0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το θεμα ειναι τι θα γινει με τους μισθους των εκπαιδευτικων......ειναι οι πιο χαμηλομισθοι δημοσιοι υπαλληλοι. τα 1000 ευρω ειναι πολυ λιγα....
εννοειται. ειμαι απολυτα συμφωνη με την αξιολογηση των εκπαιδευτικων. στο δημοσιο πρεπει να μπαινουν αυτοι που εχουν διαθεση για δουλεια........
Παράθεση από: μαιρη567 στις Οκτωβρίου 01, 2010, 11:54:54 amεννοειται. ειμαι απολυτα συμφωνη με την αξιολογηση των εκπαιδευτικων. στο δημοσιο πρεπει να μπαινουν αυτοι που εχουν διαθεση για δουλεια........Αν το άφηνες να καθιερωθεί τότε σε περίπτωση επαναλαμβανόμενης αρνητικής αξιολόγησής σου (για διάφορους λόγους) κάλλιστα θα θέσουν το ερώτημα ποιός ο λόγος της πληρωμής σου ακόμα και των 1000 ευρώ;;; ουστ κυρία μου θα σου πούνε κι εσύ για το δόλωμα των 50 ευρώ θα τα χάσεις όλα!
Παράθεση από: Markazone στις Οκτωβρίου 01, 2010, 12:02:29 pmΠαράθεση από: μαιρη567 στις Οκτωβρίου 01, 2010, 11:54:54 amεννοειται. ειμαι απολυτα συμφωνη με την αξιολογηση των εκπαιδευτικων. στο δημοσιο πρεπει να μπαινουν αυτοι που εχουν διαθεση για δουλεια........Αν το άφηνες να καθιερωθεί τότε σε περίπτωση επαναλαμβανόμενης αρνητικής αξιολόγησής σου (για διάφορους λόγους) κάλλιστα θα θέσουν το ερώτημα ποιός ο λόγος της πληρωμής σου ακόμα και των 1000 ευρώ;;; ουστ κυρία μου θα σου πούνε κι εσύ για το δόλωμα των 50 ευρώ θα τα χάσεις όλα!Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενης αρνητικής αξιολόγησης τους υπαλλήλου πολύ καλώς να πάει σπίτι του. Δεν κατάλαβαίνω γιατί ένας άνθρωπος ανεπαρκής και μη αποδοτικής στην εργασία που του ανατέθηκε θα πρέπει να συνεχίσει να πληρώνεται για αυτή; Είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα το Δημόσιο;
οσον αφορα την αξιολογηση συμφωνω.........τα 1000 ευρω ομως ποσο να μειωθουν.....ουτε για τις βασικες αναγκες δεν φτανουν...........