*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο  (Αναγνώστηκε 1004918 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος clandestino

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ86
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο
« Απάντηση #420 στις: Μαρτίου 23, 2011, 12:23:24 pm »
τα 1600 είναι οι συνολικές αποδοχές που θα μπορεί να πάρει κάποιος νεοδιόριστος μαζί με τα επιδόματα (δες τον 1ο πίνακα όχι τον 2ο)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:16:31 »

Αποσυνδεδεμένος toonoma

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #421 στις: Μαρτίου 23, 2011, 12:28:42 pm »
τα 1600 είναι οι συνολικές αποδοχές που θα μπορεί να πάρει κάποιος νεοδιόριστος μαζί με τα επιδόματα (δες τον 1ο πίνακα όχι τον 2ο)

Ο 1ος πίνακας είναι ο καταληκτικός για τους ΥΕ. Ο 2ος αναφέρεται σε όλες τις κατηγορίες.

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ86
    • Προφίλ
« Απάντηση #422 στις: Μαρτίου 23, 2011, 12:34:10 pm »

Ο 1ος πίνακας είναι ο καταληκτικός για τους ΥΕ. Ο 2ος αναφέρεται σε όλες τις κατηγορίες.

εγώ πάλι νομίζω πως ο 1ος πίνακας αφορά την κατηγορία ΠΕ διότι σήμερα 985 είναι ο βασικός στην κατηγορία ΠΕ και όχι ΥΕ

Αποσυνδεδεμένος toonoma

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #423 στις: Μαρτίου 23, 2011, 12:37:52 pm »

εγώ πάλι νομίζω πως ο 1ος πίνακας αφορά την κατηγορία ΠΕ διότι σήμερα 985 είναι ο βασικός στην κατηγορία ΠΕ και όχι ΥΕ

Είναι λίγο μπερδεμένοι οι πίνακες. Πάντως, αν ισχύει μόνο ο πρώτος, τότε μιλάμε για πλήρη απογοήτευση! 1600 μικτά τελικός μισθός και για τους ΠΕ PhD ακούγεται εξωφρενικό!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:16:31 »

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ86
    • Προφίλ
« Απάντηση #424 στις: Μαρτίου 23, 2011, 12:44:02 pm »
νομίζω ότι ο 1ος πίνακας συγκρίνει τον εισγωγικό μισθό ενός ΠΕ σε όλα τα υπουργεία και απλά λέει ότι με τη νέα πρόταση ένας νεοδιόριστος ΠΕ σε όποιο υπουργείο και να είναι θα πάιρνει 1455 μικτά αν δεν έχει επιδόματα  και το ανώτατο 1600 αν δικαιούται και κάποια επιδόματα π.χ. οικογενειακό  , παραμεθόριο κτλ.

τώρα για ΠΕ με phd δε δίνει αναλυτικά στοιχεία αλλά σίγουρα δε θα είναι 1600 το ανώτατο όριο αλλά παραπάνω

Αποσυνδεδεμένος phorum18

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #425 στις: Μαρτίου 23, 2011, 12:58:54 pm »
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=69812&catid=3&la=1

Απ' ότι φαίνεται οι εκπαιδευτικοί ΠΕ θα έχουν μια μικρή αύξηση, ενώ οι ΤΕ (οι κατά συνθήκη ΠΕ17, 18, 20, 25, 26, 28, 29, 30) μια μικρή μείωση. Ευνοούνται περισσότερο οι MSc και οι PhD.

Εγώ είμαι "κατά συνθήκην" ΠΕ όπως λες, ΑΛΛΑ κάτοχος MSc.

Υπάρχει ένα θέμα ε;

Eπιπλέον, οι σημερινοί ΤΕ αν υποβιβαστούν σε ΔΕ, οι σημερινοί ΔΕ (στα ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ) που θα πάνε; ΥΕ;

Αποσυνδεδεμένος phorum18

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #426 στις: Μαρτίου 23, 2011, 01:01:57 pm »

Είναι λίγο μπερδεμένοι οι πίνακες. Πάντως, αν ισχύει μόνο ο πρώτος, τότε μιλάμε για πλήρη απογοήτευση! 1600 μικτά τελικός μισθός και για τους ΠΕ PhD ακούγεται εξωφρενικό!

1600 ΠΡΩΤΟΣ μισθός δεν είναι και άσχημα

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ86
    • Προφίλ
« Απάντηση #427 στις: Μαρτίου 23, 2011, 01:05:40 pm »
1600 μικτά το ανώτατο;;;;; με το maximum των επιδομάτων που μπορεί να δικαιούσαι;
 σήμερα πολλές περιπτώσεις νεοδιόριστων (πχ. με παιδιά και παραμεθόριο) έχουν πάνω από 1600 μικτά

Αποσυνδεδεμένος chorrer

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #428 στις: Μαρτίου 23, 2011, 01:11:03 pm »
Ο νομος που παραθετεις αφορα τους αποφοιτους πριν και στην ουσια γραφει αυτα που σου λεω. Παραθετω απο σενα:

1."ΤΕ και είναι απόφοιτοι της Κρατικής Σχολής διετούς φοίτησης του Ν. 2065/1952 (ΦΕΚ 107 Α΄), όπως τροποποιήθηκε μεταγενέστερα, εξελίσσονται στα Μ.Κ. της ΤΕ κατηγορίας." Τωρα πλεον που ειναι τριετης εγινε η ειδικοτητα ΤΕ01 ενω οσοι τελειωσαν τη διετη ονομαζονται ΔΕ01

2." Κλάδων ΠΕ1 εως ΠΕ20, εισαγωγικό το 18ο Μ.Κ. και καταληκτικό το 1ο Μ.Κ. της ΠΕ κατηγορίας και προκειμένου για πτυχιούχους ή διπλωματούχους τμημάτων Πανεπιστημίων πενταετούς ή εξαετούς φοίτησης εισαγωγικό το 17ο ή 16ο, αντίστοιχα, και καταληκτικό το 1ο της ΠΕ κατηγορίας." Εδω εξηγει οτι οι τετραετους φοιτησεως ( ΑΕΙ - ΑΤΕΙ) ξεκινουν με ΜΚ 18 , ενω οι πενταετους φοιτησεως με ΜΚ 17 κι οι εξαετους φοιτησεως με ΜΚ 16.

Σου λεω και παλι οτι εργαζομαι 2 χρονια τωρα σαν ΤΕ, εχω συμφοιτητες μου που εργαζονται ως ΠΕ κι εχουμε στο σχολειο και ΔΕ.

Προσπαθησα να βρω καποιο ΦΕΚ αλλα δεν τα καταφερα, εαν σε ενδιαφερει μπορεις να το ψαξεις

Αποσυνδεδεμένος toonoma

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #429 στις: Μαρτίου 23, 2011, 01:20:29 pm »
Ο νομος που παραθετεις αφορα τους αποφοιτους πριν και στην ουσια γραφει αυτα που σου λεω. Παραθετω απο σενα:

" Κλάδων ΠΕ1 εως ΠΕ20, εισαγωγικό το 18ο Μ.Κ. και καταληκτικό το 1ο Μ.Κ. της ΠΕ κατηγορίας και προκειμένου για πτυχιούχους ή διπλωματούχους τμημάτων Πανεπιστημίων πενταετούς ή εξαετούς φοίτησης εισαγωγικό το 17ο ή 16ο, αντίστοιχα, και καταληκτικό το 1ο της ΠΕ κατηγορίας." Εδω εξηγει οτι οι τετραετους φοιτησεως ( ΑΕΙ - ΑΤΕΙ) ξεκινουν με ΜΚ 18 , ενω οι πενταετους φοιτησεως με ΜΚ 17 κι οι εξαετους φοιτησεως με ΜΚ 16.

Σου λεω και παλι οτι εργαζομαι 2 χρονια τωρα σαν ΤΕ, εχω συμφοιτητες μου που εργαζονται ως ΠΕ κι εχουμε στο σχολειο και ΔΕ.

Προσπαθησα να βρω καποιο ΦΕΚ αλλα δεν τα καταφερα, εαν σε ενδιαφερει μπορεις να το ψαξεις

Κι αυτό θα αλλάξει γιατί ισχύει μόνο για το Υπουργείο Παιδείας ;)

Αποσυνδεδεμένος toonoma

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #430 στις: Μαρτίου 23, 2011, 01:35:51 pm »

Υπάρχει ένα θέμα ε;
Επομένως πρέπει να γίνει και κατηγορία ΤΕ MSc. Ίσως, να ενταχθεί στην ΠΕ.

Eπιπλέον, οι σημερινοί ΤΕ αν υποβιβαστούν σε ΔΕ, οι σημερινοί ΔΕ (στα ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ) που θα πάνε; ΥΕ;

Προφανώς, θα παραμείνουν ΔΕ.

Αποσυνδεδεμένος phorum18

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #431 στις: Μαρτίου 23, 2011, 01:40:45 pm »

Υπάρχει ένα θέμα ε;
Επομένως πρέπει να γίνει και κατηγορία ΤΕ MSc. Ίσως, να ενταχθεί στην ΠΕ.

Δυστυχώς υπάρχει και άλλο θέμα, μπορεί σε λίγο να έχω και ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ :o

TΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ είναι να μην αλλάξουν οι κατηγορίες στην εκπαίδευση

Αποσυνδεδεμένος dimitris9

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #432 στις: Μαρτίου 23, 2011, 02:53:41 pm »
Έχετε δώσει πολλή σημασία σε μία πρόταση που έκαναν οι απόφοιτοι της ένωσης εθνικών σχολών δημόσιας διοίκησης. Το πιο πιθανό είναι αυτή η πρόταση να μην εφαρμοστεί καν ή αν εφαρμοστεί να είναι σημαντικά τροποποιημένη...

Αποσυνδεδεμένος toonoma

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #433 στις: Μαρτίου 23, 2011, 06:24:30 pm »
Καθόμαστε και συζητάμε για το ποιος θα έχει τη μεγαλύτερη χασούρα, γιατί το συνολικό εισόδημα κάθε Δ.Υ. θα μειωθεί σίγουρα. Ούτως ή άλλως οι μισθοί είναι πενιχροί.

Όσο γι' αυτούς που έκατσαν κι έκαναν διδακτορικό και περιμένουν να το αξιοποιήσουν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση (και στην Ελλάδα γενικώς) είναι άξιοι της μοίρας τους. Καλύτερα να αναζητήσουν την τύχη τους σε κάποιο πανεπιστήμιο ή εταιρεία του εξωτερικού. Εκτός κι αν το PhD τους είναι σαν αυτό του πρώην υπουργού Άμυνας της Γερμανίας ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 23, 2011, 06:27:22 pm από toonoma »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182800
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 742
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144