0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τα 1600 είναι οι συνολικές αποδοχές που θα μπορεί να πάρει κάποιος νεοδιόριστος μαζί με τα επιδόματα (δες τον 1ο πίνακα όχι τον 2ο)
Παράθεση από: clandestino στις Μαρτίου 23, 2011, 12:23:24 pmτα 1600 είναι οι συνολικές αποδοχές που θα μπορεί να πάρει κάποιος νεοδιόριστος μαζί με τα επιδόματα (δες τον 1ο πίνακα όχι τον 2ο)Ο 1ος πίνακας είναι ο καταληκτικός για τους ΥΕ. Ο 2ος αναφέρεται σε όλες τις κατηγορίες.
Παράθεση από: toonoma στις Μαρτίου 23, 2011, 12:28:42 pmΠαράθεση από: clandestino στις Μαρτίου 23, 2011, 12:23:24 pmτα 1600 είναι οι συνολικές αποδοχές που θα μπορεί να πάρει κάποιος νεοδιόριστος μαζί με τα επιδόματα (δες τον 1ο πίνακα όχι τον 2ο)Ο 1ος πίνακας είναι ο καταληκτικός για τους ΥΕ. Ο 2ος αναφέρεται σε όλες τις κατηγορίες.εγώ πάλι νομίζω πως ο 1ος πίνακας αφορά την κατηγορία ΠΕ διότι σήμερα 985 είναι ο βασικός στην κατηγορία ΠΕ και όχι ΥΕ
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=69812&catid=3&la=1Απ' ότι φαίνεται οι εκπαιδευτικοί ΠΕ θα έχουν μια μικρή αύξηση, ενώ οι ΤΕ (οι κατά συνθήκη ΠΕ17, 18, 20, 25, 26, 28, 29, 30) μια μικρή μείωση. Ευνοούνται περισσότερο οι MSc και οι PhD.
Παράθεση από: clandestino στις Μαρτίου 23, 2011, 12:34:10 pmΠαράθεση από: toonoma στις Μαρτίου 23, 2011, 12:28:42 pmΠαράθεση από: clandestino στις Μαρτίου 23, 2011, 12:23:24 pmτα 1600 είναι οι συνολικές αποδοχές που θα μπορεί να πάρει κάποιος νεοδιόριστος μαζί με τα επιδόματα (δες τον 1ο πίνακα όχι τον 2ο)Ο 1ος πίνακας είναι ο καταληκτικός για τους ΥΕ. Ο 2ος αναφέρεται σε όλες τις κατηγορίες.εγώ πάλι νομίζω πως ο 1ος πίνακας αφορά την κατηγορία ΠΕ διότι σήμερα 985 είναι ο βασικός στην κατηγορία ΠΕ και όχι ΥΕ Είναι λίγο μπερδεμένοι οι πίνακες. Πάντως, αν ισχύει μόνο ο πρώτος, τότε μιλάμε για πλήρη απογοήτευση! 1600 μικτά τελικός μισθός και για τους ΠΕ PhD ακούγεται εξωφρενικό!
Ο νομος που παραθετεις αφορα τους αποφοιτους πριν και στην ουσια γραφει αυτα που σου λεω. Παραθετω απο σενα:" Κλάδων ΠΕ1 εως ΠΕ20, εισαγωγικό το 18ο Μ.Κ. και καταληκτικό το 1ο Μ.Κ. της ΠΕ κατηγορίας και προκειμένου για πτυχιούχους ή διπλωματούχους τμημάτων Πανεπιστημίων πενταετούς ή εξαετούς φοίτησης εισαγωγικό το 17ο ή 16ο, αντίστοιχα, και καταληκτικό το 1ο της ΠΕ κατηγορίας." Εδω εξηγει οτι οι τετραετους φοιτησεως ( ΑΕΙ - ΑΤΕΙ) ξεκινουν με ΜΚ 18 , ενω οι πενταετους φοιτησεως με ΜΚ 17 κι οι εξαετους φοιτησεως με ΜΚ 16.Σου λεω και παλι οτι εργαζομαι 2 χρονια τωρα σαν ΤΕ, εχω συμφοιτητες μου που εργαζονται ως ΠΕ κι εχουμε στο σχολειο και ΔΕ.Προσπαθησα να βρω καποιο ΦΕΚ αλλα δεν τα καταφερα, εαν σε ενδιαφερει μπορεις να το ψαξεις
Εγώ είμαι "κατά συνθήκην" ΠΕ όπως λες, ΑΛΛΑ κάτοχος MSc.Υπάρχει ένα θέμα ε;
Eπιπλέον, οι σημερινοί ΤΕ αν υποβιβαστούν σε ΔΕ, οι σημερινοί ΔΕ (στα ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ) που θα πάνε; ΥΕ;
Παράθεση από: phorum18 στις Μαρτίου 23, 2011, 12:58:54 pmΕγώ είμαι "κατά συνθήκην" ΠΕ όπως λες, ΑΛΛΑ κάτοχος MSc.Υπάρχει ένα θέμα ε; Επομένως πρέπει να γίνει και κατηγορία ΤΕ MSc. Ίσως, να ενταχθεί στην ΠΕ.