0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μεικτές αποδοχές 1641, 25 ευρώ. Άγαμος, Μ.Κ. 17 (δεύτερη χρονιά δουλεύω) και επίδομα παραμεθορίου, το οποίο είναι 97,15 ευρώ. Μπορεί κάποιος να μου πει πώς θα πάρω περισσότερα με βάση αυτή την πρόταση, όταν στα πέντε χρόνια θα παίρνω 1698+το επίδομα παραμεθορίου (αν συνεχίσει να υφίσταται) και θα χάσω και τα 800 ευρώ των δώρων; Απλά μαθηματικά είναι συνάδελφοι.
Αυτά είναι μικτές αποδοχές;Οι καθαρές πόσες θα είναι;Πόσες κρατήσεις θα κάνουν;
Eπειδη δεν εχω παρει ποτε στη ζωη μου κανονικο μισθο και δεν καταλαβαινω ποσα καθαρα μενουν απο τα μεικτα , αυτοι οι εκπαιδευτικοι που εβαλαν like για το ενιαιο μισθολογιο http://www.alfavita.gr/artro.php?id=28304 θα βγουν κερδισμενοι ή στα ιδια ή πιο κατω??
Δεν αναφερόμουν σε εσένα, αλλά όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται, λένε.
"Σχεδόν βέβαιη θεωρείται η περικοπή ενός εκ των επιδομάτων που λαμβάνει κάθε κατηγορία εργαζομένων, όπως το επίδομα εξωδιδακτικής απασχόλησης που παίρνουν οι δάσκαλοι-καθηγητές,"Ξέρετε που θα πάει ο μισθός σας αν όντως περάσει αυτό;Αλλά και 500 ευρώ το μήνα να σας τον κάνουν το μισθό, εσείς εκεί, στις αίθουσες!!! αντί να κλείσετε τα σχολεία και να τους πάρετε με τις πέτρες. Σα να βλέπω, κάτι μα....κισμένες θεούσες ή κάτι έξυπνες μορφονιές και κάτι ωραίους καθηγηταράδες, που όποτε απέργησαν στη ζωή τους ήταν για να κάνουν 4ήμερο, ενώ χωρίς καμιά ντροπή νέμονται όσα κέδισαν οι παλιοί καθηγητές με αγώνες και πείνα, να λεν: Ε και που απεργήσαμε τόσες φορές τι πετύχαμε;