0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια πιθανή απάντηση συνάδελφε LK: Ίσως γιατί είμαστε μια μειοψηφία όλοι εμείς που δεν συμφωνούμε με την κυβερνητική πολιτική ( η πλειοψηφία, συμφωνεί με βάση τα εκλογικά αποτελέσματα του περασμένου Νοεμβρίου).Και ως μειοψηφία, μπορούμε να διατυπώνουμε ελεύθερα την γνώμη μας, όμως δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε και να επικρατήσει η γνώμη μας έναντι αυτής της πλειοψηφία.
Παράθεση από: dimitris9 στις Αυγούστου 03, 2011, 10:44:52 pmΜόλις είδα την μισθοδοσία του Σεπτεμβρίου και θα πάρω 72 ευρώ λιγότερα. Από ότι είδα από την ανάλυση της μισθοδοσίας υπάρχει αυξημένη παρακράτηση φόρου, ενώ δεν υπήρξε ακόμη η μείωση κατά 50 % του κινήτρου απόδοσης που προαναγγέλθηκε. Άντε καλώς τα δεχτήκαμε και εις ανώτερα...Τι MΚ έχεις, αν επιτρέπεται, έτσι για να προσανατολιστούμε και εμείς.
Μόλις είδα την μισθοδοσία του Σεπτεμβρίου και θα πάρω 72 ευρώ λιγότερα. Από ότι είδα από την ανάλυση της μισθοδοσίας υπάρχει αυξημένη παρακράτηση φόρου, ενώ δεν υπήρξε ακόμη η μείωση κατά 50 % του κινήτρου απόδοσης που προαναγγέλθηκε. Άντε καλώς τα δεχτήκαμε και εις ανώτερα...
Παράθεση από: LK στις Αυγούστου 04, 2011, 12:44:05 amΠαράθεση από: dimitris9 στις Αυγούστου 03, 2011, 10:44:52 pmΜόλις είδα την μισθοδοσία του Σεπτεμβρίου και θα πάρω 72 ευρώ λιγότερα. Από ότι είδα από την ανάλυση της μισθοδοσίας υπάρχει αυξημένη παρακράτηση φόρου, ενώ δεν υπήρξε ακόμη η μείωση κατά 50 % του κινήτρου απόδοσης που προαναγγέλθηκε. Άντε καλώς τα δεχτήκαμε και εις ανώτερα...Τι MΚ έχεις, αν επιτρέπεται, έτσι για να προσανατολιστούμε και εμείς.MK 17, χωρίς οποιοδήποτε επιπλέον επίδομα π.χ οικογενειακό, μεταπτυχιακό κ.λπ
Αλήθεια ο Ψαριανός και ο κάθε Ψαριανος γιατί δεν κάνει και κάποια μνεία για τους παχυλούς τους μισθούς????100.000 το χρονο δεν παιρνουν??ε??Αν και η επερωτηση του ειναι σωστη,καθως υπαρχει ισονομια και ισοτιμια..........και καλα.Αν και ποτέ ως ανθρωπος δεν θα εμπαινα στην διαδικασια του,αφου εκοψες στους αλλους κοψε και σε αυτους.Διαιρει και βασιλευε ρε Ψαριανε?Ακόμα και ως άθεος παλι δεν θα είχα πρόβλημα να μην κοψουν τίποτα απο τους παπαδες.
Παράθεση από: dimitris9 στις Αυγούστου 04, 2011, 09:47:18 pmΠαράθεση από: LK στις Αυγούστου 04, 2011, 12:44:05 amΠαράθεση από: dimitris9 στις Αυγούστου 03, 2011, 10:44:52 pmΜόλις είδα την μισθοδοσία του Σεπτεμβρίου και θα πάρω 72 ευρώ λιγότερα. Από ότι είδα από την ανάλυση της μισθοδοσίας υπάρχει αυξημένη παρακράτηση φόρου, ενώ δεν υπήρξε ακόμη η μείωση κατά 50 % του κινήτρου απόδοσης που προαναγγέλθηκε. Άντε καλώς τα δεχτήκαμε και εις ανώτερα...Τι MΚ έχεις, αν επιτρέπεται, έτσι για να προσανατολιστούμε και εμείς.MK 17, χωρίς οποιοδήποτε επιπλέον επίδομα π.χ οικογενειακό, μεταπτυχιακό κ.λπΕπείδή κι εγώ είμαι ΜΚ 17 χωρίς επιδόματα,αλλά δεν είδα καμιά αλλαγή στο μισθό μου, μήπως συμβαίνει κάτι άλλο ή θα μου τα αφαιρέσουν αναδρομικά ;
Παράθεση από: venti1986 στις Αυγούστου 04, 2011, 06:59:32 pmΑλήθεια ο Ψαριανός και ο κάθε Ψαριανος γιατί δεν κάνει και κάποια μνεία για τους παχυλούς τους μισθούς????100.000 το χρονο δεν παιρνουν??ε??Αν και η επερωτηση του ειναι σωστη,καθως υπαρχει ισονομια και ισοτιμια..........και καλα.Αν και ποτέ ως ανθρωπος δεν θα εμπαινα στην διαδικασια του,αφου εκοψες στους αλλους κοψε και σε αυτους.Διαιρει και βασιλευε ρε Ψαριανε?Ακόμα και ως άθεος παλι δεν θα είχα πρόβλημα να μην κοψουν τίποτα απο τους παπαδες.Αλλά ως "άθεος" δέχεσαι να ζεις στη μόνη ευρωπαίκή χώρα τύπου Ιράν που πληρώνει τους λειτουργούς μια θρησκείας ως δημοσίους υπαλλήλους... Τη στιγμή μάλιστα που ο φορέας που υπηρετούν (η εκκλησία της Ελλάδος) έχει τη δυνατότητα λόγω των εσόδων και των οικονομικών δραστηριοτήτων της να αναλάβει τα εξοδα των λειτουργών της, όπως γίνεται στα κοσμικά κράτη του πλανήτη.Μυστήριοι καιροί...
1.Δέν νομίζω οτι το κράτος μου ειναι τύπου Ιράν,σε καμμία των περιπτώσεων.Συμφωνω οτι η σχεση κοσμικού κρατους-εκκλησια πρεπει να αναπροσαρμοστει και οι μισθοι τους να πληρώνονται απο την εκκλησία.2.Ίσως αυτο να ήταν ένα καλό ερώτημα στο επερχόμενο δημοψίσμα,εξάλου αφορά ισως το95% των ελλήνων που δηλώνουν χριστιανοι-ορθόδοξοι.3.Αλλά ξαναλέω οτι ως αριστερός δεν μου κάθισε καλά το ,,αφου εκοψες σε αυτους κόψε και στους άλλους,αν θελει ο κ.Ψαριανός και ο κάθε Ψαριανος ας κάνει ενα ολοκληρωτικό σχέδιο για την αναπροσαρμογή της εκκλησίας και οχι που και που ως φωτο βολίδα να κανει μικροπολιτικη έτσι απλα για να θυμόμαστε οτι ανηκουμε σε αριστερο κομμα και οτι ανέκαθεν ειμασταν και πρεπει να είμαστε αντιθετοι στις εκκλησίες .Επιτέλους αυτος ο τόπος πρέπει να αποκτήσει σοβαρο λόγο και έργο και όχι μικροπολιτικη απλα για να περνάμε την ωρα μας. Υσ.Καμμια μνεία για τους μισθους των βουλευτων που ειναι οι πιο καλοπληρωμένοι στην ευρωπη των 15?
Αντί να μας δροσίσεις λίγο, μας έκαψες εν μέσω καύσωνα...