0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
50 ευρω μειον στο α 15νθημερο σεπτεμβριου..μολις τωρα πηρα την κρυαδα...
Παράθεση από: dpkouk στις Αυγούστου 25, 2011, 04:46:53 pm50 ευρω μειον στο α 15νθημερο σεπτεμβριου..μολις τωρα πηρα την κρυαδα...Μήπως σου είναι εύκολο (εαν βέβαια τα έχεις διαθέσιμα) να συγκρίνεις ένα παλαιότερο σημείωμα αποδοχών με αυτό του Σεπτεμβρίου για να μας πεις από που προήλθε η μείωση; Έγιναν οι προαναγγελθείσες κρατήσεις υπέρ ανέργων και ΜΤΔΥ ή είναι κάτι άλλο; Πολύ φοβάμαι πως αυτά τα μείον 50 ευρώ είναι μόνο η αρχή και έπεται συνέχεια. Το -50 ακούγεται πολύ καλό για να είναι μόνο αυτό...
δεν εχω μισθοδοσια στα χερια μου, απο το e-banking το ειδα σε σχεση με το προηγουμενο 15νθημερο...απο πού κοπηκαν αγνοω...
Αφορά την παρακράτηση φόρου με κωδικό:0113. Όμως πολύ φοβάμαι ότι έπονται μειώσεις και για τα υπολοιπα που αναφέρεις. Σε 'μένα ήταν 28 ευρώ η μειωση...
Ξεχνάς το κίνητρο απόδοσης απο 100 θα γίνει 50 ευρώ,την αύξηση της εισφοράς υπέρ ΜΤΠΥ κατα 1% και την εισφορά υπέρ ανέργων 2% σε όλες τις αποδοχές.Πρόσθεσε τα όλα αυτά και ετοιμάσου για μεγάλο σοκ σε λίγες μέρες που θα δείς τη μισθοδοσία σου.Kalo Kouragio .Το ενιαίο μισθολόγιο μας μάρανε.Για εμάς ισχύει ήδη.
Μην ξεχνάτε οτι απο το ενιαίο εξαιρούνται και οι ένστολοι, ανάμεσα στους οποίους και οι ΕΠΟΠ (αυτοί δηλαδή που χωρίς κανένα προσόν, απλά με λίγο "σπρωξιματάκι" μπήκαν στο στρατό.). Έτσι βλέπω τον ξάδερφό μου με απολυτήριο γυμνασίου σαν ΕΠΟΠ να παίρνει 1480 ευρουλάκια το μήνα, να τρώει στη λέσχη , να ψωνίζει απο το σουπερ μαρκετ του στρατου με έκπτωση εννοείται, κι εγώ με δυο πτυχία να παίρνω 980 ευρώ και κάθε χρόνο να μετακομίζω και όλα τα ωραία που περνάμε όλοι μας. Ωραιότατο και δικαιότατο σύστημα. Απορώ το ενιαίο μισθολόγιο έγινε μόνο για τους εκπαιδευτικούς; Γιατί όλοι οι υπόλοιποι εξαιρούνταιγιατροί, αστυνομικοί, πυροσβέστες, εφοριακοί και δεν ξέρω τι άλλο. Εκεί να μας πιουν το αίμα, για να κάνουμε 2 μήνες διακοπές.