0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο μεταξύ δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά σήμερα η Κύπρος "καθάρισε" οριστικά με ΔΝΤ και μηχανισμούς στήριξης. Πήρε το δανειάκι της με καλό επιτόκιο, εξασφάλισε και πολιτικοστρατιωτική υποστήριξη.http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=25047&Itemid=139Ούτε τρόικες, ούτε μισθολόγια, ούτε 1η και 2η δόση...
Παράθεση από: Rwxanh στις Οκτωβρίου 05, 2011, 01:55:55 pm1η Οκτώβρη μου έκαναν αναδρομική παρακράτηση 125 ευρώ. Αυτές οι κρατήσεις πόσο θα διαρκέσουν (και το άλλο δεκαπενθήμερο ή μέχρι και Νοέμβρη)? Μετά ο μισθός θα επανέλθει στα επίπεδα του Σε΄πτέμβρη?Οι αναδρομικές κρατήσεις θα διαρκέσουν 3 μήνες, Οκτώβριο - Νοέμβριο - Δεκέμβριο.
1η Οκτώβρη μου έκαναν αναδρομική παρακράτηση 125 ευρώ. Αυτές οι κρατήσεις πόσο θα διαρκέσουν (και το άλλο δεκαπενθήμερο ή μέχρι και Νοέμβρη)? Μετά ο μισθός θα επανέλθει στα επίπεδα του Σε΄πτέμβρη?
Παράθεση από: daffyduck στις Οκτωβρίου 05, 2011, 06:15:37 pmΠου είναι τώρα κάτι "αισιόδοξοι" που κυκλοφορούσαν εδώ μέσα και ισχυριζόντουσαν ότι "θα μας συμβούν οι μικρότερες δυνατές περικοπές και μέχρι 3% το πολύ" ή ότι "οι εκπαιδευτικοί θα δούμε και μικρή αύξηση γιατί ήμασταν αδικημένοι έως τώρα";;;;;;Kαλά και όταν μπαίναμε στο μνημόνιο ισχυρίζονταν ότι δεν θα γινόταν καμία απόλυση και καμία περικοπή μισθού, γιατί εμείς ως μέλος της ΕΕ και της ΟΝΕ δεν ήταν δυνατόν να έχουμε την τύχη της Ρουμανίας, Αργεντινής, Λετονίας κλπ.Μονίμως βλέπουν μπροστά τους αυτό που τους δείχνουν και όχι αυτό που υπάρχει πραγματικά.
Που είναι τώρα κάτι "αισιόδοξοι" που κυκλοφορούσαν εδώ μέσα και ισχυριζόντουσαν ότι "θα μας συμβούν οι μικρότερες δυνατές περικοπές και μέχρι 3% το πολύ" ή ότι "οι εκπαιδευτικοί θα δούμε και μικρή αύξηση γιατί ήμασταν αδικημένοι έως τώρα";;;;;;
Παράθεση από: apri στις Οκτωβρίου 05, 2011, 09:16:30 pmΣτο μεταξύ δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά σήμερα η Κύπρος "καθάρισε" οριστικά με ΔΝΤ και μηχανισμούς στήριξης. Πήρε το δανειάκι της με καλό επιτόκιο, εξασφάλισε και πολιτικοστρατιωτική υποστήριξη.http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=25047&Itemid=139Ούτε τρόικες, ούτε μισθολόγια, ούτε 1η και 2η δόση... η κυπρος ειναι κρατος η ελλαδα ειναι μπανανια!!!!!!!!!!
Παράθεση από: katerina_s στις Οκτωβρίου 05, 2011, 02:58:05 pmΠαράθεση από: Rwxanh στις Οκτωβρίου 05, 2011, 01:55:55 pm1η Οκτώβρη μου έκαναν αναδρομική παρακράτηση 125 ευρώ. Αυτές οι κρατήσεις πόσο θα διαρκέσουν (και το άλλο δεκαπενθήμερο ή μέχρι και Νοέμβρη)? Μετά ο μισθός θα επανέλθει στα επίπεδα του Σε΄πτέμβρη?Οι αναδρομικές κρατήσεις θα διαρκέσουν 3 μήνες, Οκτώβριο - Νοέμβριο - Δεκέμβριο....Και μετά ο μισθός δεν θα επανέλθει στα επίπεδα του Σεπτέμβρη γιατί θα ισχύει πλέον το ενιαίο μισθολόγιο.
Υπάρχει πουθενά κάποιο άρθρο να δούμε αναλυτικά τι αφορούν όλες αυτές οι κρατήσεις?