0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι μικτάααααααααααααααααααααααααααααααα.
paschalist όντως δεν είναι η λύση τα Σαββατα και οι μούντζες. Το ανέβασα κυρίως γιατί θα είναι μια παγκόσμια αντίδραση για τις εφαρμοζόμενες πολιτικές που μας θέλουν στην αγχόνη. Και κακά τα ψέματα εδώ χρειάζεται παγκοσμια κινητοποιήση. Τώρα αν αρχίσουμε και μιλάμε για τις συνδικαλιστικές μας ηγεσίες και το βαθμό που αυτές ευθύνονται άκρη δεν θα βγάλουμε. Ας καταλάβουμε όμως ότι το να προχωρήσουμε σε απεργία διαρκείας δεν εξαρτάται από αυτούς πλέον αλλά από τη δική μας πίεση. Και μια και μίλησες για κομμουνιστές εγώ μια ζωή θυμάμαι το σλόγκαν θα έρθουν οι κομμουνιστές και θα μας αρπάξουν τα σπίτια μας. Ε τώρα το κάνουν οι νεοφιλελευθεροι-σοσιαληστές. Και μας τα παίρνουν όλα, σπίτι, μισθό, αξιοπρέπεια, μέλλον.
Παράθεση από: nikos111111 στις Οκτωβρίου 06, 2011, 10:04:27 pmΕίναι μικτάααααααααααααααααααααααααααααααα.Που το λέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά την εχουμε "πλακοστρώσει"...Θα χτυπήσουν κόκκινο οι τράπεζες γιατι δεν νομίζω κανεις πια να έχει να πληρώνει τα δάνεια που τυχον έχει πάρει...