0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όντως, παιδιά, επιβεβαιώνεται ο πίνακας του Μπαλάγκα που έχει δημοσιευτεί στο alpha-vita. Είμαι σπίτι, λόγω κατάληψης, και το ακούσα και στο ΣΚΑΪ και στη ΝΕΤ. O μισθός του πρωτοδιόριστου χωρίς παιδιά είναι 660 ευρώ. Το ίδιο θα παίρνει και αυτός που έχει 1 χρόνο προϋπηρεσία. Και αυτά δεν είναι με τις κρατήσεις, είναι ο μισθός μας από δω και πέρα. Σε λίγο καλύτερη μοίρα θα είναι όσοι έχουν παιδιά, λόγω αύξησης του αφορολόγητου και του επιδόματος παιδιού.
Παράθεση από: LK στις Οκτωβρίου 07, 2011, 10:20:33 amΌντως, παιδιά, επιβεβαιώνεται ο πίνακας του Μπαλάγκα που έχει δημοσιευτεί στο alpha-vita. Είμαι σπίτι, λόγω κατάληψης, και το ακούσα και στο ΣΚΑΪ και στη ΝΕΤ. O μισθός του πρωτοδιόριστου χωρίς παιδιά είναι 660 ευρώ. Το ίδιο θα παίρνει και αυτός που έχει 1 χρόνο προϋπηρεσία. Και αυτά δεν είναι με τις κρατήσεις, είναι ο μισθός μας από δω και πέρα. Σε λίγο καλύτερη μοίρα θα είναι όσοι έχουν παιδιά, λόγω αύξησης του αφορολόγητου και του επιδόματος παιδιού.Αυτός που έχει 1 χρόνο προϋπηρεσία θα παίρνει 783
Οι εκπαιδευτικοί της
LK για να μην τα ακούσεις εσύ τώρα....έχω ήδη πάρει τηλ κάποιους από την ελμε μου. To θέμα είναι να κάνουμε κάτι όλοι και όχι ατομικά.
Παράθεση από: panos2 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 10:15:54 amΟι εκπαιδευτικοί της
Παράθεση από: LK στις Οκτωβρίου 07, 2011, 12:15:35 amΣυγγνώμη, ενώ είμαι στο 3ο χρόνο υπηρεσίας, θα πάω στον ΣΤ΄ βαθμό και θα θεωρούμαι ξανά δόκιμη; Μήπως πρέπει να κάτσω εκεί και 2 χρόνια ακόμα; Δόκιμη δεν θα είσαι, γιατί έχεις κλείσει τα δυο χρόνια δοκιμής.Θα είσαι στον ΣΤ' βαθμό και αν κατάλαβα καλά, θα μείνεις εκεί και άλλα δυο χρόνια τουλάχιστον.(Το "τουλάχιστον" πάει στο ότι η προαγωγή πλέον δεν θα είναι δεδομένη. Αν αξιολογηθείς αρνητικά, θα παραμείνεις στον ίδιο βαθμό περισσότερο χρόνο.)
Συγγνώμη, ενώ είμαι στο 3ο χρόνο υπηρεσίας, θα πάω στον ΣΤ΄ βαθμό και θα θεωρούμαι ξανά δόκιμη; Μήπως πρέπει να κάτσω εκεί και 2 χρόνια ακόμα;
Παράθεση από: nikos111111 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 10:13:15 amΑπεργία διαρκείαςΤο θέμα είναι να μη διεκδικείς μέσα από το φόρουμ. Δε χρειάζεται να πείσεις εμάς. Πήγαινε στην ΕΛΜΕ σου και διεκδίκησε το.
Απεργία διαρκείας