0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ψάχνεστε πως θα την βγάλετε καλύτερα από τους υπόλοιπους, κι όχι τον τρόπο να μην περάσει αυτό. Ε ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.300
ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ! ΕΝΩΜΕΝΟΙ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΜΕΙΣ! ΑΣ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ! ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΘΑ
γιατί το λες αυτό??? σύμφωνα με το άρθρο 25 μέχρι 3 χρόνια είσαι στον ΣΤ, μετά πας στον Ε
Παράθεση από: blueswire στις Οκτωβρίου 07, 2011, 03:16:13 pmεπίσης να ρωτήσω και το εξής: στο άρθρο 25 αναφέρεται σ' αυτούς που υπηρετούν ήδη και πώς θα γίνει η κατανομή τους στους βαθμούς. Λέει λοιπόν ότι αν έχεις μέχρι 9 χρόνια τοποθετείσαι στο βαθμό Ε. Ο νέος όμως υπάλληλος θα μπει στον βαθμό Δ σε 6 χρόνια + κάτι (θα έχει 2 στον ΣΤ και άλλα 4 στον Ε, και μετά μπαίνει στον Δ). ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ στην ανάγνωση του άρθρου οι τώρα υπηρετούντες αδικούνται?Τώρα το κατάλαβες; Και το καλύτερο είναι ότι πρέπει να παραμείνουμε στο βαθμό που θα μας κατατάξουν για τ' αντίστοιχα χρόνια. Εγώ, ας πούμε που είμαι στο 3ο χρόνο υπηρεσίας θα μείνω άλλα 2 χρόνια στο βαθμό ΣΤ΄. Αλλά, αφού δε θα υπάρχουν προσλήψεις, για ποιους νεοεισερχόμενους συζητάμε;
επίσης να ρωτήσω και το εξής: στο άρθρο 25 αναφέρεται σ' αυτούς που υπηρετούν ήδη και πώς θα γίνει η κατανομή τους στους βαθμούς. Λέει λοιπόν ότι αν έχεις μέχρι 9 χρόνια τοποθετείσαι στο βαθμό Ε. Ο νέος όμως υπάλληλος θα μπει στον βαθμό Δ σε 6 χρόνια + κάτι (θα έχει 2 στον ΣΤ και άλλα 4 στον Ε, και μετά μπαίνει στον Δ). ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ στην ανάγνωση του άρθρου οι τώρα υπηρετούντες αδικούνται?
Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σ' εμένα, Pachalist, αλλά αφού ρωτούν για κάποια πράγματα πρέπει να τους δώσεις μια απάντηση. Τώρα, όσον αφορά στις αντιδράσεις, μη μου πεις ότι περιμένεις από τον κλάδο να αντιδράσει. Εγώ το είπα και χθες το βράδυ μόνο αν αποφασίσουν να ξεσηκωθουν απλοί άνθρωποι, όπως οι ταξιτζήδες και οι φορτηγατζήδες, μπορώ να ελπίζω.
Παράθεση από: gallikou στις Οκτωβρίου 07, 2011, 02:38:20 pmΟΛΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ! ΕΝΩΜΕΝΟΙ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΜΕΙΣ! ΑΣ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ! ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΘΑ
Δεν περιμένω καμία ουσιαστική αντίδραση από τους γηραιότερους που αισθάνονται να μην θίγονται και τόσο. Το αντίθετο, πολλοί απ' αυτούς θα κοιτούν με συγκατάβαση και "κατανόηση" τους πιο νέους συναδέλφους και θα εξιστορούν τις δύσκολες καταστάσεις που πέρασαν και αυτοί στα νιάτα τους. Και θα κάνουν και κανένα ιδιαιτεράκι παραπάνω...Εξαιρούνται φυσικά οι γηραιοί συνάδελφοι με υψηλό βαθμό ενσυναίσθησης και αυτοί που έχουν παιδιά εκπαιδευτικούς...Αν όμως και οι νεότεροι δείξουν λιγοψυχία και συμβιβαστούν χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση με τα νέα δεδομένα και τον εξευτελισμό τους, δεν αξίζουν να είναι σε τάξη και το κυριότερο δεν αξίζει να ζεις σε μια χώρα πια που το εν δυνάμει καλύτερο κομμάτι της φαίνεται να είναι τόσο ανάξιο των περιστάσεων..., τόσο λίγο Τι να κάνουμε; Να συναντηθούμε και να βάλουμε το μυαλό να δουλέψει!!! ΥΓ. Αλήθεια η ΟΛΜΕ και η ΔΟΕ που είναι; Τι έχουν να πουν; Κανένας νέος συνάδελφος αναμεσά τους;