0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: paschalist στις Οκτωβρίου 07, 2011, 03:57:12 pmΠαράθεση από: ioanniagk στις Οκτωβρίου 07, 2011, 03:53:39 pmΤόσο καιρό δεν υπήρχε συμμέτοχη στις απεργίες για να μην χαθεί το 1 μεροκάματο τώρα ας τα λουστούμε αυτό μας αξίζει συνάδελφοι. έμμεσα το επιδιώξαμε. Καλά να πάθουμε. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του και παίρνει τα ρίσκα του. Αυτό μας αξίζει. Όσο για τη ΔΟΕ και την ΕΛΜΕ αυτούς επιλέξαμε να μας εκπροσωπούν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παραπονιόμαστε επιλογή μας ήταν και μάλιστα απόλυτα συνειδητή και το μισθολόγιο και οι προσλήψεις και όλαΤο είπαμε χίλιες φορές, πως με τη μία και δύο μέρες απεργίας το κράτος χαίρεται. Γι αυτούς μακάρι να υπήρχε συμμετοχή 100%. Είπαμε: κλείσιμο επ'αορίστου μέχρι επαναδιαπραγμάτευσης. Καλά καλά δεν απεργούμε μια μέρα θες και απεργία διαρκείας. Αυτές είναι δικαιολογίες αυτόν που δεν απεργούν για να τα έχουν καλά με τη συνείδηση τους. Η συνείδηση όμως δεν τρώγεται ούτε δίνει extra μισθό. Δεν ήμαστε ικανοί να απεργήσουμε μια μέρα και μιλάμε και για διαρκείας
Παράθεση από: ioanniagk στις Οκτωβρίου 07, 2011, 03:53:39 pmΤόσο καιρό δεν υπήρχε συμμέτοχη στις απεργίες για να μην χαθεί το 1 μεροκάματο τώρα ας τα λουστούμε αυτό μας αξίζει συνάδελφοι. έμμεσα το επιδιώξαμε. Καλά να πάθουμε. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του και παίρνει τα ρίσκα του. Αυτό μας αξίζει. Όσο για τη ΔΟΕ και την ΕΛΜΕ αυτούς επιλέξαμε να μας εκπροσωπούν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παραπονιόμαστε επιλογή μας ήταν και μάλιστα απόλυτα συνειδητή και το μισθολόγιο και οι προσλήψεις και όλαΤο είπαμε χίλιες φορές, πως με τη μία και δύο μέρες απεργίας το κράτος χαίρεται. Γι αυτούς μακάρι να υπήρχε συμμετοχή 100%. Είπαμε: κλείσιμο επ'αορίστου μέχρι επαναδιαπραγμάτευσης.
Τόσο καιρό δεν υπήρχε συμμέτοχη στις απεργίες για να μην χαθεί το 1 μεροκάματο τώρα ας τα λουστούμε αυτό μας αξίζει συνάδελφοι. έμμεσα το επιδιώξαμε. Καλά να πάθουμε. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του και παίρνει τα ρίσκα του. Αυτό μας αξίζει. Όσο για τη ΔΟΕ και την ΕΛΜΕ αυτούς επιλέξαμε να μας εκπροσωπούν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παραπονιόμαστε επιλογή μας ήταν και μάλιστα απόλυτα συνειδητή και το μισθολόγιο και οι προσλήψεις και όλα
Παράθεση από: malioni στις Οκτωβρίου 07, 2011, 04:00:23 pmΠαράθεση από: paschalist στις Οκτωβρίου 07, 2011, 03:59:15 pmΠαράθεση από: malioni στις Οκτωβρίου 07, 2011, 03:54:53 pmΠαιδιά λίγο ψυχραιμία...αν και είναι πολύ δύσκολο....Δείτε στην διεύθυνση αυτή πίνακες με τους βαθμούς και τους μισθούς. Θα δείτε αναλυτικά πόσο είναι για κάθε έτος και πόσα χρόνια χρειάζεται να παραμείνει κάποιος. http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=112275162Παράδειγμα: Κάποιος με 10 χρόνια ήδη στην εκπαίδευση θα παίρνει βασικό: 1409 και βαθμό Δ΄. Εννοείται ότι μέχρι τώρα θα ήσουν σε άλλο βαθμό και άλλο βασικό...αλλά το πιο σημαντικό είναι: ΣΗΜΕΡΑ θα πάρεις μόνο το ποσό αυτό δηλ, 1409 συν άντε κάποιο ποσό για τα παιδιά και ίσως επίδομα παραμεθορίου..ΑΥΤΑ και μόνο αυτά......τέρμα τα όποια επιδόματα που μας βοηθούσαν ......Δείτε παρακαλώ τους πίνακες και θα καταλάβετε Μήπως είσαι ο Γιώργος;Καμία σχέση , είμαι ο Νίκος οικονομολόγος στο επάγγελμα....¨ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΙΝΕΪΚΟ (ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΡΩΤΑΩ....).
Παράθεση από: paschalist στις Οκτωβρίου 07, 2011, 03:59:15 pmΠαράθεση από: malioni στις Οκτωβρίου 07, 2011, 03:54:53 pmΠαιδιά λίγο ψυχραιμία...αν και είναι πολύ δύσκολο....Δείτε στην διεύθυνση αυτή πίνακες με τους βαθμούς και τους μισθούς. Θα δείτε αναλυτικά πόσο είναι για κάθε έτος και πόσα χρόνια χρειάζεται να παραμείνει κάποιος. http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=112275162Παράδειγμα: Κάποιος με 10 χρόνια ήδη στην εκπαίδευση θα παίρνει βασικό: 1409 και βαθμό Δ΄. Εννοείται ότι μέχρι τώρα θα ήσουν σε άλλο βαθμό και άλλο βασικό...αλλά το πιο σημαντικό είναι: ΣΗΜΕΡΑ θα πάρεις μόνο το ποσό αυτό δηλ, 1409 συν άντε κάποιο ποσό για τα παιδιά και ίσως επίδομα παραμεθορίου..ΑΥΤΑ και μόνο αυτά......τέρμα τα όποια επιδόματα που μας βοηθούσαν ......Δείτε παρακαλώ τους πίνακες και θα καταλάβετε Μήπως είσαι ο Γιώργος;Καμία σχέση , είμαι ο Νίκος οικονομολόγος στο επάγγελμα....
Παράθεση από: malioni στις Οκτωβρίου 07, 2011, 03:54:53 pmΠαιδιά λίγο ψυχραιμία...αν και είναι πολύ δύσκολο....Δείτε στην διεύθυνση αυτή πίνακες με τους βαθμούς και τους μισθούς. Θα δείτε αναλυτικά πόσο είναι για κάθε έτος και πόσα χρόνια χρειάζεται να παραμείνει κάποιος. http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=112275162Παράδειγμα: Κάποιος με 10 χρόνια ήδη στην εκπαίδευση θα παίρνει βασικό: 1409 και βαθμό Δ΄. Εννοείται ότι μέχρι τώρα θα ήσουν σε άλλο βαθμό και άλλο βασικό...αλλά το πιο σημαντικό είναι: ΣΗΜΕΡΑ θα πάρεις μόνο το ποσό αυτό δηλ, 1409 συν άντε κάποιο ποσό για τα παιδιά και ίσως επίδομα παραμεθορίου..ΑΥΤΑ και μόνο αυτά......τέρμα τα όποια επιδόματα που μας βοηθούσαν ......Δείτε παρακαλώ τους πίνακες και θα καταλάβετε Μήπως είσαι ο Γιώργος;
Παιδιά λίγο ψυχραιμία...αν και είναι πολύ δύσκολο....Δείτε στην διεύθυνση αυτή πίνακες με τους βαθμούς και τους μισθούς. Θα δείτε αναλυτικά πόσο είναι για κάθε έτος και πόσα χρόνια χρειάζεται να παραμείνει κάποιος. http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=112275162Παράδειγμα: Κάποιος με 10 χρόνια ήδη στην εκπαίδευση θα παίρνει βασικό: 1409 και βαθμό Δ΄. Εννοείται ότι μέχρι τώρα θα ήσουν σε άλλο βαθμό και άλλο βασικό...αλλά το πιο σημαντικό είναι: ΣΗΜΕΡΑ θα πάρεις μόνο το ποσό αυτό δηλ, 1409 συν άντε κάποιο ποσό για τα παιδιά και ίσως επίδομα παραμεθορίου..ΑΥΤΑ και μόνο αυτά......τέρμα τα όποια επιδόματα που μας βοηθούσαν ......Δείτε παρακαλώ τους πίνακες και θα καταλάβετε
Παράθεση από: ioanniagk στις Οκτωβρίου 07, 2011, 04:02:27 pmΠαράθεση από: paschalist στις Οκτωβρίου 07, 2011, 03:57:12 pmΠαράθεση από: ioanniagk στις Οκτωβρίου 07, 2011, 03:53:39 pmΤόσο καιρό δεν υπήρχε συμμέτοχη στις απεργίες για να μην χαθεί το 1 μεροκάματο τώρα ας τα λουστούμε αυτό μας αξίζει συνάδελφοι. έμμεσα το επιδιώξαμε. Καλά να πάθουμε. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του και παίρνει τα ρίσκα του. Αυτό μας αξίζει. Όσο για τη ΔΟΕ και την ΕΛΜΕ αυτούς επιλέξαμε να μας εκπροσωπούν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παραπονιόμαστε επιλογή μας ήταν και μάλιστα απόλυτα συνειδητή και το μισθολόγιο και οι προσλήψεις και όλαΤο είπαμε χίλιες φορές, πως με τη μία και δύο μέρες απεργίας το κράτος χαίρεται. Γι αυτούς μακάρι να υπήρχε συμμετοχή 100%. Είπαμε: κλείσιμο επ'αορίστου μέχρι επαναδιαπραγμάτευσης. Καλά καλά δεν απεργούμε μια μέρα θες και απεργία διαρκείας. Αυτές είναι δικαιολογίες αυτόν που δεν απεργούν για να τα έχουν καλά με τη συνείδηση τους. Η συνείδηση όμως δεν τρώγεται ούτε δίνει extra μισθό. Δεν ήμαστε ικανοί να απεργήσουμε μια μέρα και μιλάμε και για διαρκείαςΕντάξει μην κάνεις τίποτα. Πες και στους γνωστούς σου το ίδιο. Περιμένω κάρτα από Αυστραλία.
Παράθεση από: paschalist στις Οκτωβρίου 07, 2011, 04:04:59 pmΠαράθεση από: ioanniagk στις Οκτωβρίου 07, 2011, 04:02:27 pmΠαράθεση από: paschalist στις Οκτωβρίου 07, 2011, 03:57:12 pmΠαράθεση από: ioanniagk στις Οκτωβρίου 07, 2011, 03:53:39 pmΤόσο καιρό δεν υπήρχε συμμέτοχη στις απεργίες για να μην χαθεί το 1 μεροκάματο τώρα ας τα λουστούμε αυτό μας αξίζει συνάδελφοι. έμμεσα το επιδιώξαμε. Καλά να πάθουμε. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του και παίρνει τα ρίσκα του. Αυτό μας αξίζει. Όσο για τη ΔΟΕ και την ΕΛΜΕ αυτούς επιλέξαμε να μας εκπροσωπούν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παραπονιόμαστε επιλογή μας ήταν και μάλιστα απόλυτα συνειδητή και το μισθολόγιο και οι προσλήψεις και όλαΤο είπαμε χίλιες φορές, πως με τη μία και δύο μέρες απεργίας το κράτος χαίρεται. Γι αυτούς μακάρι να υπήρχε συμμετοχή 100%. Είπαμε: κλείσιμο επ'αορίστου μέχρι επαναδιαπραγμάτευσης. Καλά καλά δεν απεργούμε μια μέρα θες και απεργία διαρκείας. Αυτές είναι δικαιολογίες αυτόν που δεν απεργούν για να τα έχουν καλά με τη συνείδηση τους. Η συνείδηση όμως δεν τρώγεται ούτε δίνει extra μισθό. Δεν ήμαστε ικανοί να απεργήσουμε μια μέρα και μιλάμε και για διαρκείαςΕντάξει μην κάνεις τίποτα. Πες και στους γνωστούς σου το ίδιο. Περιμένω κάρτα από Αυστραλία.Μάλλον δεν θες να καταλάβεις αυτά που λέω
Παράθεση από: paschalist στις Οκτωβρίου 07, 2011, 04:01:48 pmΠαράθεση από: malioni στις Οκτωβρίου 07, 2011, 04:00:23 pmΠαράθεση από: paschalist στις Οκτωβρίου 07, 2011, 03:59:15 pmΠαράθεση από: malioni στις Οκτωβρίου 07, 2011, 03:54:53 pmΠαιδιά λίγο ψυχραιμία...αν και είναι πολύ δύσκολο....Δείτε στην διεύθυνση αυτή πίνακες με τους βαθμούς και τους μισθούς. Θα δείτε αναλυτικά πόσο είναι για κάθε έτος και πόσα χρόνια χρειάζεται να παραμείνει κάποιος. http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=112275162Παράδειγμα: Κάποιος με 10 χρόνια ήδη στην εκπαίδευση θα παίρνει βασικό: 1409 και βαθμό Δ΄. Εννοείται ότι μέχρι τώρα θα ήσουν σε άλλο βαθμό και άλλο βασικό...αλλά το πιο σημαντικό είναι: ΣΗΜΕΡΑ θα πάρεις μόνο το ποσό αυτό δηλ, 1409 συν άντε κάποιο ποσό για τα παιδιά και ίσως επίδομα παραμεθορίου..ΑΥΤΑ και μόνο αυτά......τέρμα τα όποια επιδόματα που μας βοηθούσαν ......Δείτε παρακαλώ τους πίνακες και θα καταλάβετε Μήπως είσαι ο Γιώργος;Καμία σχέση , είμαι ο Νίκος οικονομολόγος στο επάγγελμα....¨ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΙΝΕΪΚΟ (ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΡΩΤΑΩ....).Ρε συ μη μου τη λες έτσι..γιατί με βρίζεις....απλώς είπα να παραθέσω τους πίνακες για να δει ο κόσμος που έχει απορίες. Ο γράφων έχει υποστεί μείωση 250
Παράθεση από: LK στις Οκτωβρίου 07, 2011, 03:25:56 pmΔεν ξέρω αν αναφέρεσαι σ' εμένα, Pachalist, αλλά αφού ρωτούν για κάποια πράγματα πρέπει να τους δώσεις μια απάντηση. Τώρα, όσον αφορά στις αντιδράσεις, μη μου πεις ότι περιμένεις από τον κλάδο να αντιδράσει. Εγώ το είπα και χθες το βράδυ μόνο αν αποφασίσουν να ξεσηκωθουν απλοί άνθρωποι, όπως οι ταξιτζήδες και οι φορτηγατζήδες, μπορώ να ελπίζω.Ποιος είπε πως οι φορτηγατζήδες είναι απλοί άνθρωποι; Ο εκπαιδευτικός κατέληξε να είναι απλός άνθρωπος γιατί δεν συμμερίζεται τον συνάδελφό του και περιμένει αντίδραση από τον περιπτερά ενώ πάει να ξαπλώσει στις 2 το μεσημέρι.
Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σ' εμένα, Pachalist, αλλά αφού ρωτούν για κάποια πράγματα πρέπει να τους δώσεις μια απάντηση. Τώρα, όσον αφορά στις αντιδράσεις, μη μου πεις ότι περιμένεις από τον κλάδο να αντιδράσει. Εγώ το είπα και χθες το βράδυ μόνο αν αποφασίσουν να ξεσηκωθουν απλοί άνθρωποι, όπως οι ταξιτζήδες και οι φορτηγατζήδες, μπορώ να ελπίζω.