0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: georgetta στις Οκτωβρίου 07, 2011, 07:41:36 pmΠαράθεση από: Wizard στις Οκτωβρίου 07, 2011, 07:39:51 pmΠαράθεση από: polysot στις Οκτωβρίου 07, 2011, 07:12:06 pmΠαράθεση από: Wizard στις Οκτωβρίου 07, 2011, 03:02:36 pmΤζάμπα όλα, τζάμπα και το μεταπτυχιακό!Χθες το βράδυ που δημοσιεύτηκε το προσχέδιο νόμου, στο άρθρο 25 ανάφερε ότι για την κατάταξη των υπάλληλων θα λαμβανόταν υπόψη και το μεταπτυχιακό και το διδακτορικό.Σήμερα που δημοσιεύτηκε το τελικό σχέδιο νόμου ΔΕΝ υπάρχει αυτή η παράγραφος στο άρθρο 25!Αναφέρεται στο άρθρο 4Το άρθρο 4 μιλάει για τους νεοεισερχόμενους. Το άρθρο 25 που μιλάει για την κατάταξη σε βαθμούς για τους υπηρετούντες δεν έχει πια τέτοια πρόβλεψη...Σωστά. Αυτό είδα και εγώ.έχει πρόβλεψει για το μεταπτυχιακό και διδακτορικό για τους υπηρετούντες. Απλά είναι λιγότερο ευνοϊκό σε σχέση με τους νεοεισερχόμενους, που έτσι και αλλιώς δε θα υπάρχουν για το 2012.Για την κατάταξη των υπαλλήλων που κατέχουν διδακτορικό δίπλωμα κατά τα ειδικότεραοριζόμενα στο πρώτο εδάφιο της παραγράφου 4 του άρθρου 3 του παρόντος νόμου, καθώςκαι τους αποφοίτους της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησηςτου Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης αφαιρούνται από τοναπαιτούμενο χρόνο για την τελική κατάταξη έξι (6) έτη. Για τους κατόχους αναγνωρισμένουμεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στο δεύτερο εδάφιο τηςπαραγράφου 4 του άρθρου 3 του παρόντος νόμου αφαιρούνται δύο (2) έτη. Σε κάθεπερίπτωση η κατάταξη δεν μπορεί να γίνει σε βαθμό χαμηλότερο του εισαγωγικού, όπωςπροβλέπεται από τις διατάξεις της παραγράφου 4 του άρθρου 3 του παρόντος νόμου.Οι υπάλληλοι που κατά την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου ασκούν καθήκονταπροϊσταμένου επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης κατόπιν επιλογής από το αρμόδιο όργανο καιέχουν τον απαιτούμενο χρόνο πραγματικής δημόσιας υπηρεσίας σύμφωνα με τηνπαράγραφο 7 του άρθρου 4 του παρόντος, κατατάσσονται στο
Παράθεση από: Wizard στις Οκτωβρίου 07, 2011, 07:39:51 pmΠαράθεση από: polysot στις Οκτωβρίου 07, 2011, 07:12:06 pmΠαράθεση από: Wizard στις Οκτωβρίου 07, 2011, 03:02:36 pmΤζάμπα όλα, τζάμπα και το μεταπτυχιακό!Χθες το βράδυ που δημοσιεύτηκε το προσχέδιο νόμου, στο άρθρο 25 ανάφερε ότι για την κατάταξη των υπάλληλων θα λαμβανόταν υπόψη και το μεταπτυχιακό και το διδακτορικό.Σήμερα που δημοσιεύτηκε το τελικό σχέδιο νόμου ΔΕΝ υπάρχει αυτή η παράγραφος στο άρθρο 25!Αναφέρεται στο άρθρο 4Το άρθρο 4 μιλάει για τους νεοεισερχόμενους. Το άρθρο 25 που μιλάει για την κατάταξη σε βαθμούς για τους υπηρετούντες δεν έχει πια τέτοια πρόβλεψη...Σωστά. Αυτό είδα και εγώ.
Παράθεση από: polysot στις Οκτωβρίου 07, 2011, 07:12:06 pmΠαράθεση από: Wizard στις Οκτωβρίου 07, 2011, 03:02:36 pmΤζάμπα όλα, τζάμπα και το μεταπτυχιακό!Χθες το βράδυ που δημοσιεύτηκε το προσχέδιο νόμου, στο άρθρο 25 ανάφερε ότι για την κατάταξη των υπάλληλων θα λαμβανόταν υπόψη και το μεταπτυχιακό και το διδακτορικό.Σήμερα που δημοσιεύτηκε το τελικό σχέδιο νόμου ΔΕΝ υπάρχει αυτή η παράγραφος στο άρθρο 25!Αναφέρεται στο άρθρο 4Το άρθρο 4 μιλάει για τους νεοεισερχόμενους. Το άρθρο 25 που μιλάει για την κατάταξη σε βαθμούς για τους υπηρετούντες δεν έχει πια τέτοια πρόβλεψη...
Παράθεση από: Wizard στις Οκτωβρίου 07, 2011, 03:02:36 pmΤζάμπα όλα, τζάμπα και το μεταπτυχιακό!Χθες το βράδυ που δημοσιεύτηκε το προσχέδιο νόμου, στο άρθρο 25 ανάφερε ότι για την κατάταξη των υπάλληλων θα λαμβανόταν υπόψη και το μεταπτυχιακό και το διδακτορικό.Σήμερα που δημοσιεύτηκε το τελικό σχέδιο νόμου ΔΕΝ υπάρχει αυτή η παράγραφος στο άρθρο 25!Αναφέρεται στο άρθρο 4
Τζάμπα όλα, τζάμπα και το μεταπτυχιακό!Χθες το βράδυ που δημοσιεύτηκε το προσχέδιο νόμου, στο άρθρο 25 ανάφερε ότι για την κατάταξη των υπάλληλων θα λαμβανόταν υπόψη και το μεταπτυχιακό και το διδακτορικό.Σήμερα που δημοσιεύτηκε το τελικό σχέδιο νόμου ΔΕΝ υπάρχει αυτή η παράγραφος στο άρθρο 25!
Είχα φτάσει τα 1312 ευρώ το μήνα, με 1 παιδί, ΜΚ 16 (3,5 χρόνια προυπηρεσία) και μεταπτυχιακό. Με το νέο μισθολόγιο πηγαίνω γύρω στα 950 ευρώ κι αυτό από 1/1/12. Διότι μέχρι τότε τα αναδρομικά που ήδη μου κρατάνε λόγω της πρώτης αλλαγής αφορολόγητου και από τις έκτακτες και αναδρομικές εισφορές (υπέρ ανέργων κλπ) είναι ήδη περίπου 320 ευρώ το μήνα. Με την 2η αναδρομική πάλι αλλαγή αφορολόγητου πρέπει να μου κρατήσουν κανα 300 ευρώ ακόμα και μάλλον θα το κάνουν στους επόμενους δύο μήνες. Άρα γύρω στα 150 το μήνα επιπλέον αφαιρούνται. Έτσι για τους επόμενους δύο μήνες μας βλέπω στο 500άρικο μηνιαίο μισθό αφού το νέο μισθολόγιο θα ισχύσει από 1η Νοέμβρη! Από Ιανουάριο θα πάω στα προβλεπόμενα 950 του νέου μισθολογίου, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ 7η ΔΟΣΗ..... Συζητώντας το με τους υπόλοιπους συναδέλφους εκεί καταλήξαμε οι περισσότεροι, με τη βοήθεια ενός excel που ήρθε με mail.ΥΓ: Κρεμάλες ακούω αλλά κρεμάλες δε βλέπω....
Παράθεση από: m_rebel στις Οκτωβρίου 07, 2011, 07:53:47 pmΕίχα φτάσει τα 1312 ευρώ το μήνα, με 1 παιδί, ΜΚ 16 (3,5 χρόνια προυπηρεσία) και μεταπτυχιακό. Με το νέο μισθολόγιο πηγαίνω γύρω στα 950 ευρώ κι αυτό από 1/1/12. Διότι μέχρι τότε τα αναδρομικά που ήδη μου κρατάνε λόγω της πρώτης αλλαγής αφορολόγητου και από τις έκτακτες και αναδρομικές εισφορές (υπέρ ανέργων κλπ) είναι ήδη περίπου 320 ευρώ το μήνα. Με την 2η αναδρομική πάλι αλλαγή αφορολόγητου πρέπει να μου κρατήσουν κανα 300 ευρώ ακόμα και μάλλον θα το κάνουν στους επόμενους δύο μήνες. Άρα γύρω στα 150 το μήνα επιπλέον αφαιρούνται. Έτσι για τους επόμενους δύο μήνες μας βλέπω στο 500άρικο μηνιαίο μισθό αφού το νέο μισθολόγιο θα ισχύσει από 1η Νοέμβρη! Από Ιανουάριο θα πάω στα προβλεπόμενα 950 του νέου μισθολογίου, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ 7η ΔΟΣΗ..... Συζητώντας το με τους υπόλοιπους συναδέλφους εκεί καταλήξαμε οι περισσότεροι, με τη βοήθεια ενός excel που ήρθε με mail.ΥΓ: Κρεμάλες ακούω αλλά κρεμάλες δε βλέπω....Μπορείς να βάλεις κάπου το excel να το δούμε;
Παράθεση από: Lasid στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 11:15:06 pmΕντάξει δεν έχω σκοπό να πάθω κατάθλιψη ακούγοντας κάθε μέρα νέα μέτρα, οπότε έχω επιλέξει να βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Δεν είμαι ευχαριστημένος για τη μείωση 3%, αλλά δε θα δεχτώ αυτόματα και τη μείωση 20% που αποδέχτηκε εξ αρχής ο συνάδελφος το πρωί. Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω τόσες ώρες...Είναι δυνατόν να σε αφήσουν να αισιοδοξείς συνάδελφε, όσο θετικά και να θέλεις να τα δεις όλα; Είναι δυνατόν;
Εντάξει δεν έχω σκοπό να πάθω κατάθλιψη ακούγοντας κάθε μέρα νέα μέτρα, οπότε έχω επιλέξει να βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Δεν είμαι ευχαριστημένος για τη μείωση 3%, αλλά δε θα δεχτώ αυτόματα και τη μείωση 20% που αποδέχτηκε εξ αρχής ο συνάδελφος το πρωί. Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω τόσες ώρες...
Ξέρει κανείς αν οι εισφορές που δίνουμε τώρα πχ. 1% (αλληλεγγύη) , 2% κλπ είναι ενσωματωμένες στο νέο μισθολόγιο ή ως έκτακτες εισφορές θα επιβαρύνουν τον ήδη κουτσουρεμένο καθαρό μας μισθό?
Εγώ ξέρω ότι έπαιρνα 1270 καθαρά περίπου με ΜΚ 17, επίδομα γάμου και παραμεθορίου και πλέον μια και είναι η τρίτη μου χρονιά θα έχω βαθμό ΣΤ, δηλ. 1092+100 παραμεθορίου μεικτά. Μου κόβουν δηλαδή πάνω από 400 ευρώ το μήνα. Θα παίρνω 850 ευρώ υποθέτω...Έχω οργιστεί, έχω θυμώσει με όλους όσοι κάποτε ψήφισαν ΠΑΣΟΚ, με όλους όσοι δεν απήργησαν με την ΟΛΜΕ, με τον εαυτό μου που δεν έχω αντιδράσει και μ΄ακούει μόνο η γυναίκα μου να φωνάζω...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ...