0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: billst στις Οκτωβρίου 07, 2011, 06:30:11 pmέχει και κάτι λαθάκια.;...π.χ. τα 1092 του βαθμού ΣΤ στο 1ο κλιμάκιο του Ε΄μήπως γίνονται 1201+(1201*2%);και αντίστοιχα πάει +2% στο 2ο κλιμάκιο;δεν είναι διαφορά τρομερή, 24 ευρώ, αλλά λέμ ετώρα...μπορεί να κάνω και λάθος.Αυτό είναι ασαφές, γιατί από τη μια λέει ότι με τη βαθμολογική προαγωγή ο υπάλληλος λαμβάνει το
έχει και κάτι λαθάκια.;...π.χ. τα 1092 του βαθμού ΣΤ στο 1ο κλιμάκιο του Ε΄μήπως γίνονται 1201+(1201*2%);και αντίστοιχα πάει +2% στο 2ο κλιμάκιο;δεν είναι διαφορά τρομερή, 24 ευρώ, αλλά λέμ ετώρα...μπορεί να κάνω και λάθος.
Εδώ λίγο σε έχασα.Πλεονάζων χρόνος θεωρείται ο χρόνος υπηρεσίας σε έναν βαθμό.Κάποιος που έχει 10 χρόνια υπηρεσίας αυτήν τη στιγμή, θα έχει έναν πλεονάζοντα χρόνο στον βαθμό Δ' με βάση τον πίνακα κατάταξης στους ήδη υπηρετούντες, αλλά τέσσερα πλεονάζοντα χρόνια με βάση τον πίνακα των νεοδιοριζομένων.Με βάση αυτό που λες, αφού καταταγούμε πχ στο βαθμό Δ' του πίνακα των ήδη υπηρετούντων, για την επόμενη προαγωγή μας θα μετρήσει ο πλεονάζων χρόνος στο βαθμό Δ' του πίνακα των ήδη υπηρετούντων. Και από εκεί και πέρα για τις επόμενες προαγωγές, θα μετράμε μόνο τον ελάχιστο χρόνο παραμονής που προβλέπεται για κάθε βαθμό.Κατάλαβα καλά; Και στον επόμενο βαθμό που θα προαχθεί πώς θα μετρήσουμε τον πλεονάζοντα χρόνο; Με βάση τον πίνακα των παλιών ή με βάση τον πίνακα των καινούργιων; Έχω μπερδευτεί τελείως.Το κλέψιμο προϋπηρεσίας παραμένει σε κάθε περίπτωση. Ο νεοδιοριζόμενος θα έχει τη δυνατότητα να προαχθεί μέσω του δικού του βαθμολογικού πίνακα πολύ πιο γρήγορα στο βαθμό που θα βρίσκεται ένας παλιός.
Να ρωτήσω το εξής : εγώ που είμαι μόνιμη εκπαιδευτικός με
Που είναι ρε παιδιά το επίδομα μεταπτυχιακών σπουδών ?το κόψανε και αυτό ?δηλαδή κάποιος μόνιμος αν πάρει μεταπτυχιακό/διδακτορικό δεν έχει να περιμένει τίποτα ?
Ευχαριστώ για την απάντηση.Οπότε θα περιμένω τον βαθμό Ε και το αντίστοιχο ΜΚ όταν εφαρμοστεί το καινούριο βαθμολογιο -μισθολογιο. Για να πάω στο