0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η δοε στους πίνακες που έβγαλε μιλάει και για μηδενικό κλιμάκιο τα πρώτα χρόνια μέσα στους βαθμούς ενώ η dide fth κατευθείαν σε πηγαίνει στο πρώτο. Ποιο από τα δύο ισχύει; Σύμφωνα με το σκεπτικο της ΔΟΕ εγώ πχ με 4 χρόνια και 7 μήνες κατατάσσομαι στον ε και θα πάρω 1201 μικτά και μετά από πέντε μήνες που κλείνω πενταετία θα πάω στα 1225 στο πρώτο δηλαδή μισθολογικό κλιμάκιο και εκεί θα παραμείνω μέχρι τα εννέα χρόνια, εκτός αν δεν προαχθώ βαθμό και πάω στα 1250.(είμαι στο 10% αυτών που δεν θα προαχθούν)Σύμφωνα με dide fth κατευθείαν πάω στα 1225 και στα 5 χρόνια πάω στα 1250 .
Η ουσία είναι για μένα ότι για τους δύο επόμενους μήνες που θα ισχύει και το νέο μισθολόγιο ΚΑΙ η αφαίμαξη των αναδρομικών (υπερ ανέργων, αλλαγής του αλλαγμένου αφορολόγητου κλπ) οι μισθοί για πάρα πολλούς θα πάνε στο 500άρικο.Μετά απο 1/1/12 περιμένετε να πάνε εκεί που έστω λέει το νέο μισθολόγιο;; Αν ναι τότε καλά να πάθετε αν τους πιστεύετε. Κάτι πάλι θα βρεθεί (η 7η δόση;) και θα κλαψουρίζουμε πάλι. Ότι χάνεται "προσωρινά" είδατε να το ξαναπαίρνει κανείς;Ευκαιρία είναι με μισθούς χαρτζηλίκι να κλείσουμε τα σχολεία για κανά μήνα. Η απεργία κόστιζε παλιά 60ευρώ τη μέρα, τώρα θα είναι στην καταπληκτική τιμή των 20 ευρώ! Αυτά για όσους το μετρούν οικονομικά κι όχι θεσμικά.
Καλησπέρα παιδιά απλά μπήκα να θυμίσω κάτι π.χ. ένας εκπαιδευτικός με 5 χρόνια προϋπηρεσία Θα μπει στον βαθμό Ε και στον μηδενικό μκ ή στον μκ1 .Περίπου θα πάρει καθαρά 880 από 1/11/2011Αλλά δεν είναι έτσι από αυτά τα 880 θα πρέπει να αφαιρέσει τα προηγούμενα αναδρομικά από 3% υπέρ ταμείων,150 κίνητρο απόδοσης και αφορολόγητο από 12000 σε 8000 Άρα περίπου είναι 880-150=730 ευρώΑπό αυτά τα 730 θα πρέπει να αφαιρέσει τα καινούργια αναδρομικά του αφορολογήτου που τελικά πάει από 12000 σε 5000 και είναι περίπου 200 με 300 ευρώ.Τελικός μισθός Νοεμβρίου (καθαρά) =730- 200 = 530Τελικός μισθός Δεκεμβρίου (καθαρά) =530Το 530 ευρώ είναι στο περίπου γιατί δεν ξέρω τι κρατήσεις σας έχουν κάνει τον ΟκτώβριοΆρα τελικός μισθός για Νοέμβριο και Δεκέμβριο θα κυμαίνετε από 400 εώς 600 ευρώ καθαρά.
Γιαούρτωμα από φοιτητές στον Καστανίδηhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iqqvaXDC6AI
μπράβο στους φοιτητές!!οι λοιποί εργαζόμενοι ακόμα τίποτα; όσο για το διαδικαστικό του θέματος - σύμφωνα με όσα έχουν αναρτηθεί στο site της