0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το πινακάκι θα πρέπει να περιέχει τις αποδοχές του Οκτωβρίου 2010 του Οκτωβρίου του 2011 και μετά τις αποδοχές με το νέο μισθολόγιο και με bold τις καθαρές αποδοχές. Να φαίνονται και τα έτη υπηρεσίας γιατί πολλοί μπερδεύουν τους βαθμούς που έχουν με τους καινούριους.Επίσης διευκρίνηση πως τη διαφορά θα τη δουν στο λογαριασμό τους από τις 30 Οκτωβρίου.Το 80% ζει σε άλλο πλανήτη, πιστεύει πως ανεβαίνει ο μισθός τους και κάνουν τον χαζό για να μην προκαλέσουν. Α ρε γλέντια........
Μ'ένα εξελακι που έχει στο αβ ειδα ότι θα πάρω 988 (7χρονια υπηρεσίας, παντρεμενη , 3 παιδια) . Τα παλιά χρόνια (που λέει και η μεσαία κόρη μου) έπερνα 1312 .LAST YEAR!!!! Τα κουκιά πλέον δε βγαίνουν. Να δούμε τι άλλο μας περιμένει. Και εγώ φέτος είμαι από τους τυχερούς γιατί είμαι με άδεια και δεν πληρώνω για μετακινήσεις, του χρόνου να με δω που θα χω να πληρώνω και τη γεφυρούλα (ριο αντιρριο)250 η φτηνότερη λύση .Κολυμπώντας θα περνάμε!!!!Καλά να 'μαστε και να παλεύουμε.
απο τον τοιχο του Μπρατη στο φεις: ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΣΚ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ο.Ε.ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΤΟΥ ΟΚΤΩ
εγώ έκανα την αρχή σήμερα και μοίρασα πινακάκι με τους νέους μισθούς και τα καθαρά σύμφωνα με την www.doe.gr, το εκτύπωσα και το μοίρασα στους συναδέλφους. Έπαθαν πλάκα.... παιδιά,διαπίστωσα ότι υπάρχει ΣΟ
Παράθεση από: blueswire στις Οκτωβρίου 10, 2011, 11:07:14 amεγώ έκανα την αρχή σήμερα και μοίρασα πινακάκι με τους νέους μισθούς και τα καθαρά σύμφωνα με την www.doe.gr, το εκτύπωσα και το μοίρασα στους συναδέλφους. Έπαθαν πλάκα.... παιδιά,διαπίστωσα ότι υπάρχει ΣΟ