0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άκουγα στο ραδιόφωνο καθώς οδηγούσα το εξής:Το πολυνομοσχέδιο θα ψηφιστεί τη Τρίτη, παραβιάζοντας κοινοβουλευτικούς κανόνες. Η
Παράθεση από: paraxenos στις Οκτωβρίου 11, 2011, 05:38:04 pmΑν θελεις/μπορείς ,επειδη δεν καταλαβα και πολυ τι ακριβως εννοεις με την παραπανω φραση....θα ηθελα περισσσοτερες εξηγησεις.ευχαριστώ.επείδή πιο πάνω ο συνάδελφος αστειεύτηκε και μίλησε για παρκάρισμα παιδιών, άρα εμείς είμαστε οι παρκαδόροι.Όσοι απο εμάς παρκάρουν "τα καινούργια αυτοκίνητα" πρέπει να κάνουν απεργία διαρκείας, και οι υπόλοιποιπου παρκάρουν "τα παλιά" που μπορούν ούτως η άλλως να παρκαριστούν και "έξω" χωρίς φόβο μηπως τους τα "γρατζουνίσουν", πρέπει να μην κάνουν απεργία, αλλά να δουλεύουν και να υποστηρίζουν τους "ακριβούς παρκαδόρους" με το ταμείο αλληλοβοήθειας.αυτό εννοούσα.αν έθιξα κάποιον με το αστείο μου, "παρκαδόρους¨" ή "ιδιοκτήτες αυτοκινήτων" ζητώ συγνώμη.Αλλά ας έχουν υπόψη οι "ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων" ότι οι πραγματικοί παρκαδόροι σε λίγο θα βγάζουν πολύ περισσότερα λεφτά από τα φιλοδωρήματα από ότι οι "παρκαδόροι παιδιών". Όσοι δε από εμάς έχουν ακόμα την ψευδάισθηση ότι είναι εκπαιδευτικοί και όχι "παρκαδόροι", όταν σε λίγο θα έχουν 45 παιδιά μέσα στην τάξη θα καταλάβουν ότι όχι μόνο "παρκαδόροι" μπορεί να καταντήσουν , αλλά ίσως και "δεσμοφύλακες"-"θηριοδαμαστές".
Αν θελεις/μπορείς ,επειδη δεν καταλαβα και πολυ τι ακριβως εννοεις με την παραπανω φραση....θα ηθελα περισσσοτερες εξηγησεις.ευχαριστώ.
Παράθεση από: LK στις Οκτωβρίου 11, 2011, 07:54:26 pmΆκουγα στο ραδιόφωνο καθώς οδηγούσα το εξής:Το πολυνομοσχέδιο θα ψηφιστεί τη Τρίτη, παραβιάζοντας κοινοβουλευτικούς κανόνες. Η
Προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν άκρη πως να χτυπήσουν το ΠΑΜΕ και καταφεύγουν σε αστεία αντιπαράθεση γύρω από τις μορφές πάλης («πρότεινα 3μερη και δεν την στήριξες», «εγώ προτείνω πιο πολλές μέρες απεργίας άρα είμαι πιο αγωνιστής» κ.α.). Είναι πραγματικά για γέλια.