0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εμενα με 4(+) χρονια και 2 παιδια το προγραμματακι γιατι μου βγαζει 931,67;
Ξερει κανεις αν θα πληρωθουμε αυριο; συνηθως αντι 27 τα βαζουν 26 απογευμα, σημερα ομως τιποτα...
Θέλω να ζητήσω τη βοήθεια όποιων συναδέλφων έχουν πληροφορηθεί ή καταλάβει τρία πράγματα περισσότερα από εμένα γύρω από αυτό το έκτρωμα.Ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα,αλλά,επειδή έχουν ειπωθεί πολλά,ένιωσα την ανάγκη να τα ανακεφαλαιώσω:1)Διάβασα από συναδέλφους που βρίσκονται στον τρίτο χρόνο υπηρεσίας (χωρίς καμιά άλλη προυπηρεσία),ότι υπάρχει ο κίνδυνος να χρειαστεί να υπηρετήσουν άλλα 3 χρόνια στον βαθμό ΣΤ πριν προαχθούν στον βαθμό Ε (ή στην καλύτερη περίπτωση 2 χρόνια σύμφωνα με την παράγρ.7 του ά.7).Κάτι τέτοιο θεωρώ ότι είναι καθαρά αντισυνταγματικό,γιατί ουσιαστικά μηδενίζει 3 χρόνια υπηρεσίας και τίθεται θέμα ισονομίας σε σχέση με κάποιον άλλο που τυχαίνει κι έχει 4 χρόνια υπηρεσίας και του τα αναγνωρίζει όλα εντάσσοντάς τον στον βαθμό Ε κατευθείαν.Το πρόβλημα ξεκινάει από την παράγραφο 1 του α.29,το οποίο αναφέρει :1. Οι υπάλληλοι που εντάσσονται στους νέους βαθμούς, σύμφωνα με τις διατάξεις του προηγούμενου άρθρου, λαμβάνουν το βασικό μισθό του βαθμού αυτού, ενώ όσοι εξ αυτών έχουν πλεονάζοντα χρόνο στον ίδιο βαθμό εξελίσσονται στα μισθολογικά κλιμάκια του βαθμού αυτού, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 12 του παρόντος. Μετά την ανωτέρω μισθολογική ένταξη, η μισθολογική εξέλιξη πραγματοποιείται σύμφωνα με τις ίδιες διατάξεις, χωρίς να προσμετράται τυχόν πλεονάζων χρόνος. Το θέμα είναι όμως ότι για τον βαθμό ΣΤ δεν προβλέπονται Μ.Κ. στις ανωτέρω διατάξεις,οι οποίες αφορούν στο σύστημα μισθολογικής εξέλιξης αναλόγως των κλιμακίων.Παραθέτω την παρ.2 του ά.12:2. Τα Μ.Κ. χορηγούνται ανά διετία, με εξαίρεση τα Μ.Κ. των
ακουσα οτι κοπηκε το επίδομα γάμου; ; ειναι αλήθεια;
3)Σε σχέση πάλι με τα παραπάνω,έχει κανείς καταλάβει τι θα γίνει με όσους αποκτήσουν μεταπτυχιακό τίτλο από εδώ και πέρα;Δεν είναι παράλογο να μην εξελιχθούν σε ανώτερο Μ.Κ. αργότερα αυτοί που θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους;Τι στο καλό αλλάξαμε κοτζάμ όνομα στο υπουργείο...Δια βίου κοροιδία;