0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με προεδρικό διάταγµα, που εκδίδεται ύστερα απόπρόταση των Υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθµισης καιΗλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Οικονοµικών, µπορείνα προβλέπεται η αναγνώριση για βαθµολογική και µι-σθολογική ένταξη και της προϋπηρεσίας στον ιδιωτικότοµέα των κρατών - µελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, µέ-χρι επτά (7) έτη, κατ’ ανώτατο όριο και υπό τις προϋπο-θέσεις που ορίζονται στο εδάφιο πέµπτο της παρούσαςπαραγράφου. Με το ίδιο διάταγµα ρυθµίζεται ο τρόποςκαι οι προϋποθέσεις αναγνώρισης αντίστοιχης προϋπη-ρεσίας και για τους υπηρετούντες, κατά την έναρξη ι-σχύος του διατάγµατος, υπαλλήλους και ρυθµίζεται κά-θε αναγκαίο ζήτηµα για την εφαρµογή της διάταξης τουπροηγούµενου εδαφίου.Μπορεί να αναγνωριστεί αν βγει προεδρικό διάταγμα για ιδιωτική προυπηρεσία σε κράτη μέλη της Ευρωπ. Ένωσης.ερώτηση: μιλάει μόνο για άλλα κράτη ή ιδέα μου είναιμε ποια λογική κάνει κάποιος αίτηση για κάτι που δεν έχει βγει το ΠΔ που μπορεί να δώσει αναγνώριση για κάποιες χώρες αλλά δεν λέει την Ελλάδα ξεκάθαρα ? γιατί μου φαίνονται φωτογραφικές αυτές οι διατάξεις ??
Αναγνωρίζεται οποιαδήποτε προϋπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα ή μόνο εκπαιδευτική;
Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος να μου πει αν η άδεια ανατροφής τέκνου αποτελεί "πραγματική δημόσια υπηρεσία" για την κατάταξη σε βαθμό; Ή πρέπει να αφαιρεθεί από τη συνολική υπηρεσία;