0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kinegiros στις Οκτωβρίου 30, 2011, 08:38:35 pmΜε προεδρικό διάταγµα, που εκδίδεται ύστερα απόπρόταση των Υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθµισης καιΗλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Οικονοµικών, µπορείνα προβλέπεται η αναγνώριση για βαθµολογική και µι-σθολογική ένταξη και της προϋπηρεσίας στον ιδιωτικότοµέα των κρατών - µελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, µέ-χρι επτά (7) έτη, κατ’ ανώτατο όριο και υπό τις προϋπο-θέσεις που ορίζονται στο εδάφιο πέµπτο της παρούσαςπαραγράφου. Με το ίδιο διάταγµα ρυθµίζεται ο τρόποςκαι οι προϋποθέσεις αναγνώρισης αντίστοιχης προϋπη-ρεσίας και για τους υπηρετούντες, κατά την έναρξη ι-σχύος του διατάγµατος, υπαλλήλους και ρυθµίζεται κά-θε αναγκαίο ζήτηµα για την εφαρµογή της διάταξης τουπροηγούµενου εδαφίου.Μπορεί να αναγνωριστεί αν βγει προεδρικό διάταγμα για ιδιωτική προυπηρεσία σε κράτη μέλη της Ευρωπ. Ένωσης.ερώτηση: μιλάει μόνο για άλλα κράτη ή ιδέα μου είναιμε ποια λογική κάνει κάποιος αίτηση για κάτι που δεν έχει βγει το ΠΔ που μπορεί να δώσει αναγνώριση για κάποιες χώρες αλλά δεν λέει την Ελλάδα ξεκάθαρα ? γιατί μου φαίνονται φωτογραφικές αυτές οι διατάξεις ??α. αναφέρεται σε ιδιωτική προϋπηρεσία σε κράτη μέλη της Ε.Ε. ( στην οποία ανηκει ΚΑΙ η Ελλάδα) . Από τη στιγμή που δεν την εξαιρεί, οι διατάξεις ισχύουν και για την Ελλάδα - και για λόγους ισης μεταχείρισης βέβαια ( εκτός και αν ορισθεί διαφορετικά με το ΠΔ αν και νομίζω ότι σε περίπτωση που την εξαιρέσει θα πέσουν βροχή οι ενστάσεις και οι προσφυγές στη δικαιοσύνη).β. το ΠΔ θα πρέπει να εκδοθει πολύ σύντομα - μέσα στο μήνα σύμφωνα με το Νόμο. Με βάση το Νόμο όμως, αυτος έχει ισχύ απο 1/11 εξ ου και δικαιολογείται να γίνεται η αίτηση από τώρα. Ουσιαστικά αυτό επιτρέπει στον αιτούντα να "κερδίσει" κάποιες μέρες - καθώς η όση υπηρεσία αναγνωρίσει θα μετρήσει είτε από την ημερομηνία αιτήσεως είτε από 1/11 - αυτό μένει να το δουμε με διευκρινιστική γιατί ουσιαστικά σε αυτή τη φαση θα μετρήσει ως "πλεονάζων χρόνος" - αλλά ο πλεονάζων αυτός χρόνος θα μετρήσει ως 31/10, δηλαδή ως την ημερομηνία που είχαν αναγνωρίσει ή είχαν αιτηθεί αναγνώρισης υπηρετήσεων πριν το νομο.... γιαυτό και είναι κρίσιμο να γίνει τώρα η αίτηση. Ενδεχομένως βέβαια, αργότερα να ρυθμιστεί διαφορετικά αυτο το σημείο και τελικά να αποδειχτεί ότι τσάμπα τρέχαμε αλλά καλύτερα νομίζω να τρέξουμε τώρα παρά να κλαίμε αργότερα....γ. εννοείται ότι οι διατάξεις είναι φωτογραφικές και βεβαίως εκλαμβάνω το ερώτημά σου ως ρητορικό. Αλλά αν μπορέσει και κανας άλλος χριστιανός να επωφεληθεί από αυτή τη "φωτογραφικότητα" ε δεν ειναι και κακό....Παράθεση από: MVERTIGO στις Οκτωβρίου 30, 2011, 09:57:31 pmΚαλησπέρα. Ξέρει κάποιος να μου πει αν η άδεια ανατροφής τέκνου αποτελεί "πραγματική δημόσια υπηρεσία" για την κατάταξη σε βαθμό; Ή πρέπει να αφαιρεθεί από τη συνολική υπηρεσία;αυτό μάλλον θα διευκρινιστεί σε ύστερο χρόνο. Προς το παρον, ορίζεται ως πραγματική δημόσια υπηρεσία...τώρα τι θα σκεφτούν αύριο οι γερμανο-γαλλικοί εγκέφαλοι....ουδείς γνωρίζει.
Με προεδρικό διάταγµα, που εκδίδεται ύστερα απόπρόταση των Υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθµισης καιΗλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Οικονοµικών, µπορείνα προβλέπεται η αναγνώριση για βαθµολογική και µι-σθολογική ένταξη και της προϋπηρεσίας στον ιδιωτικότοµέα των κρατών - µελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, µέ-χρι επτά (7) έτη, κατ’ ανώτατο όριο και υπό τις προϋπο-θέσεις που ορίζονται στο εδάφιο πέµπτο της παρούσαςπαραγράφου. Με το ίδιο διάταγµα ρυθµίζεται ο τρόποςκαι οι προϋποθέσεις αναγνώρισης αντίστοιχης προϋπη-ρεσίας και για τους υπηρετούντες, κατά την έναρξη ι-σχύος του διατάγµατος, υπαλλήλους και ρυθµίζεται κά-θε αναγκαίο ζήτηµα για την εφαρµογή της διάταξης τουπροηγούµενου εδαφίου.Μπορεί να αναγνωριστεί αν βγει προεδρικό διάταγμα για ιδιωτική προυπηρεσία σε κράτη μέλη της Ευρωπ. Ένωσης.ερώτηση: μιλάει μόνο για άλλα κράτη ή ιδέα μου είναιμε ποια λογική κάνει κάποιος αίτηση για κάτι που δεν έχει βγει το ΠΔ που μπορεί να δώσει αναγνώριση για κάποιες χώρες αλλά δεν λέει την Ελλάδα ξεκάθαρα ? γιατί μου φαίνονται φωτογραφικές αυτές οι διατάξεις ??
Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος να μου πει αν η άδεια ανατροφής τέκνου αποτελεί "πραγματική δημόσια υπηρεσία" για την κατάταξη σε βαθμό; Ή πρέπει να αφαιρεθεί από τη συνολική υπηρεσία;
Ότι και να στείλετε για αναγνώριση προϋπηρεσίας από τον ιδιωτικό τομέα δεν πρόκειται να λάβετε καμία απάντηση αν δεν βγει το πολυπόθητο Προεδρικό Διάταγμα.
εννοείται ότι δεν πρόκειται να υπάρξει άμεση απάντηση. Απλά εδώ μεταχειριζόμαστε τις δυνατότητες ελιγμού που σου δίνει η νομοθεσία.