0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτό παραμένει μυστήριο!
και συνεχίζω με δύο ακόμα απορίες που μπορεί να είναι απλοϊκές αλλά έχω μάθει πια πως η λεπτομέρεια στη διατύπωση έχει τη σημασία της: αρ.12 τελ.παράγραφος: με τη βαθμολογική προαγωγή ο υπάλληλος λαμβάνει το βασικό μισθό του νέου βαθμού ή του μικρότερου ΜΚ του βαθμού αυτού. Γιατί ή το ένα ή το άλλο; δε γίνεται και το ένα και το άλλο;
Από 1305 στα 895
αρ.12 τελ.παράγραφος: με τη βαθμολογική προαγωγή ο υπάλληλος λαμβάνει το βασικό μισθό του νέου βαθμού ή του μικρότερου ΜΚ του βαθμού αυτού. Γιατί ή το ένα ή το άλλο; δε γίνεται και το ένα και το άλλο;
άρθρο 15 - επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας : ...δύναται να δοθεί αυτό το επίδομα [/b]μέχρι του ποσού των εκατόν πενήντα ευρώ .... σε αντίθεση με τα υπόλοιπα επιδόματα το συγκεκριμένο είναι το μόνο που αναφέρει το Μεχρι .... που σημαίνει τι ; ότι μπορεί να είναι και λιγότερο; δηλαδή να υποθέσουμε ότι θα θεσπιστούν περισσότερο και λιγότερο επικίνδυνα επαγγέλματα; και αναλόγως θα ορίζεται και το ύψος του επιδόματος αυτού;
Τώρα γιατί εμένα μου φαίνεται ότι λέει πως οι απόφοιτοι ΤΕ θα καταταχθούν στην κατηγορία που ανήκουν (ΠΕ) και θα τους δοθούν και BONUS 3 χρόνια (προσθήκη πλασματικού) ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ αλλά εγώ αυτό καταλαβαίνω.Αλλά ακόμα κι αν καταταγούν ως ΤΕ και πάρουν δώρο 3 χρόνια, θα παίρνουν περισσότερα ΑΝ αυτά τα 3 χρόνια τους κατατάξουν σε ανώτερο βαθμό. Δηλαδή ο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με 7 χρόνια πάει στα 1250 μικτά, ενώ ο απόφοιτος ΤΕΙ με 7+3 δώρο χρόνια πάει στο Δ βαθμό του ΤΕ και θα πάρει 1312 μικτά !!!ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΟ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ !!!!Ίσως είναι και αργά και κάτι χάνω.
Ίσως είναι και τα νεύρα μου που είμαι τσίτα και αισθάνομαι ο πλέον μλκς από όλους όντας απόφοιτος ΗΜΜΥ με 5ετείς σπουδές (χάνω το προηγούμενο κέρδος του ενός ΜΚ), με μεταπτυχιακό που πάει κατά δι@όλου γιατί απλά κάνει τα 5,5 χρόνια μου 7,5 και έχω τη μεγαλύτερη μείωση από όλους γιατί είμαι και παντρεμένος χωρίς παιδί (μέχρι το Μάρτη πρώτα ο Θεός )Από 1305 στα 895 (ΜΚ2 στο βαθμό Ε, άραγε θα κριθώ για προαγωγή το Μάιο του 2012 ή θα πάμε για 2013? ή μήπως πρέπει να διανύσω και 4 χρόνια στον Ε ? Δεν το νομίζω το τελευταίο λογικά. Λογικά, άγνωστη λέξη)
Είναι κάπως πρώιμο να προσπαθείτε τώρα να υπολογίσετε τις κρατήσεις.Πριν από λίγες μέρες, αρκετοί αναλυτές έλεγαν ότι, αν γίνει το "κούρεμα" που αποφασίστηκε στη Σύνοδο, θα επιβαρυνθούν πολύ τα ασφαλιστικά ταμεία και ότι είναι πολύ πιθανό να αυξηθούν οι εισφορές των εργαζομένων σ' αυτά.Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, το καθαρό ποσό που θα παίρνουμε στο χέρι μάλλον θα ποικίλλει από μήνα σε μήνα.
Αναφορικά με το ύψος της μείωσης αποδοχών που αναφέρεις, γνωρίζω πολύ καλά πως νιώθεις, πίστεψέ με. Το σκεπτικό τους είναι να καταστήσουν το δημόσιο "αποκρουστικό", να αποτρέψουν δηλαδή τον κόσμο από το να το θεωρεί ως καλή επιλογή. Φοβάμαι ότι ακόμα δεν έχουμε δει το πλήρες πακέτο. Περίμενε την αύξηση του ωραρίου κατά 10-15%, την υποχρεωτική παραμονή στο σχολείο τουλάχιστον κατά 1 μήνα περισσότερο, την επόμενη μείωση αποδοχών κατά 10-15%, την υποχρεωτική μετακίνηση σε διαφορετικούς νομούς, σε διαφορετικούς φορείς, τη συμπλήρωση ωραρίου σε άλλες δομές εκπαίδευσης κ.λπ.Τέλος μια διόρθωση.
Παιδιά τις υπερωρίες θα τις πληρωθούμε? Γιατί εγώ κάνω 22 ώρες και μου είπαν την 1 ώρα μπορεί και να μην την πληρωθώ. Γνωρίζει κανείς τίποτα για το θέμα?
Asxeto...ειπε η Καννελη στον Αυτια ''η Διαμαντοπουλου χθες μεσα στο χαμο της ημερας ξεκινησε με εγκυκλιο τον Καλλικρατη στα σχολεια'' ακουσατε κατι;