0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ανακοινώθηκαν οι πρώτες εγκύκλιοι, μαζί και η εγκύκλιος για την κατάταξη στο νέο βαθμολόγιο: http://content-mcdn.feed.gr/pegasus/Multimedia/doc/efarmostikes_id28222648.docΌποιος βγάλει άκρη με την προϋπηρεσία, ας μου πει...
Παράθεση από: anixia στις Νοεμβρίου 02, 2011, 10:06:20 amειναι για ολες της βαθμιδες... πηρα και εμαθα τι μου ειπε'' ο καθηγητης του Λυκειου θα ανηκει σ'ολα τα σχολεια του δημου οργανικα, πχ ο πληροφορικος στο γυμνασιο + δημοτικο +λυκειο εως οτου συμπληρωσει ωραριο'''.Τι καταλαβατε;εικάζω το εξής: επειδή θα υπάρχει ΜΙΑ ενιαία διεύθυνση εκπ/σης με δύο τμήματα - ένα για πρωτοβάθμια και ένα για δευτεροβάθμια, υπό την έννοια αυτή όπως τώρα οι καθηγητές ανήκουν οργανικά στο ΠΥΣΔΕ τότε θα ανήκουν οργανικά στο ΠΥΣΤΕ ( Περιφ. υπηρ. συμβούλιο τμήματος εκπ/σης). Για το Δήμο ακριβώς δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοεί. Ίσως ότι αφού θα παίρνει πρώτα μια τοποθέτηση σε ένα σχολείο ( αν είναι στη διάθεση) και αυτό το σχολείο θα ανήκει σε κάποιον δήμο, θα καλείται να συμπληρώσει ωράριο κατά προτεραιότητα στα σχολεία του δήμου αυτού - και σε όλες τις βαθμίδες εφόσον η ειδικότητά του "παίζει¨" σε α/θμια και β/θμια. πάντως πράγματι έρχονται νέα πράγματα....
ειναι για ολες της βαθμιδες... πηρα και εμαθα τι μου ειπε'' ο καθηγητης του Λυκειου θα ανηκει σ'ολα τα σχολεια του δημου οργανικα, πχ ο πληροφορικος στο γυμνασιο + δημοτικο +λυκειο εως οτου συμπληρωσει ωραριο'''.Τι καταλαβατε;
Παράθεση από: bitch στις Νοεμβρίου 02, 2011, 05:31:09 pmΠαράθεση από: anixia στις Νοεμβρίου 02, 2011, 10:06:20 amειναι για ολες της βαθμιδες... πηρα και εμαθα τι μου ειπε'' ο καθηγητης του Λυκειου θα ανηκει σ'ολα τα σχολεια του δημου οργανικα, πχ ο πληροφορικος στο γυμνασιο + δημοτικο +λυκειο εως οτου συμπληρωσει ωραριο'''.Τι καταλαβατε;εικάζω το εξής: επειδή θα υπάρχει ΜΙΑ ενιαία διεύθυνση εκπ/σης με δύο τμήματα - ένα για πρωτοβάθμια και ένα για δευτεροβάθμια, υπό την έννοια αυτή όπως τώρα οι καθηγητές ανήκουν οργανικά στο ΠΥΣΔΕ τότε θα ανήκουν οργανικά στο ΠΥΣΤΕ ( Περιφ. υπηρ. συμβούλιο τμήματος εκπ/σης). Για το Δήμο ακριβώς δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοεί. Ίσως ότι αφού θα παίρνει πρώτα μια τοποθέτηση σε ένα σχολείο ( αν είναι στη διάθεση) και αυτό το σχολείο θα ανήκει σε κάποιον δήμο, θα καλείται να συμπληρώσει ωράριο κατά προτεραιότητα στα σχολεία του δήμου αυτού - και σε όλες τις βαθμίδες εφόσον η ειδικότητά του "παίζει¨" σε α/θμια και β/θμια. πάντως πράγματι έρχονται νέα πράγματα....Π.Υ.Π.Σ.Ε.=Περιφερειακό Υπηρεσιακό και Πειθαρχικό Συμβούλιο Εκπαίδευσης
Παράθεση από: emmaki στις Νοεμβρίου 02, 2011, 05:40:18 pm
Παράθεση από: Patreas στις Νοεμβρίου 02, 2011, 07:04:17 pmΠαράθεση από: bitch στις Νοεμβρίου 02, 2011, 05:31:09 pmΠαράθεση από: anixia στις Νοεμβρίου 02, 2011, 10:06:20 amειναι για ολες της βαθμιδες... πηρα και εμαθα τι μου ειπε'' ο καθηγητης του Λυκειου θα ανηκει σ'ολα τα σχολεια του δημου οργανικα, πχ ο πληροφορικος στο γυμνασιο + δημοτικο +λυκειο εως οτου συμπληρωσει ωραριο'''.Τι καταλαβατε;εικάζω το εξής: επειδή θα υπάρχει ΜΙΑ ενιαία διεύθυνση εκπ/σης με δύο τμήματα - ένα για πρωτοβάθμια και ένα για δευτεροβάθμια, υπό την έννοια αυτή όπως τώρα οι καθηγητές ανήκουν οργανικά στο ΠΥΣΔΕ τότε θα ανήκουν οργανικά στο ΠΥΣΤΕ ( Περιφ. υπηρ. συμβούλιο τμήματος εκπ/σης). Για το Δήμο ακριβώς δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοεί. Ίσως ότι αφού θα παίρνει πρώτα μια τοποθέτηση σε ένα σχολείο ( αν είναι στη διάθεση) και αυτό το σχολείο θα ανήκει σε κάποιον δήμο, θα καλείται να συμπληρώσει ωράριο κατά προτεραιότητα στα σχολεία του δήμου αυτού - και σε όλες τις βαθμίδες εφόσον η ειδικότητά του "παίζει¨" σε α/θμια και β/θμια. πάντως πράγματι έρχονται νέα πράγματα....Π.Υ.Π.Σ.Ε.=Περιφερειακό Υπηρεσιακό και Πειθαρχικό Συμβούλιο Εκπαίδευσηςαφού το γράφεις που το γράφεις γράψτο σωστά: Π.Υ.Π.Ε.Σ. ( περιφ. υπηρεσιακό- πειθαρχικό εκπαιδευτικό συμβούλιο) ..... άμα τους φτιάξουμε και μια ωραία μπλε στολή θα είναι πράγματι .... Π.Υ.Π.Ε.Σ. μπλε!!! ααααα και επειδή θύμωσα μαζί σου για κάτι που έγραψες αλλού σου απαντώ ότι εντάξει, και καλά εγώ είμαι άσχετη, αλλά δεν μπορείς να πεις το ίδιο για τον Προϊστάμενό σου που όχι μόνο εδέχθη αιτήσεις με ημερομηνία 31/10 αλλά έστειλε απ΄ ό,τι μαθαινω και μέιλ σε όλα τα σχολεία που λεει πως εφόσον οι εκπ/κοι επιθυμούν να αναγνωρίσουν χρόνο να στείλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά ιεραρχικά μέσω γραφείων. Μην τα μπερδεύεις ρε γμτ - ή που ΚΑΠΟΙΕΣ υπηρετήσεις που ούτως ή άλλως με τις παλιές διατάξεις αναγνωρίζονταν θα αναγνωρισθούν απο 31/10 που είναι και η ημερομηνία αίτησης - οπότε κερδίζει βαθμολογικά ο υπάλληλος ή που θα αναγνωρισθούν - όσες αναγνωρισθούν - απο΄1/11 και θα ωφεληθεί ο υπάλληλος μισθολογικά ( για ΜΚ ). Και επίσης η αίτηση ανέγραφε τις διατάξεις πάνω στις οποίες βασίζεται. Δε λέει "αναγνωρίστε μου τα πάντα απο 31/10" Λέει "αναγνωρίστε μου ό,τι μπορείτε βάσει των σχετικών διατάξεων" Πόσο πιο ξεκάθαρα να το γράψω η χριστιανή; άσε που όπως έμαθα , και το ΙΚΑ τελικά εξέδωσε ειδικό έντυπο-φόρμα που θα αναγράφει το σύνολο των ενσήμων και τον χρόνο που προκύπτει απο αυτά, ειδικα για το σκοπό αυτό ( την αναγνώριση δηλαδή χρόνου στον ιδιωτικό τομέα).τεσπά....ετοιμαζόμαστε για αιτήσεις μεταθέσεων φέτος. Το datacenter έχει πάρει φωτιά!! Ωραία!! Επιτέλους, πολλή δουλειά! ( για να ξεχνιόμαστε κιόλας).
όχι ακόμα αλλά την περιμένουμε από μέρα σε μέρα. ¨Ηδη αρχισαν να βγάζουν κενά για Μουσικά σχολεία και ΣΜΕΑΕ και εμείς ενημερώνουμε με τις υπηρετήσεις το data για να μην τρέχουμε μαζί με όλα τα άλλα δικαιολογητικά αργότερα.... Η περσινή εγκύκλιος βγήκε 8 Νοέμβρη... αναλόγως και φέτος λοιπον...