*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο  (Αναγνώστηκε 1002669 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Patreas

• Συνδρομητής
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο
« Απάντηση #2926 στις: Νοεμβρίου 02, 2011, 06:26:43 pm »
Ανακοινώθηκαν οι πρώτες εγκύκλιοι, μαζί και η εγκύκλιος για την κατάταξη στο νέο βαθμολόγιο: http://content-mcdn.feed.gr/pegasus/Multimedia/doc/efarmostikes_id28222648.doc

Όποιος βγάλει άκρη με την προϋπηρεσία, ας μου πει...

Εγκύκλιοι του ποδαριού που βγαίνουν μέσω Δελτίου Τύπου.

Στη σελ.41 λέει σε ένα σημείο "Επισημαίνεται ότι όσα υπουργεία έχουν ήδη καταρτίσει σχ. προεδρικών διαταγμάτων για τη συνολική αναδιοργάνωσή τους, πρέπει να τα προωθήσουν για υπογραφή από τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης έως τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου. Σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να μας αποστείλουν, όπως και τα λοιπά υπουργεία, τα σχέδια των νομοθετικών ρυθμίσεων για την μείωση των οργανικών τους μονάδων. Ισχύει αυτό?"

Άμα δεν ξέρει το Υπουργείο που βγάζει την εγκύκλιο αν ισχύει...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:55:17 »

Αποσυνδεδεμένος soch

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Για να δούμε τι θα δούμε...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2927 στις: Νοεμβρίου 02, 2011, 06:44:37 pm »
Σωκράτης

Αποσυνδεδεμένος mkoum

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2928 στις: Νοεμβρίου 02, 2011, 06:57:21 pm »
Soch ευχαριστω για την απαντηση.Δηλ. δεν παιζει ρολο οτι δεν εχω μονιμοποιηθει; Επισης εχω 2 παιδια οποτε ποσο γινεται;

Αποσυνδεδεμένος Heck

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2929 στις: Νοεμβρίου 02, 2011, 06:59:44 pm »
Καλησπέρα κι από μένα. Να κάνω και γω μια ερώτηση, έτσι να βρίσκεται: Υπάρχει περίπτωση κατά την κατάταξη να λειτουργήσουν τα ευεργετήματα  αθροιστικά; Εννοώ, αν στο ίδιο πρόσωπο συντρέχουν 2 ευεργήματα (στην περίπτωσή μου ΚΑΙ διδακτορικό ΚΑΙ μεταπτυχιακό), θα δοθεί bonus 8 ετών;
Ρωτάω γιατί για τους νεοδιόριστους προβλέπεται (Άρθρο 6, παρ. 4) ότι "Στην περίπτωση που συντρέχουν στο ίδιο πρόσωπο περισσότερες από μία από τις παραπάνω ρυθμίσεις, εφαρμόζεται η ευνοϊκότερη ρύθμιση καθώς και η μισή
χρονική ρύθμιση της επόμενης ευνοϊκότερης ρύθμισης."
Για μένα, ο ένας (πιθανός) χρόνος έχει μεγάλη σημασία γιατί αν ισχύσει θα καταταγώ στο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:55:17 »

Αποσυνδεδεμένος Patreas

• Συνδρομητής
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2930 στις: Νοεμβρίου 02, 2011, 07:04:17 pm »
ειναι για ολες της βαθμιδες... πηρα και  εμαθα τι μου ειπε'' ο καθηγητης του Λυκειου θα ανηκει σ'ολα τα σχολεια του δημου οργανικα, πχ ο πληροφορικος στο γυμνασιο + δημοτικο +λυκειο εως οτου συμπληρωσει ωραριο'''.Τι καταλαβατε;

εικάζω το εξής:
επειδή θα υπάρχει ΜΙΑ ενιαία διεύθυνση εκπ/σης με δύο τμήματα - ένα για πρωτοβάθμια και ένα για δευτεροβάθμια, υπό την έννοια αυτή όπως τώρα οι καθηγητές ανήκουν οργανικά στο ΠΥΣΔΕ τότε θα ανήκουν οργανικά στο ΠΥΣΤΕ ( Περιφ. υπηρ. συμβούλιο τμήματος εκπ/σης).
Για το Δήμο ακριβώς δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοεί. Ίσως ότι αφού θα παίρνει πρώτα μια τοποθέτηση σε ένα σχολείο ( αν είναι στη διάθεση) και αυτό το σχολείο θα ανήκει σε κάποιον δήμο, θα καλείται να συμπληρώσει ωράριο κατά προτεραιότητα στα σχολεία του δήμου αυτού - και σε όλες τις βαθμίδες εφόσον η ειδικότητά του "παίζει¨" σε α/θμια και β/θμια.

πάντως πράγματι έρχονται νέα πράγματα....

Π.Υ.Π.Σ.Ε.=Περιφερειακό Υπηρεσιακό και Πειθαρχικό Συμβούλιο Εκπαίδευσης

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2931 στις: Νοεμβρίου 02, 2011, 07:17:31 pm »
ειναι για ολες της βαθμιδες... πηρα και  εμαθα τι μου ειπε'' ο καθηγητης του Λυκειου θα ανηκει σ'ολα τα σχολεια του δημου οργανικα, πχ ο πληροφορικος στο γυμνασιο + δημοτικο +λυκειο εως οτου συμπληρωσει ωραριο'''.Τι καταλαβατε;

εικάζω το εξής:
επειδή θα υπάρχει ΜΙΑ ενιαία διεύθυνση εκπ/σης με δύο τμήματα - ένα για πρωτοβάθμια και ένα για δευτεροβάθμια, υπό την έννοια αυτή όπως τώρα οι καθηγητές ανήκουν οργανικά στο ΠΥΣΔΕ τότε θα ανήκουν οργανικά στο ΠΥΣΤΕ ( Περιφ. υπηρ. συμβούλιο τμήματος εκπ/σης).
Για το Δήμο ακριβώς δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοεί. Ίσως ότι αφού θα παίρνει πρώτα μια τοποθέτηση σε ένα σχολείο ( αν είναι στη διάθεση) και αυτό το σχολείο θα ανήκει σε κάποιον δήμο, θα καλείται να συμπληρώσει ωράριο κατά προτεραιότητα στα σχολεία του δήμου αυτού - και σε όλες τις βαθμίδες εφόσον η ειδικότητά του "παίζει¨" σε α/θμια και β/θμια.

αφού το γράφεις που το γράφεις γράψτο σωστά: Π.Υ.Π.Ε.Σ. ( περιφ. υπηρεσιακό- πειθαρχικό εκπαιδευτικό συμβούλιο) ..... άμα τους φτιάξουμε και μια ωραία μπλε στολή θα είναι πράγματι .... Π.Υ.Π.Ε.Σ. μπλε!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ααααα και επειδή θύμωσα μαζί σου  >:( >:( >:( >:(  για κάτι που έγραψες αλλού  σου απαντώ  ότι εντάξει, και καλά εγώ είμαι άσχετη, αλλά δεν μπορείς να πεις το ίδιο για τον Προϊστάμενό σου που όχι μόνο εδέχθη αιτήσεις με ημερομηνία 31/10 αλλά έστειλε απ΄ ό,τι μαθαινω και μέιλ σε όλα τα σχολεία που λεει πως εφόσον οι εκπ/κοι επιθυμούν να αναγνωρίσουν χρόνο να στείλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά ιεραρχικά μέσω γραφείων.

Μην τα μπερδεύεις ρε γμτ - ή που ΚΑΠΟΙΕΣ υπηρετήσεις που ούτως ή άλλως με τις παλιές διατάξεις αναγνωρίζονταν  θα αναγνωρισθούν απο 31/10 που είναι και η ημερομηνία αίτησης - οπότε κερδίζει βαθμολογικά ο υπάλληλος  ή που θα αναγνωρισθούν - όσες αναγνωρισθούν - απο΄1/11  και θα ωφεληθεί ο υπάλληλος μισθολογικά ( για ΜΚ ). Και επίσης η αίτηση ανέγραφε τις διατάξεις πάνω στις οποίες βασίζεται. Δε λέει "αναγνωρίστε μου τα πάντα απο 31/10" Λέει "αναγνωρίστε μου ό,τι μπορείτε βάσει των σχετικών διατάξεων"  Πόσο πιο ξεκάθαρα να το γράψω η χριστιανή;

άσε που όπως έμαθα , και το ΙΚΑ τελικά εξέδωσε ειδικό έντυπο-φόρμα που θα αναγράφει το σύνολο των ενσήμων και τον χρόνο που προκύπτει απο αυτά, ειδικα για το σκοπό αυτό ( την αναγνώριση δηλαδή χρόνου στον ιδιωτικό τομέα).

τεσπά....ετοιμαζόμαστε για αιτήσεις μεταθέσεων φέτος. Το datacenter έχει πάρει φωτιά!! Ωραία!! Επιτέλους, πολλή δουλειά!  8) 8) 8) ( για να ξεχνιόμαστε κιόλας).
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Συνδεδεμένος stroumfaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2933 στις: Νοεμβρίου 02, 2011, 07:40:43 pm »

εικάζω το εξής:

αφού το γράφεις που το γράφεις γράψτο σωστά: Π.Υ.Π.Ε.Σ. ( περιφ. υπηρεσιακό- πειθαρχικό εκπαιδευτικό συμβούλιο) ..... άμα τους φτιάξουμε και μια ωραία μπλε στολή θα είναι πράγματι .... Π.Υ.Π.Ε.Σ. μπλε!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ααααα και επειδή θύμωσα μαζί σου  >:( >:( >:( >:(  για κάτι που έγραψες αλλού  σου απαντώ  ότι εντάξει, και καλά εγώ είμαι άσχετη, αλλά δεν μπορείς να πεις το ίδιο για τον Προϊστάμενό σου που όχι μόνο εδέχθη αιτήσεις με ημερομηνία 31/10 αλλά έστειλε απ΄ ό,τι μαθαινω και μέιλ σε όλα τα σχολεία που λεει πως εφόσον οι εκπ/κοι επιθυμούν να αναγνωρίσουν χρόνο να στείλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά ιεραρχικά μέσω γραφείων.

Μην τα μπερδεύεις ρε γμτ - ή που ΚΑΠΟΙΕΣ υπηρετήσεις που ούτως ή άλλως με τις παλιές διατάξεις αναγνωρίζονταν  θα αναγνωρισθούν απο 31/10 που είναι και η ημερομηνία αίτησης - οπότε κερδίζει βαθμολογικά ο υπάλληλος  ή που θα αναγνωρισθούν - όσες αναγνωρισθούν - απο΄1/11  και θα ωφεληθεί ο υπάλληλος μισθολογικά ( για ΜΚ ). Και επίσης η αίτηση ανέγραφε τις διατάξεις πάνω στις οποίες βασίζεται. Δε λέει "αναγνωρίστε μου τα πάντα απο 31/10" Λέει "αναγνωρίστε μου ό,τι μπορείτε βάσει των σχετικών διατάξεων"  Πόσο πιο ξεκάθαρα να το γράψω η χριστιανή;

άσε που όπως έμαθα , και το ΙΚΑ τελικά εξέδωσε ειδικό έντυπο-φόρμα που θα αναγράφει το σύνολο των ενσήμων και τον χρόνο που προκύπτει απο αυτά, ειδικα για το σκοπό αυτό ( την αναγνώριση δηλαδή χρόνου στον ιδιωτικό τομέα).

τεσπά....ετοιμαζόμαστε για αιτήσεις μεταθέσεων φέτος. Το datacenter έχει πάρει φωτιά!! Ωραία!! Επιτέλους, πολλή δουλειά!  8) 8) 8) ( για να ξεχνιόμαστε κιόλας).
Γιατι βγηκε η εγκυκλιος για τις μεταθεσεις?

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2934 στις: Νοεμβρίου 02, 2011, 07:48:48 pm »
όχι ακόμα αλλά την περιμένουμε από μέρα σε μέρα. ¨Ηδη αρχισαν να βγάζουν κενά για Μουσικά σχολεία και ΣΜΕΑΕ και εμείς ενημερώνουμε με τις υπηρετήσεις το data για να μην τρέχουμε μαζί με όλα τα άλλα δικαιολογητικά αργότερα.... Η περσινή εγκύκλιος βγήκε 8 Νοέμβρη... αναλόγως και φέτος λοιπον...
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος katerina76

• Νέο μέλος
  • *
  • Tell me and I forget. Teach me and I remember.
    • Προφίλ
« Απάντηση #2935 στις: Νοεμβρίου 02, 2011, 08:28:46 pm »
καλησπέρα σε ολους

επειδη κι εγω μπερδευτηκα μπορω να εχω τα φωτα σου σε παρακαλω?
εχω μπροστα μου την περσινη αιτηση μεταθεσης και στην προυπηρεσια λεει απο πινακα υπηρετησεων 5 χρονια 9 μήνες 5 μέρες/ συνολικη προυπηρεσία 6 χρόνια 7 μηνες 15 μερες. αυτα οσον αφορα περσυ. εχω και μεταπτυχιακο και 1 παιδι. τωρα διανυω τον τελευταιο μηνα απο την αδεια ανατροφης. προσπαθω να καταλαβω αν ειμαι στο Δ ή στο Ε.
κάποια βοηθεια???

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2936 στις: Νοεμβρίου 02, 2011, 08:30:44 pm »
Μόλις βγει η εγκύκλιος των μεταθέσεων κάνουμε αίτηση για οργανική οι διορισμένοι το '10;

Αποσυνδεδεμένος katerina76

• Νέο μέλος
  • *
  • Tell me and I forget. Teach me and I remember.
    • Προφίλ

Συνδεδεμένος stroumfaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2938 στις: Νοεμβρίου 02, 2011, 08:54:17 pm »
όχι ακόμα αλλά την περιμένουμε από μέρα σε μέρα. ¨Ηδη αρχισαν να βγάζουν κενά για Μουσικά σχολεία και ΣΜΕΑΕ και εμείς ενημερώνουμε με τις υπηρετήσεις το data για να μην τρέχουμε μαζί με όλα τα άλλα δικαιολογητικά αργότερα.... Η περσινή εγκύκλιος βγήκε 8 Νοέμβρη... αναλόγως και φέτος λοιπον...
Μόλις βγει η εγκύκλιος των μεταθέσεων κάνουμε αίτηση για οριστική τοποθέτηση οι διορισμένοι του '10;

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2939 στις: Νοεμβρίου 02, 2011, 09:24:57 pm »
οι διορισμένοι του 10 κάνετε αίτηση για οριστική τοποθέτηση ΜΟΝΟ ( όχι για μετάθεση ) - εκτός και αν ανήκετε σε ειδική κατηγορία ή καταθέσετε μετάθεση για ΣΜΕΑΕ εφόσον βέβαια πληρείτε τα προσόντα.

Katerina76 έχεις
5 έτη 9 μήνες 5 μέρες από υπηρετήσεις και
συνολική 6 έτη   7 μήνες  και   15 ημέρες επειδή υποθέτω έχεις ΤΕΙ ή κάτι ανάλογο  έτσι; Αυτή η υπηρεσία είναι ως 31/8/2011. Σ αυτή να προσθέσεις και το χρόνο που θα προσμετρηθεί ως 31/10. άρα άλλους δύο μήνες.
το μεταπτυχιακό σου προσθέτει "πλασματικά " 2 έτη  και άρα σύνολο 8 έτη, 9 μήνες και 15 ημέρες.

επομένως, εφόσον είσαι ΠΕ , κατατάσσεσαι στον Ε. (αν κάνω λάθος διορθώστε με πάντως)
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 02, 2011, 09:38:47 pm από bitch »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182690
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)