0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: night στις Δεκέμβριος 10, 2011, 03:13:24 μμΣυνέχισε να αφορίζεις κλάδους εκπαιδευτικών για τους οποίους δεν γνωρίζεις απολύτως τίποτα.Πίστεψέ με, ξέρω πράγματα που ούτε που τα φαντάζεσαι!Παράθεση από: night στις Δεκέμβριος 10, 2011, 03:13:24 μμΦρόντισε όμως να καταρτιστείς και εσύ επιστημονικά και όχι μόνο παιδαγωγικά(αυτό το αναφέρεις εσύ σε προηγούμενο σου ποστ).Ουδέν σχόλιο
Συνέχισε να αφορίζεις κλάδους εκπαιδευτικών για τους οποίους δεν γνωρίζεις απολύτως τίποτα.
Φρόντισε όμως να καταρτιστείς και εσύ επιστημονικά και όχι μόνο παιδαγωγικά(αυτό το αναφέρεις εσύ σε προηγούμενο σου ποστ).
θεωρώντας την στάση σου στο όλο θέμα εντελώς αντισυναδελφικη
Να πω μόνο κάτι. Επειδή εγινε αναφορά στους δασκάλους της διετούς παιδαγωγικής Ακαδημίας. Και οι δυο γονείς μου αποφοίτησαν από αυτήν και σας πληροφορώ ότι ήταν Δάσκαλοι με Δ κεφαλαίο. Πολύ καλύτεροι από κάτι παιδάκια που δεν ξέρουν να διδάξουν για το Μ. Αλέξανδρο. Όχι επειδή είναι γονείς μου. Αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που με βοήθησαν στα φιλολογικά που σπούσασα. Ίσως επειδή όταν ήταν μικροί έγραφαν στην καθαρεύουσα και έκαναν πααααααρα πολλή γραμματική όταν ήταν μαθητές (κάτι που τώρα δε νομίζω να γίνεται), αλλά δεν πιστεύω ότι πρέπει να τους υποβαθμίζουμε τόσο. Όχι όλους τουλάχιστον.
Παράθεση από: night στις Δεκέμβριος 10, 2011, 07:42:03 μμθεωρώντας την στάση σου στο όλο θέμα εντελώς αντισυναδελφικη Και μετά αναρωτιέστε γιατί χρεωκοπήσαμε... Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ τον κλάδο μου, τουλάχιστον οι νέοι "μη επιστήμονες" δάσκαλοι έχουν γράψει τέτοιους βαθμούς στις εξετάσεις για να σπουδάσουν παιδαγωγικά, που οι ΠΕ20 δεν τους έχουν δει ούτε ζωγραφιστούς!
Παράθεση από: daskala στις Δεκέμβριος 10, 2011, 11:33:20 μμΠαράθεση από: night στις Δεκέμβριος 10, 2011, 07:42:03 μμθεωρώντας την στάση σου στο όλο θέμα εντελώς αντισυναδελφικη Και μετά αναρωτιέστε γιατί χρεωκοπήσαμε... Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ τον κλάδο μου, τουλάχιστον οι νέοι "μη επιστήμονες" δάσκαλοι έχουν γράψει τέτοιους βαθμούς στις εξετάσεις για να σπουδάσουν παιδαγωγικά, που οι ΠΕ20 δεν τους έχουν δει ούτε ζωγραφιστούς!Καλά, για να μην υπερβάλλουμε κιόλας, έχω δει κάτι ορθογραφικά λάθη από νέους δασκάλους (π.χ. σύζηγος ακόμη και σε αυτό το φόρουμ) με υψηλούς βαθμούς εισαγωγής, που θα έπρεπε να ντρέπονται να κάνουν ορθρογραφία στα παιδιά και να χαρακτηρίζονται δάσκαλοι... Όχι ότι δεν γίνονται λάθη κι από άλλες ειδικότητες, αλλά καλύτερα να κοιτάξει ο καθένας μας τη δική του καμπούρα (και βελτίωση κατ' επέκταση) αντί να ασχολείται μονίμως με των άλλων. ΥΓ: Είμαι απόφοιτος ΑΕΙ για να μη νομίσει κανείς πως έχω λόγους μεροληψίας.
Όλες οι ειδικότητες στην εκπαίδευση πρέπει να αντιμετωπίζονται ισότιμα. Ακόμη και οι συνάδελφοι των θετικών επιστημών -των κατ' εξοχήν επιστημών- οφείλουν να κατεβαίνουν στο επίπεδο των υπολοίπων και να δείχνουν κατανόηση...