0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατι, αν δεν το καταλαβες ακομα-κ συγγνωμη που σου χαλω τα ονειρα-ΔΕΝ ακουγεται αρκετα καλη ιδεα..πως το φανταζεσαι δηλαδή?σημερα το σχολειο εχει εξαωρο γιατι απεργει ο θεολογος, αυριο τριωρο γιατι απεργει ο μαθηματικος κοκ??κ εγω προτεινω να κλεινουν οι τραπεζες ασυμμετρα: απο 25 μεχρι 10 του μηνα...να δουμε τοτε τι σκατα θα τρωνε οι παππουδες που περιμενουν τη συνταξη εκεινες τις μερες μπας κ βαλουν κανα μπετονι πετρελαιο...πλακα κανεις ρε φιλε?κ τι θα πεις στους γονεις αν σε ρωτησουν?κανω απεργια τις μερες που εχω πολλη δουλεια??(δικα σου λογια ειναι)..αν σε παρουν με τις πετρες αυτοι θα φταινε?κ ας προσεχουμε λιγο τι γραφουμε πανω στο επαναστατικο μας παραλληρημα γιατι θα τα βλεπει κι ο κοσμος κ θα μας κοροιδευει..εγω προτεινω τα απογευματα να κανουμε ΔΩΡΕΑΝ φροντιστηριο στα παιδια της περιοχης μας 1)για να συνεισφερουμε οσο μπορουμε στην ελαφρυνση του πορτοφολιου της μεσης ελληνικης οικογενειας κ 2) μπας κ αντιστρεψουμε το ΚΑΚΟ κλιμα που υπαρχει εις βαρος των απανταχου εκπαιδευτικων... κ επειδη καποιοι θα πουτν "γιατι δεν το προτεινεις στη συνελευση σου"? το χω κανει ηδη...δε χρειαζεται να σας πω την απαντηση - αντιδραση των επαναστατημενων συναδελφων...ΑΠΕΡΓΙΑ μ ενα στομα μια φωνη...
Παραθέτω daidalos αλλά απαντώ σε baarli ....να συμμετάσχω σε απεργία εφ όσον αυτή γίνει στο σχολείο, στην τάξη, κάνοντας μάθημα, με περιβραχιόνιο που θα δηλώνει ότι απεργώ, αφού καταθέσουν όλοι οι συνδικαλιστές τις κομματικές τους ταυτότητες και συσταθεί έστω ενιαία εκπροσώπηση πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας ή εναλλακτικά αφού παρακαμφθούν όλοι αυτοί που δεν μπορούν και δεν θέλουν και οργανωθούμε/ψηφίζουμε μέσω ίντερνετ για τα ζητήματα που αφορούν πρωτίστως εμάς και λιγότερο αυτούς.
Νέα μορφή απεργίας (η ασύμμετρη δεν μου φαίνεται νέα)....
Τελικά με βαθμό Ε ΜΚ 0 και με οικογενειακό 2 παιδιά 853
ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!!!