*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο  (Αναγνώστηκε 1002654 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eidafws

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο
« Απάντηση #3878 στις: Ιανουαρίου 13, 2012, 04:47:53 am »
παιδια, συγνωμη αλλα εχω μπερδευτει! εχω 5 χρονια προυπηρεσια και μεταπτυχιακο, σωστα βρισκομαι στο Ε1;
Σωστά! 5+2 =7 χρόνια. Τα 3 στον Στ βαθμό και τα 4 στον Ε βαθμό. Αν έχεις περισσότερα από 5 χρόνια προϋπηρεσία, πρέπει να μπεις στο ΜΚ2 , αν είχε λιγότερα από 5 είσαι στο τέλος του ΜΚ1
Κι εγώ είμαι στην ίδια κατηγορία. 27/11 συμπλήρωσα 5 χρόνια+μεταπτυχιακό. Με την κατηργημένη διάταξη σημαίνει ότι μέχρι 26/11 θα πληρωθώ με Ε-ΜΚ1 και μετα θα πρέπει να πληρώνομαι με Ε-ΜΚ2 από 27/11? Άρα θα πρέπει να πάρω κάποια αναδρομικά;

Σιγά τα ωά βέβαια,το έκτρωμα παραμένει έκτρωμα, αλλά έτσι για να ξέρουμε.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:48:29 »

Αποσυνδεδεμένος soch

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Για να δούμε τι θα δούμε...
    • Προφίλ
Σωκράτης

Αποσυνδεδεμένος BELLISSIMA

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3880 στις: Ιανουαρίου 13, 2012, 02:13:59 pm »

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!! όσο για τα αναδρομικα, δύσκολο το βλέπω!

παιδια, συγνωμη αλλα εχω μπερδευτει! εχω 5 χρονια προυπηρεσια και μεταπτυχιακο, σωστα βρισκομαι στο Ε1;
Σωστά! 5+2 =7 χρόνια. Τα 3 στον Στ βαθμό και τα 4 στον Ε βαθμό. Αν έχεις περισσότερα από 5 χρόνια προϋπηρεσία, πρέπει να μπεις στο ΜΚ2 , αν είχε λιγότερα από 5 είσαι στο τέλος του ΜΚ1

Αποσυνδεδεμένος demeb

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3881 στις: Ιανουαρίου 13, 2012, 02:46:36 pm »
Κι εγώ είμαι στην ίδια κατηγορία. 27/11 συμπλήρωσα 5 χρόνια+μεταπτυχιακό. Με την κατηργημένη διάταξη σημαίνει ότι μέχρι 26/11 θα πληρωθώ με Ε-ΜΚ1 και μετα θα πρέπει να πληρώνομαι με Ε-ΜΚ2 από 27/11? Άρα θα πρέπει να πάρω κάποια αναδρομικά;

για να σε σοκάρω λίγο, αν δεν το προσεξες ήδη, μέσα στο ίδιο βαθμό, η διαφορά από το ένα ΜΚ στο άλλο είναι 12-15 ευρώ περίπου!!!!! Τα πολλά είναι στην αλλαγή βαθμού μόνο!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:48:29 »

Αποσυνδεδεμένος vsk

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ0402
    • Προφίλ
« Απάντηση #3882 στις: Ιανουαρίου 13, 2012, 03:13:45 pm »
Να επιχειρήσω να απαντήσω κι εγώ (παρεμπιπτόντως, marvac, έχουμε ακριβώς τον ίδιο πλεονάζοντα χρόνο στο βαθμό Ε).

Αποσυνδεδεμένος eidafws

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3883 στις: Ιανουαρίου 13, 2012, 03:34:13 pm »

για να σε σοκάρω λίγο, αν δεν το προσεξες ήδη, μέσα στο ίδιο βαθμό, η διαφορά από το ένα ΜΚ στο άλλο είναι 12-15 ευρώ περίπου!!!!! Τα πολλά είναι στην αλλαγή βαθμού μόνο!

δε με σοκάρεις, αφού λέω σιγά τα ωά, ξέρω ότι είναι αστείο το ποσο...   :(

Αποσυνδεδεμένος marinos82

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3884 στις: Ιανουαρίου 13, 2012, 04:30:02 pm »
γεια σας και καλως ηρθα στο φορουμ θελω να ρωτησω αν ο μισθος μου που ειναι 600 ευρω και κατι ψιλα ειναι φυσιολογικος η οχι γιατι απο την υπηρεσια δεν μου εδωσαν να καταλβω καλα. μου ειπαν πως θα κρατησουν αναδρομικα για εξι μηνες 300 εβρω εγο ομος πρεπει να παιρνω γυρω στα 1200 τι γινεται?

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3885 στις: Ιανουαρίου 13, 2012, 06:02:26 pm »
Ετοιμάζουν «λευκή» απεργία οι αστυνομικοί

http://fonaklas.blogspot.com/2012/01/blog-post_4947.html

Ας κάνουν και οι εκπαιδευτικοί κάτι αντίστοιχο.. π.χ. να μην εκδίδονται βεβαιώσεις κλπ από τα σχολεία (βέβαια, άντε να πείσεις τους διευθυντές να τολμήσουν να κάνουν κάτι τέτοιο...). Τι άλλο αντίστοιχα θα μπορούσε να γίνει;
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3886 στις: Ιανουαρίου 13, 2012, 06:20:07 pm »
Ετοιμάζουν «λευκή» απεργία οι αστυνομικοί

http://fonaklas.blogspot.com/2012/01/blog-post_4947.html
Oι εκδόσεις πιστοποιητικών και οι βεβαιώσεις γνήσιου της υπογραφής γίνεται ωραιότατα και από τα ΚΕΠ.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 13, 2012, 06:38:43 pm από Green »

Αποσυνδεδεμένος boukitsa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3887 στις: Ιανουαρίου 13, 2012, 07:54:35 pm »
Καλησπέρα κι από μένα!! Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει να καταλάβω....
Την 1/11/2011 είχα υπηρεσία 2 έτη 11 μήνες και 4 ημέρες... άρα βαθμός ΣΤ. Υποτίθεται πως μέχρι τώρα θα είχα πάει στον Ε , αφού θα είχα κλείσει 3 χρόνια και περνάμε όλοι. Τελικά θα τα καταφέρω με τη νέα διάταξη ή έχω κολλήσει στον ΣΤ;

Αποσυνδεδεμένος Joanna Bear

• Ιστορικό μέλος
  • ...and the Truth shall set you free.
    • Προφίλ
« Απάντηση #3888 στις: Ιανουαρίου 13, 2012, 08:12:41 pm »
Καλησπέρα κι από μένα!! Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει να καταλάβω....
Την 1/11/2011 είχα υπηρεσία 2 έτη 11 μήνες και 4 ημέρες... άρα βαθμός ΣΤ. Υποτίθεται πως μέχρι τώρα θα είχα πάει στον Ε , αφού θα είχα κλείσει 3 χρόνια και περνάμε όλοι. Τελικά θα τα καταφέρω με τη νέα διάταξη ή έχω κολλήσει στον ΣΤ;
Tα ίδια κι εγώ...
Τον Φλεβάρη κλείνω τα 3 χρόνια και κανονικά θα έμπαινα στον Ε'βαθμό.
Με την κατάργηση της εν λόγω διάταξης όμως (όπως διάβασα σήμερα), λογικά θα μας προσμετρηθούν οι μήνες που πρέπει και τους οποίους πριν μας έκλεβαν, έτσι δεν είναι; ???
Όλοι θα δώσουμε λόγο μια μέρα για όσα λέμε και κάνουμε, κρυφά και φανερά, μικρά και μεγάλα, το πιστεύουμε δεν το πιστεύουμε. Γι'αυτό, προσοχή.

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #3890 στις: Ιανουαρίου 14, 2012, 09:11:17 am »
Συγγνώμη, αλλά δεν έχω καταλάβει κάτι. Έχετε αρχίσει τις απορίες για το πότε θα πάρετε νέο ΜΚ στο βαθμό που είστε ή πότε θα αλλάξετε και αν θα αλλάξετε βαθμό για να εισπράξετε τα τεράστια ποσά αυτών των αλλαγών και δεν έχετε απορία για το πως θα περάσετε τους επόμενους 3 έως 6 μήνες που θα σας γίνονται οι αναδρομικές κρατήσεις για τη διαφορά μεταξύ του παλαιού και του νέου μισθολογίου? Εγώ ακόμη δεν μπορώ να λύσω αυτή την απορία, δηλαδή πως θα ζήσω με τα χρήματα που θα παίρνω τους επόμενους μήνες όχι μόνο εγώ, αλλά και οι υπόλοιποι συνάδελφοι μου. Υπάρχει στο σχολείο συνάδελφος διορισμένος φέτος που για τους επόμενου 6 μήνες θα παίρνει το αστρονομικό ποσό των: 598,87 (μαζί με επίδομα παραμεθορίου) και να σημειώσετε είναι παντρεμένος μακριά από το σπίτι του και περιμένει και παιδί! Ποιός θα μου λύσει την απορία πως θα ζήσει αυτός ο άνθρωπος? Αν μου λύσετε αυτή την απορία μετά θα μπορέσω ίσως να λύσω και την απορία μου πως θα ζήσω εγώ που θα παίρνω παραπάνω από τον συνάδελφο λόγω παλαιότητας  ;D
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος marvac

• Ιστορικό μέλος
  • Εθισμός στο pde...
    • Προφίλ
« Απάντηση #3891 στις: Ιανουαρίου 14, 2012, 09:16:23 am »
Όσοι έχουν δάνειο βρίσκονται σε δεινή θέση...   :-\
"Kι αν είναι κι έρθουνε χρόνια δίσεχτα,
πέσουν καιροί οργισμένοι,
κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα,
για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια,
μη φοβηθείς το χαλασμό. Φωτιά ! τσεκούρι !τράβα !"