0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ.Από το γραφείο πάντως μου είπαν ότι κανείς δεν ξέρει, αλλά μάλλον για αυτούς που έχουν λίγους μήνες για να αλλάξουν βαθμό δεν θα γίνει αξιολόγηση αλλά αυτόματη αλλαγή γιατί δεν μπορούν να έχουν επιτροπή κάθε μέρα όποτε θα αλλάζει ο καθένας βαθμό.
Από το γραφείο πάντως μου είπαν ότι κανείς δεν ξέρει, αλλά μάλλον για αυτούς που έχουν λίγους μήνες για να αλλάξουν βαθμό δεν θα γίνει αξιολόγηση αλλά αυτόματη αλλαγή γιατί δεν μπορούν να έχουν επιτροπή κάθε μέρα όποτε θα αλλάζει ο καθένας βαθμό.
Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει αν ο πλεονάζον χρόνος θα μετρά και για αλλαγή βαθμού?Είμαι Ε2 και τον Μάρτιο θα κλείσω τα 9 χρόνια.
Για να καταλάβω βρε παιδιά, εγώ είμαι Ε (ΜΚ1) και τον Μάρτιο κλείνω 6 χρόνια. Αρα αλάζω ΜΚ, αλλά
soch, το τελευταίο δεν το πολυκατάλαβα. Δηλαδή θα αξιολογηθούμε για να "προβιβαστούμε" στο βαθμό Δ όλοι όσοι συμπληρώνουμε 6 χρόνια υπηρεσίας (άρα 4 στο βαθμό Ε) και όχι μόνο όσοι συμπληρώνουν 9 χρόνια; Δηλαδή όσοι είναι στο ΕΜΚ1 αν αξιολογηθούν θετικά θα παρακάμψουν το ΕΜΚ2 και θα μεταπηδήσουν απευθείας στο ΔΜΚ0;
Παράθεση από: PANAS στις Ιανουαρίου 28, 2012, 01:29:15 pmΤελικά δε μπορεί να βγει μια εγκύκλιος σε απλά ελληνικά που να μην είναι διφορούμενη; Anyway, το σχετικό τμήμα του νόμου (όπως τροποποιήθηκε) έχει ως εξής:"Για την κατάταξη των υπαλλήλων, που κατέχουν διδακτορικό δίπλωμα κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στην παράγραφο 4 του άρθρου 6 του παρόντος νόμου, καθώς και για τους αποφοίτους της ΕΣΔΔ, αφαιρούνται από τον απαιτούμενο χρόνο για την τελική κατάταξη έξι έτη. Για τους κατόχους αναγνωρισμένου μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στο εδάφιο δεύτερο της παραγράφου 4 του άρθρου 6, αφαιρούνται δύο έτη.Στην περίπτωση που συντρέχουν στο ίδιο πρόσωπο περισσότερες από μία από τις παραπάνω ρυθμίσεις, εφαρμόζεται η ευνοϊκότερη ρύθμιση, καθώς και η μισή χρονική ρύθμιση της επόμενης ευνοϊκότερης ρύθμισης. Η ισχύς της παρούσας παραγράφου ανατρέχει στο χρόνο έναρξης ισχύος του ν. 4024/2011"Ωραία, με αυτή τη διευκρινιστική λύνεται το θέμα της κατάταξης όσων έχουν δύο τίτλους σπουδών. Έχει καταλάβει κάποιος τι γίνεται για κάποιον που του έχει ήδη αναγνωριστεί η διετία για το μεταπτυχιακό και πρόκειται να αποκτήσει διδακτορικό στο μέλλον; Θα προστεθούν 6 χρόνια ή θα αφαιρεθεί κάτι (από την εξαετία εννοώ) λόγω του μεταπτυχιακού;
Τελικά δε μπορεί να βγει μια εγκύκλιος σε απλά ελληνικά που να μην είναι διφορούμενη; Anyway, το σχετικό τμήμα του νόμου (όπως τροποποιήθηκε) έχει ως εξής:"Για την κατάταξη των υπαλλήλων, που κατέχουν διδακτορικό δίπλωμα κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στην παράγραφο 4 του άρθρου 6 του παρόντος νόμου, καθώς και για τους αποφοίτους της ΕΣΔΔ, αφαιρούνται από τον απαιτούμενο χρόνο για την τελική κατάταξη έξι έτη. Για τους κατόχους αναγνωρισμένου μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στο εδάφιο δεύτερο της παραγράφου 4 του άρθρου 6, αφαιρούνται δύο έτη.Στην περίπτωση που συντρέχουν στο ίδιο πρόσωπο περισσότερες από μία από τις παραπάνω ρυθμίσεις, εφαρμόζεται η ευνοϊκότερη ρύθμιση, καθώς και η μισή χρονική ρύθμιση της επόμενης ευνοϊκότερης ρύθμισης. Η ισχύς της παρούσας παραγράφου ανατρέχει στο χρόνο έναρξης ισχύος του ν. 4024/2011"