0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Green στις Φεβρουαρίου 09, 2012, 10:09:23 pmΠαράθεση από: paraxenos στις Φεβρουαρίου 09, 2012, 10:05:18 pmσυμφωνώ Landau.μεχρι τωρα εβαλε η μια κοινωνικη ομαδα εναντια τις άλλης. .......δημοσιοι vs ιδιωτικων.νομίζω δεν είναι καρος να τα βαλουμε και με τους πατεραδες μας.Μα μέχρι τώρα στην Ελλάδα βολεύονταν και ομάδες εις βάρος άλλων. Κάνω λάθος;Πήγα και έφαγα λίγο γιαυτό δεν απάντησα αμέσως. (μαρουλοσαλάτα) Όχι δεν κάνεις λάθος…….υπήρχαν (και υπάρχουν) απίστευτες ανισότητες οι οποίες μας άφηναν αδιάφορους μέχρι σήμερα για τους γνωστούς λόγους που δεν χρειάζεται να αναφέρω.Θεωρώ όμως πως δεν είναι λόγος η κρίση να μας φέρει στα όρια της ψυχολογικής παράκρουσης και να τα βάλουμε με τους (απέναντι).Συμφώνησα με Landau επειδή σήμερα πιστεύω(κάλιο αργά παρά ποτέ) πως οι εμμονή μας τόσα χρόνια να επιλέγουμε μονοκομματικές κυβερνήσεις μας οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση.Το πιστεύω πραγματικά ….και επειδή είμαι ένας από αυτούς που δεν "τολμούσαν" στην κάλπη να αλλάξουν ρότα….πέραν του ότι είμαι για πάρα πάρα πολλά χρόνια σε πολιτικό γραφείο….νομίζω γνωρίζω αρκετα….. και ίσως έχει περισσότερη αξία.αα…το μνμ μου δεν είχε σκοπό να σε θίξει ……αν το πήρες προσωπικά
Παράθεση από: paraxenos στις Φεβρουαρίου 09, 2012, 10:05:18 pmσυμφωνώ Landau.μεχρι τωρα εβαλε η μια κοινωνικη ομαδα εναντια τις άλλης. .......δημοσιοι vs ιδιωτικων.νομίζω δεν είναι καρος να τα βαλουμε και με τους πατεραδες μας.Μα μέχρι τώρα στην Ελλάδα βολεύονταν και ομάδες εις βάρος άλλων. Κάνω λάθος;
συμφωνώ Landau.μεχρι τωρα εβαλε η μια κοινωνικη ομαδα εναντια τις άλλης. .......δημοσιοι vs ιδιωτικων.νομίζω δεν είναι καρος να τα βαλουμε και με τους πατεραδες μας.
Παράθεση από: paraxenos στις Φεβρουαρίου 09, 2012, 11:00:40 pmΠαράθεση από: Green στις Φεβρουαρίου 09, 2012, 10:09:23 pmΠαράθεση από: paraxenos στις Φεβρουαρίου 09, 2012, 10:05:18 pmσυμφωνώ Landau.μεχρι τωρα εβαλε η μια κοινωνικη ομαδα εναντια τις άλλης. .......δημοσιοι vs ιδιωτικων.νομίζω δεν είναι καρος να τα βαλουμε και με τους πατεραδες μας.Μα μέχρι τώρα στην Ελλάδα βολεύονταν και ομάδες εις βάρος άλλων. Κάνω λάθος;Πήγα και έφαγα λίγο γιαυτό δεν απάντησα αμέσως. (μαρουλοσαλάτα) Όχι δεν κάνεις λάθος…….υπήρχαν (και υπάρχουν) απίστευτες ανισότητες οι οποίες μας άφηναν αδιάφορους μέχρι σήμερα για τους γνωστούς λόγους που δεν χρειάζεται να αναφέρω.Θεωρώ όμως πως δεν είναι λόγος η κρίση να μας φέρει στα όρια της ψυχολογικής παράκρουσης και να τα βάλουμε με τους (απέναντι).Συμφώνησα με Landau επειδή σήμερα πιστεύω(κάλιο αργά παρά ποτέ) πως οι εμμονή μας τόσα χρόνια να επιλέγουμε μονοκομματικές κυβερνήσεις μας οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση.Το πιστεύω πραγματικά ….και επειδή είμαι ένας από αυτούς που δεν "τολμούσαν" στην κάλπη να αλλάξουν ρότα….πέραν του ότι είμαι για πάρα πάρα πολλά χρόνια σε πολιτικό γραφείο….νομίζω γνωρίζω αρκετα….. και ίσως έχει περισσότερη αξία.αα…το μνμ μου δεν είχε σκοπό να σε θίξει ……αν το πήρες προσωπικά Είσαι αποσπασμένος για πολλά χρόνια σε πολιτικό γραφείο;
Μίλησες για κάποιους αλλά τους τσουβάλιασες όλους, ότι αυτοί που τελικά χάνονται είναι οι νεότερες γενιές. Και μην ξεχνάς ότι κάποιοι από τους συνταξιούχους έζησαν και πόλεμο και κατοχή. Και τώρα δεν έχουν χρόνο μπροστά τους να ελπίζουν ότι μπορεί τα πράγματα να φτιάξουν ούτε να πάρουν τη βαλιτσούλα τους και να κοιτάξουν πού θα μπορέσουν να ζήσουν καλύτερα.
... μα αυτό δεν τους εξοικονομεί τίποτε... αφού ούτως ή άλλως παγώνουν πάσης φύσεως αυξήσεις από αλλαγές βαθμών και ΜΚ έως το 2015...
Παράθεση από: rozy4 στις Φεβρουαρίου 09, 2012, 10:13:47 pmΜίλησες για κάποιους αλλά τους τσουβάλιασες όλους, ότι αυτοί που τελικά χάνονται είναι οι νεότερες γενιές. Και μην ξεχνάς ότι κάποιοι από τους συνταξιούχους έζησαν και πόλεμο και κατοχή. Και τώρα δεν έχουν χρόνο μπροστά τους να ελπίζουν ότι μπορεί τα πράγματα να φτιάξουν ούτε να πάρουν τη βαλιτσούλα τους και να κοιτάξουν πού θα μπορέσουν να ζήσουν καλύτερα.Το ίδιο τσουβάλιασμα του "μαζί τα φάγαμε" γιατί έτσι βολεύει. Το δυσάρεστο είναι ότι παρά την καταβαράθρωση μερικοί συνεχίζουν την ίδια τακτική.
Παράθεση από: albedo στις Φεβρουαρίου 09, 2012, 09:05:10 pm... μα αυτό δεν τους εξοικονομεί τίποτε... αφού ούτως ή άλλως παγώνουν πάσης φύσεως αυξήσεις από αλλαγές βαθμών και ΜΚ έως το 2015...Καλημέρα.Υπάρχει σχετική ανακοίνωση για αυτό που γράφεις?
Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την συμφωνία μου με την τελευταία τοποθέτηση του/της συναδέλφου Green.
Tι να την κανεις την ανακοινωση; Η πιστευεις οτι θα μεινουν εκει οι περικοπες; φιλε οταν δεν βγαινει ο λογαριασμος για τα χρεη και τα πανωτοκια θα γινονται νεες περικοπες η αν δεν φτανουν και αυτες δεν θαδινονται καθολου μισθοι και συνταξεις.Το νεο δανειο ειναι ενυποθηκο δεν πληρωσες σου παιρνουν τα περιουσιακα σου στοιχεια σαν ιδιωτη και σαν χωρα.Αρχισε να βλεπεις το δασος και μην κοιτας το δεντρο...
Παράθεση από: atem στις Φεβρουαρίου 10, 2012, 04:16:48 pmTι να την κανεις την ανακοινωση; Η πιστευεις οτι θα μεινουν εκει οι περικοπες; φιλε οταν δεν βγαινει ο λογαριασμος για τα χρεη και τα πανωτοκια θα γινονται νεες περικοπες η αν δεν φτανουν και αυτες δεν θαδινονται καθολου μισθοι και συνταξεις.Το νεο δανειο ειναι ενυποθηκο δεν πληρωσες σου παιρνουν τα περιουσιακα σου στοιχεια σαν ιδιωτη και σαν χωρα.Αρχισε να βλεπεις το δασος και μην κοιτας το δεντρο... Αν κοιτάξεις 2-3 post πριν το δικό σου, έγραψα το ίδιο πράγμα. Μόνο που άλλο να το υποθέτουμε ή να το φοβόμαστε και άλλο να το γράφουμε με τρόπο ξεκάθαρο λες και συμπεριλαμβάνεται στα μέτρα.
Μα ελεγα και γω δε μπορει, δε γινεται να μας αφησουν να ξελαμπικαρουμε εμας τους νεους απλα στα 440 μας ευρω. Και νατο εσκασε σημερα η βομβα. Οι φιλοι μου με λενε Μητσοτακη, οτι γ....θηκε ο Διας μολις μπηκα, κλπ. Αλλα να σας πω κατι? Σαυτο το παρτυ του Δια θα παρς και εγω μερος. Ναι, ναι, με απεργιες διαρκειας, μη διαρκειας, συμμετρικες, ασσυμετρες, με αλκοολ, με χυμους, με πεινες, με κουρελια με τα παντα. Θα ειναι ενα τρελο παρτακι αυτο οπου ο Διας θα γ...θει καλα καλα. Και θα ειμαι και εγω εκει. Γιουπιιιι!!!!