*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο  (Αναγνώστηκε 1002871 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο
« Απάντηση #4214 στις: Φεβρουαρίου 09, 2012, 11:03:45 pm »
συμφωνώ Landau.
μεχρι τωρα εβαλε η μια κοινωνικη ομαδα εναντια τις άλλης. .......δημοσιοι vs ιδιωτικων.

νομίζω δεν είναι καρος να τα βαλουμε και με τους πατεραδες μας.
Μα μέχρι τώρα στην Ελλάδα βολεύονταν και ομάδες εις βάρος άλλων. Κάνω λάθος;

Πήγα και έφαγα λίγο γιαυτό δεν απάντησα αμέσως. (μαρουλοσαλάτα) :D

Όχι δεν κάνεις λάθος…….υπήρχαν (και υπάρχουν) απίστευτες ανισότητες οι οποίες μας άφηναν αδιάφορους μέχρι σήμερα για τους γνωστούς λόγους που δεν χρειάζεται να αναφέρω.
Θεωρώ όμως πως δεν είναι λόγος η κρίση να μας φέρει στα όρια της ψυχολογικής παράκρουσης  και να τα βάλουμε με τους  (απέναντι).
Συμφώνησα με  Landau επειδή σήμερα πιστεύω(κάλιο αργά παρά ποτέ) πως οι εμμονή μας τόσα χρόνια να επιλέγουμε μονοκομματικές κυβερνήσεις  μας οδήγησαν  στην σημερινή κατάσταση.
Το πιστεύω πραγματικά ….και επειδή είμαι ένας από αυτούς που δεν "τολμούσαν" στην κάλπη να αλλάξουν ρότα….πέραν του ότι είμαι για πάρα πάρα πολλά χρόνια σε πολιτικό γραφείο….νομίζω γνωρίζω αρκετα….. και ίσως έχει περισσότερη αξία.

αα…το μνμ μου δεν είχε σκοπό να σε θίξει ……αν το πήρες προσωπικά :)
Είσαι αποσπασμένος για πολλά χρόνια σε πολιτικό γραφείο;  ???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:52:19 »

Αποσυνδεδεμένος xenos

• Έμπειρο μέλος
  • Λίγες λέξεις,πολλές σκέψεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #4215 στις: Φεβρουαρίου 09, 2012, 11:04:33 pm »
συμφωνώ Landau.
μεχρι τωρα εβαλε η μια κοινωνικη ομαδα εναντια τις άλλης. .......δημοσιοι vs ιδιωτικων.

νομίζω δεν είναι καρος να τα βαλουμε και με τους πατεραδες μας.
Μα μέχρι τώρα στην Ελλάδα βολεύονταν και ομάδες εις βάρος άλλων. Κάνω λάθος;

Πήγα και έφαγα λίγο γιαυτό δεν απάντησα αμέσως. (μαρουλοσαλάτα) :D

Όχι δεν κάνεις λάθος…….υπήρχαν (και υπάρχουν) απίστευτες ανισότητες οι οποίες μας άφηναν αδιάφορους μέχρι σήμερα για τους γνωστούς λόγους που δεν χρειάζεται να αναφέρω.
Θεωρώ όμως πως δεν είναι λόγος η κρίση να μας φέρει στα όρια της ψυχολογικής παράκρουσης  και να τα βάλουμε με τους  (απέναντι).
Συμφώνησα με  Landau επειδή σήμερα πιστεύω(κάλιο αργά παρά ποτέ) πως οι εμμονή μας τόσα χρόνια να επιλέγουμε μονοκομματικές κυβερνήσεις  μας οδήγησαν  στην σημερινή κατάσταση.
Το πιστεύω πραγματικά ….και επειδή είμαι ένας από αυτούς που δεν "τολμούσαν" στην κάλπη να αλλάξουν ρότα….πέραν του ότι είμαι για πάρα πάρα πολλά χρόνια σε πολιτικό γραφείο….νομίζω γνωρίζω αρκετα….. και ίσως έχει περισσότερη αξία.

αα…το μνμ μου δεν είχε σκοπό να σε θίξει ……αν το πήρες προσωπικά :)
Είσαι αποσπασμένος για πολλά χρόνια σε πολιτικό γραφείο;  ???
χαμογέλα  :)

Αποσυνδεδεμένος cyanesky

• Νέο μέλος
  • *
  • Ανεβάστε τα πανιά, κατεβάστε τα κουπιά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4216 στις: Φεβρουαρίου 09, 2012, 11:17:52 pm »
Μα ελεγα και γω δε μπορει, δε γινεται να μας αφησουν να ξελαμπικαρουμε εμας τους νεους απλα στα 440 μας ευρω. Και νατο εσκασε σημερα η βομβα. Οι φιλοι μου με λενε Μητσοτακη, οτι γ....θηκε ο Διας μολις μπηκα, κλπ. Αλλα να σας πω κατι? Σαυτο το παρτυ του Δια θα παρς και εγω μερος. Ναι, ναι, με απεργιες διαρκειας, μη διαρκειας, συμμετρικες, ασσυμετρες, με αλκοολ, με χυμους, με πεινες, με κουρελια με τα παντα. Θα ειναι ενα τρελο παρτακι αυτο οπου ο Διας θα γ...θει καλα καλα. Και θα ειμαι και εγω εκει. Γιουπιιιι!!!!

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4217 στις: Φεβρουαρίου 10, 2012, 02:50:01 am »
Μίλησες για κάποιους αλλά τους τσουβάλιασες όλους, ότι αυτοί που τελικά χάνονται είναι οι νεότερες γενιές. Και μην ξεχνάς ότι κάποιοι από τους συνταξιούχους έζησαν και πόλεμο και κατοχή. Και τώρα δεν έχουν χρόνο μπροστά τους να ελπίζουν ότι μπορεί τα πράγματα να φτιάξουν ούτε να πάρουν τη βαλιτσούλα τους και να κοιτάξουν πού θα μπορέσουν να ζήσουν καλύτερα.

Το ίδιο τσουβάλιασμα του "μαζί τα φάγαμε" γιατί έτσι βολεύει. Το δυσάρεστο είναι ότι παρά την καταβαράθρωση μερικοί συνεχίζουν την ίδια τακτική.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:52:19 »

Αποσυνδεδεμένος soch

• Έμπειρο μέλος
  • Για να δούμε τι θα δούμε...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4218 στις: Φεβρουαρίου 10, 2012, 07:33:02 am »
... μα αυτό δεν τους εξοικονομεί τίποτε... αφού ούτως ή άλλως παγώνουν πάσης φύσεως αυξήσεις από αλλαγές βαθμών και ΜΚ έως το 2015...

Καλημέρα.
Υπάρχει σχετική ανακοίνωση για αυτό που γράφεις?
Σωκράτης

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4219 στις: Φεβρουαρίου 10, 2012, 09:35:49 am »
Μίλησες για κάποιους αλλά τους τσουβάλιασες όλους, ότι αυτοί που τελικά χάνονται είναι οι νεότερες γενιές. Και μην ξεχνάς ότι κάποιοι από τους συνταξιούχους έζησαν και πόλεμο και κατοχή. Και τώρα δεν έχουν χρόνο μπροστά τους να ελπίζουν ότι μπορεί τα πράγματα να φτιάξουν ούτε να πάρουν τη βαλιτσούλα τους και να κοιτάξουν πού θα μπορέσουν να ζήσουν καλύτερα.

Το ίδιο τσουβάλιασμα του "μαζί τα φάγαμε" γιατί έτσι βολεύει. Το δυσάρεστο είναι ότι παρά την καταβαράθρωση μερικοί συνεχίζουν την ίδια τακτική.
Δυστυχώς βγάζεις και πάλι αυθαίρετα συμπεράσματα από τα λεγόμενά μου. Ο δε παραλληλισμός με τα λεγόμενα του Πάγκαλου, ατυχέστατος. Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα, συγκεκριμένες ομάδες πολιτών συναλλασσόμενες πελατειακά με την εξουσία απέκτησαν δυσανάλογα μεγάλα προνόμια εις βάρος των συμπολιτών τους. Πολύ περισσότερο όταν αυτή η χώρα δεν είχε ποτέ τις τελευταίες δεκαετίες πλεόνασμα πλούτου και δανειζόταν ασύστολα για να μπορεί να ικανοποιεί και αυτές τις απατήσεις, κόβοντας από άλλους για να τα δώσει σε συγκεκριμένους. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν ποια κοινωνική συνθήκη σοβαρού κράτους  υπαγορεύει μία τέτοια κοινωνική «δικαιοσύνη»; Ποιό στοιχειωδώς δίκαιο κοινωνικό συμβόλαιο προβλέπει τέτοια ανισοκατανομή  προνομίων μεταξύ κοινωνικών και εργασιακών ομάδων;
Ας αφήσουμε λοιπόν τα παλαιοκουμμουνιστικά τσιτάτα «εργαζόμενος = εξορισμού αθώος». Υπήρξαν πολλοί συμπολίτες μας, πελάτες κομματικών γραφείων,  που συναλλάχτηκαν συστηματικά και στεγνά εκβιαστικά με την εξουσία, ευδοκίμησαν με τις πλάτες των πολιτικών τους πατρόνων και πάτησαν πάνω σε συμπολίτες τους. Η διαπλοκή και η διαφθορά δεν περιορίστηκε σε αυτή τη χώρα σε εσωτερικό πολιτικό επίπεδο, εξαπλώθηκε σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Τώρα αν κάποιοι με άλλοθι την κρίση πάνε να δώσουν συγχωροχάρτι σε εγκληματικές συνήθειες και συμπεριφορές δεκαετιών, εγώ αυτό μόνο με την απόπειρα συγκάλυψης του σιναφιού τους από τους εκμαυλιστές πολιτικούς μπορώ να το συγκρίνω
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 10, 2012, 09:38:09 am από Green »

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #4220 στις: Φεβρουαρίου 10, 2012, 10:20:39 am »
Αχρείαστο να μας είναι αλλά έτσι που δυσκολεύουν τα πράγματα :-\

Δωρεάν φαγητό ανά νομό
http://www.helping.gr/8DE911D1.el.aspx

Αποσυνδεδεμένος PA

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4221 στις: Φεβρουαρίου 10, 2012, 03:54:08 pm »
Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την συμφωνία μου με την τελευταία τοποθέτηση του/της συναδέλφου Green.
Όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια ( ή αλλιώς: Ας απαντούσαμε ως κλάδος ΕΓΚΑΙΡΩΣ στις παρακμιακές ατάκες και τα εναντίον μας συνθηματάκια).

Αποσυνδεδεμένος atem

• Πλήρες μέλος
  • Thessaloniki
    • Προφίλ
« Απάντηση #4222 στις: Φεβρουαρίου 10, 2012, 04:16:48 pm »
... μα αυτό δεν τους εξοικονομεί τίποτε... αφού ούτως ή άλλως παγώνουν πάσης φύσεως αυξήσεις από αλλαγές βαθμών και ΜΚ έως το 2015...

Καλημέρα.
Υπάρχει σχετική ανακοίνωση για αυτό που γράφεις?

Tι να την κανεις την ανακοινωση; Η πιστευεις οτι θα μεινουν εκει οι περικοπες; φιλε οταν δεν βγαινει ο λογαριασμος για τα χρεη και τα πανωτοκια θα γινονται νεες περικοπες η αν δεν φτανουν και αυτες δεν θα
δινονται καθολου μισθοι και συνταξεις.Το νεο δανειο ειναι ενυποθηκο δεν πληρωσες σου παιρνουν τα περιουσιακα σου στοιχεια σαν ιδιωτη και σαν χωρα.
Αρχισε να βλεπεις το δασος και μην κοιτας το δεντρο... ;)
Αναστασιάδης η Τάνκς;
Δογματικώς ΠΕ03.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4223 στις: Φεβρουαρίου 10, 2012, 04:23:18 pm »
Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την συμφωνία μου με την τελευταία τοποθέτηση του/της συναδέλφου Green.

Εντελώς αναμενόμενο. Μόνο που η αναφορά μου ήταν γενική οπότε αυθαιρεσίες, παραλληλισμοί, ατυχίες, συγκρίσεις και εκνευρισμοί δεν έχουν απολύτως κανένα νόημα.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος soch

• Έμπειρο μέλος
  • Για να δούμε τι θα δούμε...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4224 στις: Φεβρουαρίου 10, 2012, 04:25:48 pm »
Tι να την κανεις την ανακοινωση; Η πιστευεις οτι θα μεινουν εκει οι περικοπες; φιλε οταν δεν βγαινει ο λογαριασμος για τα χρεη και τα πανωτοκια θα γινονται νεες περικοπες η αν δεν φτανουν και αυτες δεν θα
δινονται καθολου μισθοι και συνταξεις.Το νεο δανειο ειναι ενυποθηκο δεν πληρωσες σου παιρνουν τα περιουσιακα σου στοιχεια σαν ιδιωτη και σαν χωρα.

Αν κοιτάξεις 2-3 post πριν το δικό σου, έγραψα το ίδιο πράγμα. Μόνο που άλλο να το υποθέτουμε ή να το φοβόμαστε και άλλο να το γράφουμε με τρόπο ξεκάθαρο λες και συμπεριλαμβάνεται στα μέτρα.
Σωκράτης

Αποσυνδεδεμένος atem

• Πλήρες μέλος
  • Thessaloniki
    • Προφίλ
« Απάντηση #4225 στις: Φεβρουαρίου 10, 2012, 04:37:11 pm »

Αν κοιτάξεις 2-3 post πριν το δικό σου, έγραψα το ίδιο πράγμα. Μόνο που άλλο να το υποθέτουμε ή να το φοβόμαστε και άλλο να το γράφουμε με τρόπο ξεκάθαρο λες και συμπεριλαμβάνεται στα μέτρα.

Αν ετσι νομιζετε ετσι θα ειναι...
Αναστασιάδης η Τάνκς;
Δογματικώς ΠΕ03.

Αποσυνδεδεμένος solidarite

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #4226 στις: Φεβρουαρίου 10, 2012, 07:08:25 pm »
Μα ελεγα και γω δε μπορει, δε γινεται να μας αφησουν να ξελαμπικαρουμε εμας τους νεους απλα στα 440 μας ευρω. Και νατο εσκασε σημερα η βομβα. Οι φιλοι μου με λενε Μητσοτακη, οτι γ....θηκε ο Διας μολις μπηκα, κλπ. Αλλα να σας πω κατι? Σαυτο το παρτυ του Δια θα παρς και εγω μερος. Ναι, ναι, με απεργιες διαρκειας, μη διαρκειας, συμμετρικες, ασσυμετρες, με αλκοολ, με χυμους, με πεινες, με κουρελια με τα παντα. Θα ειναι ενα τρελο παρτακι αυτο οπου ο Διας θα γ...θει καλα καλα. Και θα ειμαι και εγω εκει. Γιουπιιιι!!!!
μπορώ να έρθω κι εγώ?

Αποσυνδεδεμένος mmmm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4227 στις: Φεβρουαρίου 11, 2012, 03:33:06 pm »
Από το νέο μνημόνιο:
Η Κυβέρνηση αναθέτει μία εξειδικευμένη εκτίμηση του νέου μισθολογίου [Πρώτο τρίμηνο του 2012]. Αυτή η εκτίμηση επικεντρώνεται στις μισθολογικές ωριμάνσεις οι οποίες ενσωματώνονται στο νέο μηχανισμό προαγωγών. Εάν η εκτίμηση αποκαλύπτει οποιαδήποτε υπερβολική μισθολογική ωρίμανση στις αποδοχές, οι κανόνες προαγωγής αναπροσαρμόζονται προ του τέλους του 2012. Ουδεμία προαγωγή λαμβάνει χώρα προ της εκτιμήσεως και της αναπροσαρμογής των κανόνων προαγωγής.

Με λίγα λόγια εγώ καταλαβαίνω ότι αναστέλλεται η χορήγηση Μ.Κ. με το νέο μισθολόγιο παρόλο που τυπικά σήμερα ισχύει, από αύριο προφανώς θα πάψει να ισχύει μέχρι "εκτιμήσεως των κανόνων προαγωγής".

Το χειρότερο θα είναι να πούνε: "Δεν μας αρέσει το σύστημα προαγωγών" και να παίρνουμε Μ.Κ. κάθε 3 χρόνια (εκτός βαθμού

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182705
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 676
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)