0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να πάνε να δουλέψουν τότε αν δεν δουλεύουνενώ αν δεν τους φτάνουν να δουλέψουν και δεύτερη δουλειάΤι δεν βρίσκουν δουλειά ? Να πάνε να μαζέψουν φράουλες και όσα σνομπάρουν. Στην τελική αν θεωρούν ότι τα προσόντα τους είναι τόσο καλά να πάνε μετανάστες. Πάντως όχι να κλαίγονται γιατί κάποιοι άλλοι έχουν δουλειά. Και ούτε να τους μέμφονται όταν διαμαρτύρονται ως έχουν δικαίωμα να το κάνουν.Οι περισσότεροι από αυτούς τόσο καιρό ψήφιζαν τα 2 μεγάλα κόμματα που μας οδήγησαν εδώ. Έλεος με την γκρίνια. Λύσεις υπάρχουν. 1ο) να πεταχθεί ο σάπιος δικομματισμός έξω 2ο) να δουλέψουμε όσο αφορά τον μισθό αυτό τον μήνα αυξήθηκε ο φόρος, εμένα από 48,41 πήγε 63,04 και εκτός από το 30,62 που δίνω υπερ ανέργων μπήκε και ένα νέο εισφορά αλληλεγγύης 11,24 οπότε έπεσα άλλα 26 ευρώ το μηνιάτικο. Αλλά ξέχασα άλλοι δεν έχουν καν μισθό οπότε να σκάσω.
Οι εκπαιδευτικοί είναι οι τελευταίοι που μπορούν να γκρινιάζουν για τις περικοπές των μισθών. Όταν ένας ολόκληρος κλάδος φοροδιαφεύγει επί δεκαετίες με αδήλωτα ιδιαίτερα, τολμά να αναρωτιέται γιατί έπεσε έξω το κράτος και γιατί φτάσαμε στο σημερινό χάλι των περικοπών; Σας παρακαλώ, λίγη ειλικρίνεια επιτέλους. Καλή η καραμελίτσα για τους φαύλους πολιτικούς, αλλά τα πρώτα φάσκελα ας πέσουν στα μούτρα μας.
Να με συγχωρεί η χάρη σου, αλλά αυτό το τσουβάλιασμα δε το δέχομαι. Να αναφέρεσαι σε μερίδα εκπαιδευτικών όταν προσάπτεις κατηγορίες και όχι σε ολόκληρο τον κλάδο.
Μίλησα για το μερίδιο που αναλογεί στον κλάδο, και εν τέλει στον καθένα μας ως πολίτη, δεν είπα φυσικά ότι έριξαν όλη την Ελλάδα έξω οι εκπαιδευτικοί. Τώρα αν κάποιοι άλλοι βρήκαν την ευκαιρία να επιδείξουν την δική τους γραφικότητα εξασκώντας την προσφιλή τους τακτική της διαστρέβλωσης για την δημιουργία εντυπώσεων, καλοδεχούμενοι και αυτοί.
Άρα λες ότι μου αναλογεί μερίδιο ευθύνης που πλέον δε μπορώ να επιβιώσω, επειδή δεν κατηγγειλα συναδέλφους που έκαναν ιδιαίτερα;
Νομίζω ότι όσοι είναι εκπαιδευτικοί θα πρέπει τουλάχιστον να ξέρουν να διαβάζουν Ελληνικά!
Παράθεση από: eidafws στις Μαΐου 13, 2012, 11:26:45 pmΆρα λες ότι μου αναλογεί μερίδιο ευθύνης που πλέον δε μπορώ να επιβιώσω, επειδή δεν κατηγγειλα συναδέλφους που έκαναν ιδιαίτερα;Λέω ότι για την κατάρρευση έχει ευθύνη και ο λαός με τις πολιτικές του επιλογές επί δεκαετίες και την προθυμία του να διαπλακεί με την εξουσία σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Κάποια στιγμή η φούσκα θα έσκαζε.