0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση (ελπίζω να τη θέτω στο σωστό post): Σε λίγους μήνες περνάω από το 1ο κλιμάκιο του Ε βαθμού στο 2ο κλιμάκιο του Ε βαθμού (δεν είμαι παντρεμένη, δεν έχω παιδιά). Ξέρει κάποιος να μου πει την τεράστιαααααα διαφορά στο μισθό μου; Ευχάριστώ!
καλησπερα συναδελφοι.ειμαι νεο μελος.δε ξερω αν σωστα γραφω σε αυτο το θεμα.απλα θελω να κανω μια ερωτηση.ειμαι εκπαιδευτικος κ πριν 2 χρονια ειχα παρει απο την ατε προκαταβολη μισθων(καταναλωτικο δανειο).εχει κανεις υποψη του τωρα με τη κατακρεουργηση των μισθων μας πως μπορω να μειωσω τη δοση;πολλα λεγονται αλλα η τραπεζα αρνειται τον διακανονισμο.σημειωνω οτι οταν το ειχα παρει ο μισθος μου ηταν 1300 ευρω,τωρα εχω πεσει στα 880 κ βλεπουμε.κ η δοση ειναι στα 200.αν εχει κανει κανεις κατι παρομοιο ας μου απαντησει.κ παλι συγνωμη που τρωω το χρονο σας αλλα η κατασταση ειναι απελπιστικη
Παράθεση από: maria38 στις Ιουλίου 04, 2012, 04:29:32 pmΘα ήθελα να κάνω μια ερώτηση (ελπίζω να τη θέτω στο σωστό post): Σε λίγους μήνες περνάω από το 1ο κλιμάκιο του Ε βαθμού στο 2ο κλιμάκιο του Ε βαθμού (δεν είμαι παντρεμένη, δεν έχω παιδιά). Ξέρει κάποιος να μου πει την τεράστιαααααα διαφορά στο μισθό μου; Ευχάριστώ!Γιατί θέλεις να συγχιστείς μεσημεριάτικα; Κάτι ψιλά είναι...
...αλλά αυτό μάλλον δε θα γίνει.