0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Gio αν υπηρετούσες όταν ψηφίστηκε το νέο μισθολόγιο, όντως ήθελες τρία χρόνια. Ο αναπληρωτής που διορίζεται φέτος, όμως είναι νέα σύμβαση, νέα πρόσληψη, άρα δεν κατατάσσεται με τις μεταβατικές διατάξεις, αλλά με το Άρθρο 7, παράγραφος 7 του Ν. 4024/2011, οπότε μετά από 2 χρόνια περνάει κάποιος στον Ε βαθμό, ενώ οι αναπληρωτές χωρίς να αλλάζουν βαθμό, προάγονται μόνο μισθολογικά. Κωνσταντίνε το Ε1, έχει ελάχιστη διαφορά. Αρκεί να σου πω πως μικτά είναι 1225 ευρώ, ενώ το Ε0 1201. Δηλαδή 24 ευρώ διαφορά ακαθάριστα. Αν βγάλεις ασφαλιστικές εισφορές και φόρο μιλάμε για γύρω στα 18 ευρώ.
Εγώ πάντως που είμαι Ε0, χωρίς άλλα επιδόματα κλπ, παίρνω καθαρά 868 ευρώ και είμαι και παλιός ασφαλισμένος! Νομίζω δηλ. ότι λες λίγο υψηλό καθαρό ποσό για Ε0 (δεν έχω ακούσει και κανέναν συνάδελφο με Ε0 να παίρνει 920-940 ευρώ). Μην ξεχνάς ότι οι κρατήσεις γίνονται ακόμη με βάση τις παλιές μας αποδοχές!
Παράθεση από: daffyduck στις Οκτωβρίου 04, 2012, 08:53:08 pmΕγώ πάντως που είμαι Ε0, χωρίς άλλα επιδόματα κλπ, παίρνω καθαρά 868 ευρώ και είμαι και παλιός ασφαλισμένος! Νομίζω δηλ. ότι λες λίγο υψηλό καθαρό ποσό για Ε0 (δεν έχω ακούσει και κανέναν συνάδελφο με Ε0 να παίρνει 920-940 ευρώ). Μην ξεχνάς ότι οι κρατήσεις γίνονται ακόμη με βάση τις παλιές μας αποδοχές!Προφανώς είσαι μόνιμος συνάδελφε. Ο Κωνσταντίνος μιλάει για μισθό αναπληρωτή. Το δημόσιο έχει μεγαλύτερες ασφαλιστικές εισφορές. Μάλιστα αν ήσουν νέος ασφαλισμένος, άστα να πάνε. Αν ο αναπληρωτής διοριστεί μόνιμος, τότε τα δύο πρώτα χρόνια θα πληρώνεται με το ΣΤ 0 μισθολογικό κλιμάκιο, ακόμα και αν έχει 20 χρόνια προϋπηρεσία. Μετά την παρέλευση της διετίας και τη μονιμοποίηση του θα γίνει η κατάταξη του πλέον με το Άρθρο 7 παράγραφος 7, δηλαδή όχι με τις μεταβατικές διατάξεις. Εκείνες ισχύαν για όσους δούλευαν στο δημόσιο εκείνη τη μέρα που ψηφίστηκε το μισθολόγιο.Κοίτα για τη λογική που κρύβεται πίσω από αυτό που λες μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Προσωπική άποψη πως ήταν ένα ακόμα τρικάκι της κυβέρνησης για να μειώσει τους μισθούς. Προσωπικά πριν μάθω τις μεταβατικές διατάξεις με έβλεπα στο Γ βαθμό με τις μεταβατικές κατέβηκα στο Δ0. Διαφορά 207 ευρώ ακαθάριστα.
5. Οι υπάλληλοι όλων των κατηγοριών διανύουν δοκιμαστική περίοδο δύο ετών, στο βαθμό που εισάγονται.Αυτο σημαινει οτι ο πρωτοδιοριστος μπορει να εισαχθει και σε διαφορετικο του ΣΤ βαθμου