0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
O γιατρος-εχω ξαδερφο αριστουχο που εργαζεται σε νοσοκομειο στα Γιάννενα-παιρνει περισσοτερα από τον αστυνομικο με Σχολη.Οσο για τις κατασκηνώσεις,ασε να ξερω καλυτερα,μονο οι του ναυτικου στην Αγια Μαρινα εχουν προνομια για διακοπες τσαμπα με ολη την οικογενεια.Ο μπαμπας μου βγηκε στη συνταξη στα 53,μετα από 35 χρονια -αν θυμαμαι καλα υπηρεσια- με Σχολες Εθνικης Αμυνης,Αξιωματικων και Πολυτεχνειο.Γενικα τωρα ,ειναι δυνατον ενας 70ρης αστυνομικος να τρεχει στα γήπεδα,στο ναρκωτικών π.χ και να είναι μαχιμος σ αυτην την ηλικια;Οσο για την ΕΔΕ και διαθεσιμοτητα,στην αστυνομια μπορεις να την υποστείς ανετα.Ξερεις γιατι;Οχι γιατι εισαι λαμογιο αλλα γιατι εισαι ΤΙΜΙΟΣ και ενοχλεις πολύ τους μεγαλους,που είναι λαμογια.Ξερω τι σου λεω.
Γι αυτά υπαρχουν πολιτικοι υπαλληλοι, my friend
Tι εννοεις μου τα διηγηθηκαν;Αφου σου λεω τα εζησα με τον πατερα μου!Αν υπηρχαν εξυπηρετήσεις συζυγων,παιδιων και λοιπων συγγενών,εγω γιατι είμαι στο αναμεινατε στο ακουστικο σας εδώ και 4 χρονια,για το διορισμο λεω,και δεν είμαι καπου εξυπηρετημενη;Οσο για τη Χωροφυλακή,ειναι η πιο ριγμενη απ ολους.Και οσο για το Πολυτεχνειο που λες,ο μπαμπας μου περασε αλλα δεν μπορουσε να σπουδασει,λογω εξαιρετικα δυσκολων συνθηκων εκεινη την εποχη.Θα επρεπε λογικα να υπαρχει ευνοικο καθεστως για να μπορει να σπουδασει,διοτι ηταν αριστούχος.Εκεινος με διαβαζε στα φυσικομαθηματικα μεχρι και την β Λυκειου,μετα πηγα 3η δεσμη.Για το πολιτικο προσωπικο,μην ανησυχεις,εχουν γεμισει τα γραφεια με ΔΕ και κινητικότητες.Εμεις τα κοροιδα περιμενουμε ακομη.
Μου φαίνεται πως μερικοί έχουν ξεφύγει.Είναι δυνατόν να συζητάμε για το αν θα πρέπει να πληρώνονται καλά,άνθρωποι που ρισκάρουν την ζωή τους στην άσκηση των καθηκόντων τους;Έχει σκεφτεί κανείς τι σύνταξη παίρνουν οι χήρες των αστυνομικών που σκοτώθηκαν στο καθήκον;Τα λένε αυτά οι εκπαιδευτικοί;Ντροπή!Δεν ήθελα να μιλήσω,αλλά να ποιά είναι η αλήθεια για τα μισθολογικά των εκπαιδευτικών:27/7/2010 σε συνάντηση Χριστοφιλοπούλου-ΟΛΜΕ-ΠΕΑΕ οι συνδικαλιστές για να πάρουν τους διορισμούς που ήθελαν πούλησαν το μισθολογικό.Δεν έσπασαν αναίτια τα φεκ των ασεπιτών!Το αποτέλεσμα:το μισθολογικό πέρασε με υποτονική αντίδραση των εκπαιδευτικών!Προσωπικά,θα πω πως στα νησιά που η ΟΛΜΕ φοβόταν αντιδράσεις λόγω του ότι οι νεοδιοριζόμενοι βρίσκονταν κυρίως εκεί,δεν οργανώθηκε καμία αντίδραση.Η ανυπαρξία αντίδρασης ήταν τέτοια που ούτε τα ίδια τα μέλη των τοπικών ελμε δεν είχαν πληροφόρηση για την 2ημερη τότε απεργία και απέργησαν κατά βούληση!!!Μετά έχουν το θράσος οι εκπαιδευτικοί να μιλάνε για το μισθολογικό καθεστώς των ένστολων;Δεν βρισκόμαστε στην μετεμφυλιακή Ελλάδα και όποιοι έχουν σύνδρομα αντιεξουσιαστικά,να τα ξεπεράσουν!!!
Μετά έχουν το θράσος οι εκπαιδευτικοί να μιλάνε για το μισθολογικό καθεστώς των ένστολων;Δεν βρισκόμαστε στην μετεμφυλιακή Ελλάδα και όποιοι έχουν σύνδρομα αντιεξουσιαστικά,να τα ξεπεράσουν!!!
Κοίτα να ανοίξεις λίγο τα ματάκια σου να αποφύγεις το δεξιό σου σύνδρομο και να δεις ποιοι πουλάνε προστασία στα μαγαζιά, ποιοι χτυπάνε κατά κόρον ΕΔΕ (για κάθε έγκλημα του ποινικού δικαίου) και ποιοι έχουν μεζονέτες στα
Καταρχας ,νομιζω ότι ηδη εχω αναφερει ότι υπαρχουν και κακοι αστυνομικοι,μπασκινες,οπως τους ελεγε ο γονιος μου.Κι εγω εχω φαει αγριο πεσιμο από μητερα γιατι εβαλα στο τριτο τριμηνο 9 από 10.Εκπαιδευτικος είμαι κι εγω,δεν καταλαβαινω τι συμβαινει;Ολοι εκπροσωπούμε τον εαυτο μας εδώ μεσα και δεν πιστευω ότι κανεις εξυπηρετει συμφεροντα.Η ΟΛΜΕ ως γνωστον ουδέποτε ηταν στο πλευρο των διοριστεων,νεοδιοριζομενων,δεν είναι στη σφαιρα της φαντασιας μας αυτό.Οι ένστολοι τουλάχιστον κατι κανανε,καπως αντιδράσανε,εμεις;Και αξιωματικος δε γινεσαι από τη μια στιγμη στην άλλη,βρισκεσαι στα σκατα και στους δρομους,χροοοονια Landau