0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Iaki στις Αυγούστου 05, 2009, 09:53:13 pmΝα διαβάσετε το " Όλα σου τα έμαθα μα ξέχασα μια λέξη" του Δημ. Μπουραντά. Ο συγκεκριμένος είναι καθηγητής της ασοε και το εν λογω μυθιστόρημα δεν θα το έλεγες λογοτεχνικό αλλά "διδακτικό". Ο ίδιος λέει ότι το διαβάζεις με τα γυαλιά του εαυτού σου...Είναι και πολύ καλό να το προτείνετε και στους μαθητές σας! Ειδικά σε αυτους που προσανατολίζονται στις οικονομικές σχολές!Μου άρεσε πάρα πολύ, αν και σε κάποιο σημείο στο τέλος με κούρασε.. Άξιζε τον κόπο πάντως... Μετά τα αποτελέσματα του ασεπ και ενόψει της καινούργιας προσπάθειας που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό ήταν ό,τι πρέπει για να με ανεβάσει ψυχολογικά...Πολύ διάβασμα έπεσε φέτος το καλοκαίρι! Διαβάζω 1-2 βιβλία τη βδομάδα!! Ω ναι, ναι.. Δεν κάνω σχεδόν τίποτα άλλο!!Τι έχετε να πείτε για το " Πήραν την πόλην, πήραν την..." της Μ. Λαμπαδαρίδου-Πόθου???Αυτή είναι η κριτική μου για το βιλίο του Μπουραντά. Εγώ προσωπικά το βρήκα απαράδεκτο:http://bibliupoli.gr/%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CF%8D-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%B1-%CE%BC%CE%B1-%CE%BE%CE%AD%CF%87%CE%B1%CF%83%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B7/Αλλά γούστα είναι αυτά.
Να διαβάσετε το " Όλα σου τα έμαθα μα ξέχασα μια λέξη" του Δημ. Μπουραντά. Ο συγκεκριμένος είναι καθηγητής της ασοε και το εν λογω μυθιστόρημα δεν θα το έλεγες λογοτεχνικό αλλά "διδακτικό". Ο ίδιος λέει ότι το διαβάζεις με τα γυαλιά του εαυτού σου...Είναι και πολύ καλό να το προτείνετε και στους μαθητές σας! Ειδικά σε αυτους που προσανατολίζονται στις οικονομικές σχολές!Μου άρεσε πάρα πολύ, αν και σε κάποιο σημείο στο τέλος με κούρασε.. Άξιζε τον κόπο πάντως... Μετά τα αποτελέσματα του ασεπ και ενόψει της καινούργιας προσπάθειας που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό ήταν ό,τι πρέπει για να με ανεβάσει ψυχολογικά...Πολύ διάβασμα έπεσε φέτος το καλοκαίρι! Διαβάζω 1-2 βιβλία τη βδομάδα!! Ω ναι, ναι.. Δεν κάνω σχεδόν τίποτα άλλο!!Τι έχετε να πείτε για το " Πήραν την πόλην, πήραν την..." της Μ. Λαμπαδαρίδου-Πόθου???
δεν ειχε τυχει να διαβασω τον " μικρο πριγκιπα" ...το διαβασα χτες...και απλα ενθουσιαστηκα...ειναι παρα παρα πολυ καλο............................... καλημερα............
Το καλοκαίρι διάβασα και εγώ το "όλα σου τα μαθα μα ξέχασα μια λέξη". Θεώρησα ότι ήταν από τα χειρότερα βιβλία που έχω διαβάσει. Ήταν σαν να διαβάζω τα βιβλία του μεταπτυχιακού μου (MBA) με μία δόση κακού μελό. Μάλσιτα, φαινόταν καθαρά ότι τό έγραψε άνδρας που προσπαθούσε να μιλήσει για αγάπες και κρυφούς έρωτες. Φυσικά ο καθένας έχει το γούστο του. Αυτό που αποκόμισα εγώ μπορεί να μην εκφράζει κανέναν άλλο, αλλά αυτή ήταν η δική μου εντύπωση.