0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποτε δεν κατάλαβα γιατί να είναι σημαντική μόνο η συγγένεια καθηγητή με υποψήφιο και όχι και η απλή γνωριμία! αν δηλαδή είμαστε οικογενειακοί φίλοι, ή τον έχω ιδιαίτερο αυτό δεν μετράει; Δεν θα έπρεπε να το δηλώνουμε; Απλά θέλω να δηλώσω ότι γνωρίζω παιδιά πολύ στενών οικογενειακών φίλων σε όλα τα σχολεία του νομού, ώστε να μην πάω επιτηρητής!
Όσον αφορά την τουαλέτα, γιατί δεν γίνονται τα εξής δύο: να αφήνουν ΟΛΟΙ τα κινητά σε μια έδρα μπροστά πριν την έναρξη (όπως γινόταν και σε εμάς στον ΑΣΕΠ) με την αυστηρή προειδοποίηση ότι αν εντοπιστεί πάνω σε κάποιον κινητό, θα υπάρχουν κυρώσεις κλπ (σύμφωνα πάντα με ότι ισχύει από τον κανονισμό και νόμο), και επίσης πριν πάει κάποιος τουαλέτα, να αδειάζει μπροστά στον επιτηρητή τσέπες κλπ. Φυσικά, για τα σκονάκια υπάρχουν και άλλα μέρη να τα κρύψει κανείς, αλλά αν δεν το περιμένουν, θα τα έχουν βάλει απλά στις τσέπες.Επίσης, υπάρχει και το χρονικό όριο.. πόση ώρα πια να βρίσκεται στην τουαλέτα και πόσα πια θα μπορεί να βρει σε τυχόν σκονάκια; Δεν σώζεται με τίποτα τελευταία στιγμή έτσι κι αλλιώς.
Παράθεση από: Landau στις Απριλίου 08, 2011, 04:41:04 pmΌσον αφορά την τουαλέτα, γιατί δεν γίνονται τα εξής δύο: να αφήνουν ΟΛΟΙ τα κινητά σε μια έδρα μπροστά πριν την έναρξη (όπως γινόταν και σε εμάς στον ΑΣΕΠ) με την αυστηρή προειδοποίηση ότι αν εντοπιστεί πάνω σε κάποιον κινητό, θα υπάρχουν κυρώσεις κλπ (σύμφωνα πάντα με ότι ισχύει από τον κανονισμό και νόμο), και επίσης πριν πάει κάποιος τουαλέτα, να αδειάζει μπροστά στον επιτηρητή τσέπες κλπ. Φυσικά, για τα σκονάκια υπάρχουν και άλλα μέρη να τα κρύψει κανείς, αλλά αν δεν το περιμένουν, θα τα έχουν βάλει απλά στις τσέπες.Επίσης, υπάρχει και το χρονικό όριο.. πόση ώρα πια να βρίσκεται στην τουαλέτα και πόσα πια θα μπορεί να βρει σε τυχόν σκονάκια; Δεν σώζεται με τίποτα τελευταία στιγμή έτσι κι αλλιώς.Πρωτον εμενα αναπληρωτρια ουσα με καλουν θελω δε θελω επιτηρητρια. Οντως μπορεις να αρνηθεις αν επικαλεστεις (και αποδειξεις) λογους υγειας. Επισης οταν πας στο σχολειο που εισαι επιτηρητεις μπορεις να συνεννοηθεις με τη λυκειακη αν καποια μερα δεν μπορεις να πας.Οσο για τα κινητα εγω αυτο που εχω δει ειναι οτι τα παιδια τα αφηνουν σε ενα σημειο της αιθουσας οπως καναμε κι εμεις στον Ασεπ. Δεν εχω δει Πανελληνιες με τα παιδια να εχουν τα κινητα επανω τους! Εκτος κι αν αλλαζει απο εξεταστικο σε εξαταστικο κεντρο
Παράθεση από: moustard στις Απριλίου 08, 2011, 04:52:23 pmΠαράθεση από: Landau στις Απριλίου 08, 2011, 04:41:04 pmΌσον αφορά την τουαλέτα, γιατί δεν γίνονται τα εξής δύο: να αφήνουν ΟΛΟΙ τα κινητά σε μια έδρα μπροστά πριν την έναρξη (όπως γινόταν και σε εμάς στον ΑΣΕΠ) με την αυστηρή προειδοποίηση ότι αν εντοπιστεί πάνω σε κάποιον κινητό, θα υπάρχουν κυρώσεις κλπ (σύμφωνα πάντα με ότι ισχύει από τον κανονισμό και νόμο), και επίσης πριν πάει κάποιος τουαλέτα, να αδειάζει μπροστά στον επιτηρητή τσέπες κλπ. Φυσικά, για τα σκονάκια υπάρχουν και άλλα μέρη να τα κρύψει κανείς, αλλά αν δεν το περιμένουν, θα τα έχουν βάλει απλά στις τσέπες.Επίσης, υπάρχει και το χρονικό όριο.. πόση ώρα πια να βρίσκεται στην τουαλέτα και πόσα πια θα μπορεί να βρει σε τυχόν σκονάκια; Δεν σώζεται με τίποτα τελευταία στιγμή έτσι κι αλλιώς.Πρωτον εμενα αναπληρωτρια ουσα με καλουν θελω δε θελω επιτηρητρια. Οντως μπορεις να αρνηθεις αν επικαλεστεις (και αποδειξεις) λογους υγειας. Επισης οταν πας στο σχολειο που εισαι επιτηρητεις μπορεις να συνεννοηθεις με τη λυκειακη αν καποια μερα δεν μπορεις να πας.Οσο για τα κινητα εγω αυτο που εχω δει ειναι οτι τα παιδια τα αφηνουν σε ενα σημειο της αιθουσας οπως καναμε κι εμεις στον Ασεπ. Δεν εχω δει Πανελληνιες με τα παιδια να εχουν τα κινητα επανω τους! Εκτος κι αν αλλαζει απο εξεταστικο σε εξαταστικο κεντροπαίρνουν και αναπληρωτές στις επιτηρήσεις;δε νομίζω...
παιζει ρολο αν καποιος αναπληρωτης εχει τοποθετηθει σε λυκειο?υπαρχει περιπτωση να μην τον καλεσουν για επιτηρηση στις πανελλαδικες εξαιτιας του γεγονοτος αυτου?