0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ φέτος θα ξαναδώσω πανελλήνιες (μην ρωτάτε μετά απο πόσα χρόνια ) και ο φίλος μου είναι μόνιμος στο σχολείο που είναι το εξεταστικό μου κέντρο.Σήμερα τους έδωσαν το χαρτί για να αιτιολογήσουν την απαλλαγή κ η γραμματέας του είπε να δηλώσει οτι είμαι σύζυγός του και γενικά εκείνη το πήρε πολύ ελαφριά το θέμα.Εμένα όμως με ''ζώνουν τα φίδια'' γιατί λογικά είναι επίσημο έγγραφο και αν του ζητήσουν αργότερα κανένα χαρτί ανησυχώ μήπως υπάρξει πρόβλημα.Πιστεύω οτι στην περίπτωσή μας - νομικά- δεν ισχύει το ασυμβίβαστο.Γνωρίζετε κάτι πάνω σε αυτή την περίπτωση? Για να το ρίξω λίγο στην πλάκα δεν μπορεί να με βοηθήσει και πολύ αν είναι παρών, κάνει καλλιτεχνικά
Καλησπέρα.Εγώ είμαι αναπληρωτής και την περίοδο των πανελληνίων δίνω εξετάσεις για το μεταπτυχιακό. Θα πρέπει ενημερώσω νωρίτερα,υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα?
Αυτό θα κάνουμε μάλλον.Θα του πω να ενημερώσει για την κατάσταση ως έχει για να είναι καλυμμένος κι ας κρίνουν απο το γραφείο αν θα τον βάλλουν επιτηρητή ή οχι.Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Παράθεση Ασχετο, αλλα λογω ειδικοτητας, θα ηθελα να σου πω οτι η σωστη φραση του Charles V ειναι: Je parle espagnol à Dieu, italien aux femmes, français aux hommes et allemand à mon cheval. (δηλαδή, μιλαω ισπανικά στο Θεό, ιταλικά στις γυναίκες, γαλλικά στους άντρες και γερμανικά στο άλογό μου! )(Source : Citations de Charles Quint - Dicocitations ™ - citation)
Ασχετο, αλλα λογω ειδικοτητας, θα ηθελα να σου πω οτι η σωστη φραση του Charles V ειναι: Je parle espagnol à Dieu, italien aux femmes, français aux hommes et allemand à mon cheval. (δηλαδή, μιλαω ισπανικά στο Θεό, ιταλικά στις γυναίκες, γαλλικά στους άντρες και γερμανικά στο άλογό μου! )(Source : Citations de Charles Quint - Dicocitations ™ - citation)
Παράθεση από: nena8 στις Απριλίου 13, 2011, 11:55:18 pmΑυτό θα κάνουμε μάλλον.Θα του πω να ενημερώσει για την κατάσταση ως έχει για να είναι καλυμμένος κι ας κρίνουν απο το γραφείο αν θα τον βάλλουν επιτηρητή ή οχι.Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Παράθεση Ασχετο, αλλα λογω ειδικοτητας, θα ηθελα να σου πω οτι η σωστη φραση του Charles V ειναι: Je parle espagnol à Dieu, italien aux femmes, français aux hommes et allemand à mon cheval. (δηλαδή, μιλαω ισπανικά στο Θεό, ιταλικά στις γυναίκες, γαλλικά στους άντρες και γερμανικά στο άλογό μου! )(Source : Citations de Charles Quint - Dicocitations ™ - citation)Ώχ! Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανένας συνάδελφος ξενόγλωσσος. Το έγραψα όπως το θυμόμουν όταν το άκουσα στην Ισπανία και δεν ήμουν σίγουρη αν στο τέλος έλεγε caballo η caballero έτσι μάλλον το εξευγένισα λίγο Muchas gracias για την επισήμανση
Αυτό θα κάνουμε μάλλον.Θα του πω να ενημερώσει για την κατάσταση ως έχει για να είναι καλυμμένος κι ας κρίνουν απο το γραφείο αν θα τον βάλλουν επιτηρητή ή οχι.Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Παράθεση Ασχετο, αλλα λογω ειδικοτητας, θα ηθελα να σου πω οτι η σωστη φραση του Charles V ειναι: Je parle espagnol à Dieu, italien aux femmes, français aux hommes et allemand à mon cheval. (δηλαδή, μιλαω ισπανικά στο Θεό, ιταλικά στις γυναίκες, γαλλικά στους άντρες και γερμανικά στο άλογό μου! )(Source : Citations de Charles Quint - Dicocitations ™ - citation)Ώχ! Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανένας συνάδελφος ξενόγλωσσος. Το έγραψα όπως το θυμόμουν όταν το άκουσα στην Ισπανία και δεν ήμουν σίγουρη αν στο τέλος έλεγε caballo η caballero έτσι μάλλον το εξευγένισα λίγο Muchas gracias για την επισήμανση
Ασχετο, αλλα λογω ειδικοτητας, θα ηθελα να σου πω οτι η σωστη φραση του Charles V ειναι: Je parle espagnol à Dieu, italien aux femmes, français aux hommes et allemand à mon cheval. (δηλαδή, μιλαω ισπανικά στο Θεό, ιταλικά στις γυναίκες, γαλλικά στους άντρες και γερμανικά στο άλογό μου! )(Source : Citations de Charles Quint - Dicocitations ™ - citation)Ώχ! Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανένας συνάδελφος ξενόγλωσσος. Το έγραψα όπως το θυμόμουν όταν το άκουσα στην Ισπανία και δεν ήμουν σίγουρη αν στο τέλος έλεγε caballo η caballero έτσι μάλλον το εξευγένισα λίγο Muchas gracias για την επισήμανση
μία καλή φάση για να ξενοιάζεις είναι να δίνεις κάθε χρονιά εξετάσεις πανελλαδικές ως... κάτοχος απολυτηρίου λυκείου. γίνεται? έτσι απο τη μία δεν μπορείς να είσαι επιτηρητής του ....ευατού σου από την άλλη δεν είσαι υποχρεωμένος να πατήσεις σε κανένα μάθημα...όχι τίποτε άλλο επειδή μας έχουον ζαλίσει κάθε χρονιά παίρνουν τους ίδιους και τους ίδιους από 45 άτομα σύλλογο 2-3 άτομα συνέχεια έλεος πιά!
Μετά από ένα χρόνο...... 12 ευρώ το τρίωρο της επιτήρησης.
θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικό με τις Πανελλήνιες αλλά όχι σχετικό με τους επιτηρητές, σε επτά μερές δίνουν εξετάσεις τα παιδιά έχει ανακοινωθεί ο αριθμός των εισακτέων στη Τριτοβάθμια εκπαίδευση?