0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aυτοί οι καθηγητές που αναφέρετε είναι στη φιλοσοφική Θεσσαλονίκης, γιατί εγώ δεν τους έχω ξανακούσει;
Στο γνωστκό μη τους φοβόσαστε, θα έχουν επαφή με το αντικείμενο για να διορθώσουν αντικειμενικά. Στην ειδική διδακτική θα έχουν επαφή με το γνωστικό αντικείμενο ή θα το έχουν ξεχάσει και θα διορθώνουν με βάση τις τυποποιημένες λέξεις της διδακτικής που θα θέλουν να ακούσουν;
ρε παιδια, αυτοι που λετε,οι της Θεσ/νικης, να ρωτησω μιας και ξερετε τι "φρουτα"ειναι, τους αρεσουν τα πολλα ή τα λιγα? θελω να πω, εγω που γεμισα το τετραδιο και ζητησα και επιπλεον σελιδες, μηπως το δουν "καπως"? Ωχ, με αγχωσατε τωρα.....
ΛΚ στενογραφια δεν ξερω, αλλα οταν δεν ξερεις τα θεματα απαντας πιο γρηγορα. ετσι θεμα χρονου δεν τιθεται.(αυτο για το γνωστικο)
Παράθεση από: Μarkos στις Ιουνίου 23, 2009, 07:33:23 pmΛΚ στενογραφια δεν ξερω, αλλα οταν δεν ξερεις τα θεματα απαντας πιο γρηγορα. ετσι θεμα χρονου δεν τιθεται.(αυτο για το γνωστικο)Μην το λες. Εγώ στ' αρχαία πιο ευχαριστημένη είμαι στο άγνωστο που το μετέφρασα σε 5 λεπτά. Έκανα λάθος μόνο το "δια βραχέων", που οι άτιμοι είχαν βρει κείμενο που ταίριαζαν και οι δύο μεταφράσεις του και εγώ επέλεξα, δυστυχώς, το "σύντομα" και όχι το "ασήμαντα".
Παράθεση από: Λουλου στις Ιουνίου 23, 2009, 02:35:35 pmΠαράθεση από: aeee στις Ιουνίου 23, 2009, 09:17:58 amΠαράθεση από: jak13 στις Ιουνίου 13, 2009, 10:54:52 pmΕκτός από τα οργανικά κενά υπάρχουν και τα λειτουργικά κενά. Πιθανόν να καλύπτονται τέτοια από κάποιους συναδέλφους που περιγράφεις.Όσοι δεν πάνε σε σχολείο γιατί δεν υπάρχει θέση, πρέπει να πηγαίνουν σε γραφείο ή διεύθυνση με το ωράριο του σχολείου. [/quoΣυγγνώμη ίσως να μην είμαι στο σωστό topic αλλά ήθελα να ρωτήσω ποια η διαφορά ανάμεσα στα οργανικά και στα λειτουργικά κενά;;Λειτουργικο κενο δημιουργειται ,οταν καποιος που εχει οργανικη θεση σε καποιο σχολειο, φυγει η με αδεια π.χ.τοκετου, η με αποσπαση ,ετσι δημιουργειται το λεγομενο λειτουργικο κενο.Ευχαριστώ για την απάντηση. δηλαδή οι αναπληρωτές είναι που καλύπτουν αυτά τα γειτουργικά κενά;;;Οχι μονο ,μπορει να συμπληρωθει απο συναδελφο μονιμο που ειναι στην διαθεση ΠΥΣΔΕ και θελει να παει σε αυτο το λειτουργικο κενο.
Παράθεση από: aeee στις Ιουνίου 23, 2009, 09:17:58 amΠαράθεση από: jak13 στις Ιουνίου 13, 2009, 10:54:52 pmΕκτός από τα οργανικά κενά υπάρχουν και τα λειτουργικά κενά. Πιθανόν να καλύπτονται τέτοια από κάποιους συναδέλφους που περιγράφεις.Όσοι δεν πάνε σε σχολείο γιατί δεν υπάρχει θέση, πρέπει να πηγαίνουν σε γραφείο ή διεύθυνση με το ωράριο του σχολείου. [/quoΣυγγνώμη ίσως να μην είμαι στο σωστό topic αλλά ήθελα να ρωτήσω ποια η διαφορά ανάμεσα στα οργανικά και στα λειτουργικά κενά;;Λειτουργικο κενο δημιουργειται ,οταν καποιος που εχει οργανικη θεση σε καποιο σχολειο, φυγει η με αδεια π.χ.τοκετου, η με αποσπαση ,ετσι δημιουργειται το λεγομενο λειτουργικο κενο.Ευχαριστώ για την απάντηση. δηλαδή οι αναπληρωτές είναι που καλύπτουν αυτά τα γειτουργικά κενά;;;
Παράθεση από: jak13 στις Ιουνίου 13, 2009, 10:54:52 pmΕκτός από τα οργανικά κενά υπάρχουν και τα λειτουργικά κενά. Πιθανόν να καλύπτονται τέτοια από κάποιους συναδέλφους που περιγράφεις.Όσοι δεν πάνε σε σχολείο γιατί δεν υπάρχει θέση, πρέπει να πηγαίνουν σε γραφείο ή διεύθυνση με το ωράριο του σχολείου. [/quoΣυγγνώμη ίσως να μην είμαι στο σωστό topic αλλά ήθελα να ρωτήσω ποια η διαφορά ανάμεσα στα οργανικά και στα λειτουργικά κενά;;Λειτουργικο κενο δημιουργειται ,οταν καποιος που εχει οργανικη θεση σε καποιο σχολειο, φυγει η με αδεια π.χ.τοκετου, η με αποσπαση ,ετσι δημιουργειται το λεγομενο λειτουργικο κενο.
Εκτός από τα οργανικά κενά υπάρχουν και τα λειτουργικά κενά. Πιθανόν να καλύπτονται τέτοια από κάποιους συναδέλφους που περιγράφεις.Όσοι δεν πάνε σε σχολείο γιατί δεν υπάρχει θέση, πρέπει να πηγαίνουν σε γραφείο ή διεύθυνση με το ωράριο του σχολείου. [/quoΣυγγνώμη ίσως να μην είμαι στο σωστό topic αλλά ήθελα να ρωτήσω ποια η διαφορά ανάμεσα στα οργανικά και στα λειτουργικά κενά;;