0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Iaki στις Ιουνίου 29, 2009, 12:00:51 pmΌπως και να έχει... Όλα θα κριθούν από τα αρχαία στο γνωστικό... AntreaEirini αν επιτρέπεται πόσο είχες γράψει στο γνωστικό των νέων??80... Για μένα το θέμα δεν είναι ο βαθμός στα νέα στον προηγούμενο ΑΣΕΠ, αλλά στον τωρινό! Που διάβασα 3 φορές περισσότερο, το περισσότερο διάβασμα απ' όλα τα αντικείμενα και θα πάρω ένα ωραιότατο 50! Απ'τη δική μου τη βλακεία!
Όπως και να έχει... Όλα θα κριθούν από τα αρχαία στο γνωστικό... AntreaEirini αν επιτρέπεται πόσο είχες γράψει στο γνωστικό των νέων??
Παράθεση από: AntreaEirini στις Ιουνίου 29, 2009, 12:10:03 pmΠαράθεση από: Iaki στις Ιουνίου 29, 2009, 12:00:51 pmΌπως και να έχει... Όλα θα κριθούν από τα αρχαία στο γνωστικό... AntreaEirini αν επιτρέπεται πόσο είχες γράψει στο γνωστικό των νέων??80... Για μένα το θέμα δεν είναι ο βαθμός στα νέα στον προηγούμενο ΑΣΕΠ, αλλά στον τωρινό! Που διάβασα 3 φορές περισσότερο, το περισσότερο διάβασμα απ' όλα τα αντικείμενα και θα πάρω ένα ωραιότατο 50! Απ'τη δική μου τη βλακεία! Και για μένα αυτό είναι το ζήτημα... ότι με τρελό διάβασμα και θυσίες, οι βαθμοί και οι Μ.Ο. ανάμεσα στον τωρινό και τον προηγούμενο διαγωνισμό που πήγαινα χωρίς διάβασμα και αξιώσεις, δεν θα 'χουν αποκλιση... Αντε, να τελειώνουμε βρε παιδιά...
Δεν ξέρω, αλλά διαβάζοντας όλα όσα έχουν ειπωθεί μήνες τώρα, νομίζω ότι το σενάριο για τους διοριστέους θα είναι γνωστικό γύρω στη βάση και λίγο παραπάνω και διδακτική-παιδαγωγικά γύρω στο 70. Οπότε η βάση διορισμού θα είναι αρκετά χαμηλά. Είναι κουλή σκέψη;
Πάντως και στους 2 προηγούμενους διαγωνισμούς που είχα δώσει, επειδή το μπλουμ ήταν πολύ βαθύ (πήρα ένα κορυφαίο 20/100 και 8/100.... -μη με ρωτάς πώς έγινε!!-) δεν μπόρεσαν να με σώσουν τα Νέα και τα Αρχαία. Πολύ κοντά στο 55, αλλά δυστυχώς αποτυχούσα. Τώρα που η βάση είναι στο 50 είναι σαφώς καλύτερα!!
Δεν είναι μόνο δική σου η βλακεία...κι εγώ το ίδιο έπαθα και ειδικά με τα Νέα πικράθηκα ΠΟΛΥ!! Έχω την εντύπωση ότι δεν ήμασταν και πολύ τυχεροί αυτή τη φορά με τα θέματα!! Όντως να βγούνε....γιατί μας έχει φάει εκτός απ'την αγωνία και η περιέργεια για τα μαργαριτάρια μας....!!
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Ιουνίου 29, 2009, 12:23:27 pm Δεν είναι μόνο δική σου η βλακεία...κι εγώ το ίδιο έπαθα και ειδικά με τα Νέα πικράθηκα ΠΟΛΥ!! Έχω την εντύπωση ότι δεν ήμασταν και πολύ τυχεροί αυτή τη φορά με τα θέματα!! Όντως να βγούνε....γιατί μας έχει φάει εκτός απ'την αγωνία και η περιέργεια για τα μαργαριτάρια μας....!! Στη δική μου περίπτωση είναι θέμα δικής μου βλακείας. Να σου πω για παράδειγμα, όταν στη σχολή σε ένα μάθημα νεοελληνικής λογοτεχνίας μας είχαν βάλει να διαβάσουμε τον αυθέντη του Μορέως κι εγώ στην ερώτηση για το ποια φράση είναι λάθος δεν είδα ότι έγραφε "χρονικό" και όχι "αυθέντης", γιατί είχα κολλήσει στο ότι δε θυμάμαι ο Καζαντζάκης να έχει γράψει παιδικό βιβλίο και απάντησα λάθος, είναι δικό μου θέμα! Κι έκανα κι άλλα τέτοια... Πρώτη φορά αγχώθηκα τόσο πολύ σε εξέταση!