0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είμαι βέβαιος για αυτά που θα σου πω καθώς και εγώ τώρα ανακαλύπτω την Αμερική.Οπότε επιφυλάσσομαι για ότι σου γράφω.Αν μπεις εδώ ---> http://e-aitisi.sch.gr/θα δεις τους πίνακες ωρομισθίων/αναπληρωτών κτλ.Για αυτούς που δεν έχουν προϋπηρεσία, ρόλο παίζει ο βαθμός και αν είσαι πολύτεκνος, αν συμπεραίνω σωστά από τον πίνακα.Για αυτούς που έχουν μόρια νομίζω παίζει ρόλο η προϋπηρεσία,δηλ τα μόρια, αν είσαι πολύτεκνος και ο βαθμός. Αν και μάλλον αυτά τα λαμβάνουν υπόψιν όλα μαζί και μετά βγάζουν την λίστα. Τώρα με ποιον τρόπο δεν ξέρω. ΥΓ:Σε ποια πόλη πέρασες, αν επιτρέπεται?Πάτρα εγώ, αν και μόνο τηλεφωνικά με ειδοποίησαν.Τα επίσημα αποτελέσματα ενστασης δεν τα έχω λάβει ακόμα.
Παράθεση από: nic στις Σεπτεμβρίου 25, 2009, 07:27:43 pmΔεν είμαι βέβαιος για αυτά που θα σου πω καθώς και εγώ τώρα ανακαλύπτω την Αμερική.Οπότε επιφυλάσσομαι για ότι σου γράφω.Αν μπεις εδώ ---> http://e-aitisi.sch.gr/θα δεις τους πίνακες ωρομισθίων/αναπληρωτών κτλ.Για αυτούς που δεν έχουν προϋπηρεσία, ρόλο παίζει ο βαθμός και αν είσαι πολύτεκνος, αν συμπεραίνω σωστά από τον πίνακα.Για αυτούς που έχουν μόρια νομίζω παίζει ρόλο η προϋπηρεσία,δηλ τα μόρια, αν είσαι πολύτεκνος και ο βαθμός. Αν και μάλλον αυτά τα λαμβάνουν υπόψιν όλα μαζί και μετά βγάζουν την λίστα. Τώρα με ποιον τρόπο δεν ξέρω. ΥΓ:Σε ποια πόλη πέρασες, αν επιτρέπεται?Πάτρα εγώ, αν και μόνο τηλεφωνικά με ειδοποίησαν.Τα επίσημα αποτελέσματα ενστασης δεν τα έχω λάβει ακόμα.Υπάρχουν 2 πίνακες. Ο πίνακας
Ο πίνακας
Να σαι καλά βρε Σολέρο.Κάπως τα έχω ξεδιαλύνει.Αν και ακόμα το σκέφτομαι για όλη αυτήν την διαδικασία. Πάντως κοίταξα τους πίνακες
Παιδιά, έχω ψιλομπερδευτεί με τις μέρες παρακολούθησης!Η solero μιλάει για 4 μέρες...ο nobody μιλά για 5 ...παλιότερα σε άλλο σημείο του forum διάβασα ότι είναι 4 μέρες αλλά με τις μικροδιδασκαλίες (που δεν είναι κάθε βδομάδα) μπορεί να γίνει και 5 μέρες.Nobody, σου είπαν ότι φέτος θα είναι 5 μέρες ...δηλαδή πέρσι ήταν 4?? Τι πρόγραμμα είναι αυτό, την μια χρονιά 4 την άλλη 5??? Τώρα, μπορεί να μου πεί κάποιος ..."τι ασχολεισαι, για μια μέρα κάνεις έτσι?" Αν έχεις δουλειά, οικογένεια και 400 χιλιόμετρα πάνε-έλα όμως, και μια μέρα να γλιτώσεις είναι διαφορά.Nobody ΠΕ20 είμαι.
Solero, έλεγα μήπως και ήξερε κάποιος επιβεβαιωμένα. Φυσικά και αρχίζουν οι εγγραφές σε λίγες μέρες, οπότε θα μάθουμε πλέον όλες τις λεπτομέρειες από πρώτο χέρι. Απλά, μ' έχει φάει η αγωνία μου, πως στο καλό θα τα συνδυάσω όλ' αυτά φέτος και ψάχνω να βρώ μια φόρμουλα. Άλλες χρονιές μπορούσα να συνδυάσω ωρομισθιλίκι με δουλειά, αλλά τα σχολεία που πήγαινα ήταν κοντά στην πόλη μου. Φέτος για να συνδυάσω δουλειά με ΑΣΠΑΙΤΕ πρέπει να κάνω φακίρικα! Για να δούμε τι θα δούμε φέτος...