0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα. Κρήτη ξέρουμε πόσους πήραν πέρυσι ωρομισθίους;
Παράθεση από: TYXEROULA στις Σεπτεμβρίου 04, 2009, 09:25:03 amΠαιρνουν,απ'ο,τι εμαθα, απο τη σειρα στον αρχικο πινακα μεχρι 400-450 ατομα(νουμερα).Καλη τυχη!Σε ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες.
Παιρνουν,απ'ο,τι εμαθα, απο τη σειρα στον αρχικο πινακα μεχρι 400-450 ατομα(νουμερα).Καλη τυχη!
συναδελφοι εμενα 2 χρονια δεν μου εδωσαν ουτε 2ωρο.................τα 15 μορια που μαζεψα τα μαζεψα μοναχα απο ασεπ πρωτη φορα δινοντας...ελεος δλδ με τους βυσματουχους... φανταστειτε οτι αν 2 χρονια μου εδιναν πδσ θα μου διορισμενη τωρα....θα τους χεσω αν δεν δωθουν οι ωρες που μου αναλογουν....γκρρρρρρρρ....
Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω, εάν με 19.854 μόρια θα εργαστώ ως ωρομίσθια στην περιφέρεια της Αττικής. Με τόσα που γίνονται (εκλογές) και λέγονται δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Εσείς τι γνώμη έχετε; Ιωάννα; θα ήθελα να μάθω και τη δική σου άποψη μετά τις επιτυχημένες προβλέψεις του παρελθόντος (2007-2008). Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Παράθεση από: Vania στις Ιουλίου 03, 2009, 02:28:24 pmσυναδελφοι εμενα 2 χρονια δεν μου εδωσαν ουτε 2ωρο.................τα 15 μορια που μαζεψα τα μαζεψα μοναχα απο ασεπ πρωτη φορα δινοντας...ελεος δλδ με τους βυσματουχους... φανταστειτε οτι αν 2 χρονια μου εδιναν πδσ θα μου διορισμενη τωρα....θα τους χεσω αν δεν δωθουν οι ωρες που μου αναλογουν....γκρρρρρρρρ....Καλησπέρα.....μια ματιά στον πίνακα ωρομισθίων περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου δείχνει ξεκάθαρα πως αυτές οι 10 ώρες ΠΔΣ είναι ικανές να σε οδηγήσουν σε ωρομισθία κ ας μην έχεις πατήσει καθόλου σε ΑΣΕΠ!!!!!κ ας έχεις πάρει πτυχίο μόλις το 2004...................................το μυστικό είναι το μέσο που θα σε σπρώξει σε δυσπρόσιτο (παίζεται βέβαια αν έχεις πατήσει το πόδι σου ποτέ εκεί) για να πάρεις 11,989 μόρια όπως συνέβει με την αξιαγάπητη κ κατά τα άλλα συπμαθητική συνάδελφο που βρίσκεται στον πίνακα μας σε θέση 120!!!!κ είναι πλέον ήσυχη ότι φέτος θα έλθει κέντρο...................κ να ήταν μόνο αυτή;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;σχεδόν οι μισοί του πίνακα με 10 μόρια προυπηρεσίας δεν έχουν ουτέ μια επιτυχία,τα παραδείγματα δυστυχώς είναι πάμπολλα!!!είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει........................κ τρέχα εσύ να ξεσκίζεσαι στον ΑΣΕΠ........................ κάτι όμως πρέπει να γίνει, δεν νομίζετε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Παράθεση από: ast_saini στις Σεπτεμβρίου 06, 2009, 03:27:36 amΠαράθεση από: Vania στις Ιουλίου 03, 2009, 02:28:24 pmσυναδελφοι εμενα 2 χρονια δεν μου εδωσαν ουτε 2ωρο.................τα 15 μορια που μαζεψα τα μαζεψα μοναχα απο ασεπ πρωτη φορα δινοντας...ελεος δλδ με τους βυσματουχους... φανταστειτε οτι αν 2 χρονια μου εδιναν πδσ θα μου διορισμενη τωρα....θα τους χεσω αν δεν δωθουν οι ωρες που μου αναλογουν....γκρρρρρρρρ....Καλησπέρα.....μια ματιά στον πίνακα ωρομισθίων περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου δείχνει ξεκάθαρα πως αυτές οι 10 ώρες ΠΔΣ είναι ικανές να σε οδηγήσουν σε ωρομισθία κ ας μην έχεις πατήσει καθόλου σε ΑΣΕΠ!!!!!κ ας έχεις πάρει πτυχίο μόλις το 2004...................................το μυστικό είναι το μέσο που θα σε σπρώξει σε δυσπρόσιτο (παίζεται βέβαια αν έχεις πατήσει το πόδι σου ποτέ εκεί) για να πάρεις 11,989 μόρια όπως συνέβει με την αξιαγάπητη κ κατά τα άλλα συπμαθητική συνάδελφο που βρίσκεται στον πίνακα μας σε θέση 120!!!!κ είναι πλέον ήσυχη ότι φέτος θα έλθει κέντρο...................κ να ήταν μόνο αυτή;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;σχεδόν οι μισοί του πίνακα με 10 μόρια προυπηρεσίας δεν έχουν ουτέ μια επιτυχία,τα παραδείγματα δυστυχώς είναι πάμπολλα!!!είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει........................κ τρέχα εσύ να ξεσκίζεσαι στον ΑΣΕΠ........................ κάτι όμως πρέπει να γίνει, δεν νομίζετε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Έχεις δίκιο. Τώρα το παρατήρησα κι εγώ και η εν λόγω κυρία βρίσκεται ακριβώς μία θέση πριν από μένα στον πίνακα. Κι εγώ με θέση 121 και 11,86 μόρια για πρώτη φορά μετά από τρεις ασεπ ετοιμάζομαι να ξαναδώσω και είναι πολύ αμφίβολο αν θα κληθώ ωρομίσθια στο Νότιο Αιγαίο....