0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Oυσιαστικα αναφερεσαι στο μετρο της μεταταξης των ενδιαφερομενων εκπαιδευτικων σε υπηρεσιες του Υπεπθ. Μεταθεσεις δεν θα μπορουσαν τυπικα να διενεργηθουν στους φορεις του υπουργειου διοτι θα δημιουργουνταν υπαλληλοι 2 ταχυτητων με διαφορετικες μισθολογικες αποδοχες, τυπους προαγωγης, βαθμιδας, οργανικοτητας, ειδικοτητας κτλ Αλλωστε αν συνεβαινε κατι τετοιο θα αποτελουσε προηγουμενο για τη δημοσια διοικηση και θα εφερνε τα πανω κατω απο νομικης αποψεως. Εχω την εντυπωση οτι το θεσμικο πλαισιο του Δημοσιου ειναι ιδιαιτερα ακαμπτο απεναντι σε τετοιoυς ακροβατικους ελιγμους, δες επι παραδειγματι τι συμβαινει οταν εκπαιδευτικος μετατασσεται απο μια καθηγητικη ειδικοτητα σε αλλη ή ακομη περισοτερο απο μια βαθμιδα εκπαιδευσης σε αλλη διατηρωντας την ιδια ειδικοτητα, μηδενιζει το κοντερ και διατρεχει ο εκπαιδευτικος τα ιδια σταδια εξελιξης ως 25χρονος νεοδιοριστος.
Θα επανέλθω στην ερώτηση μου και μάλιστα σε οσους υποστηρίζουν με βεβαιότητα ότι οι αποσπάσεις 3ετούς διάρκειας θα ανακληθούν. πως είναι δυνατόν η υπουργός να τις καταργήσει; πάνω σε ποια νομική βάση; όχι διαισθητικά ή βάσει εκτιμήσεων, αλλά συγκεκριμένα σε κάποια νομοθεσία. Προσωπικά δεν νομίζω νομικά να έχει την δυνατότητα αυτή. μήπως να κάνει και τους δυσπρόσιτους τριετείς ή μονοετής
Οι αποσπάσεις , μεταθέσεις κτλ των εκπαιδευτικών δεν γίνονται με το άρθρο 68 του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα, παρά μόνο αν θέλουν να αποσπαστούν σε ΑΕΙ ως διοικητικό προσωπικό ή σε φορέα εκτός αρμοδιότητας του ΥΠΕΠΘ.