*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί τριτέκνων αναπληρωτών  (Αναγνώστηκε 27213 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος georget3

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί τριτέκνων αναπληρωτών
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 02, 2009, 11:58:03 am »
Το θέμα δεν είναι αν στέκεται νομικά (λέτε αν κριθούν παράνομοι οι διορισμοί να τους απολύσουν αναδρομικά;). Το θέμα είναι ότι τους το έχουν υποσχεθεί και πλέον πιέζουν να πάρουν την υπόσχεση. Μόνο που αυτοί που τους το υποσχέθηκαν είναι η κυβέρνηση, η οποία δεν εκλέγεται μόνο με τις ψήφους των τριτέκνων.

Συνάδελφοι, οι υπόλοιποι είμαστε πολλοί περισσότεροι σε σχέση με τους τρίτεκνους (και τους πολύτεκνους) και πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι όταν ευνοείται μια κοινωνική ομάδα αυτόματα αδικείται μια άλλη.

Το ζήτημα των τριτέκνων πλέον είναι γνωστό σε όλους και είναι στο χέρι μας αν θα κινηθούμε (όλοι μαζί αλλά και ο καθένα χωριστά ε ότι γνωριμίες διαθέτει) ώστε η εύνοια που έχουν να μην επεκτείνεται διαρκώς.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:06:30 »

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 02, 2009, 01:58:29 pm »
Πιέζουν για διορισμό με μικρή προϋπηρεσία. Ακούγεται άλλες φορές για 16 μήνες και άλλες για 18. Φυσικά επιδιώκουν για τη μικρότερη δυνατή. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος είχε προϋπηρεσία 8 μήνες πέρσι και πάρει φέτος άλλους 8 ως αναπληρωτής με το 20% των τριτέκνων, διορίζεται αυτόματα. Το θέμα είναι πόσοι θα μπουν σε αυτή τη ρύθμιση και πόσες θέσεις θα κόψουν από τους αναπληρωτές. Σίγουρα θα είναι πολλές γιατί υπάρχουν πολλοί με τις προϋπηρεσίες που προανέφερα.

Το έχω ακούσει κι εγώ.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι τρίτεκνοι "θεωρούνται" ικανοί για πρόσληψη, φτάνει που έχουν 3 παιδιά.
Είναι κριτήριο για την εισαγωγή στην εκπαίδευση;
Οι περισσότεροι δεν μπήκαν καν στον κόπο να δώσουν ΑΣΕΠ με την δικαιολογία των παιδιών τους, αλλά τα 3 παιδιά τους έκαναν να προσληφθούν...

Προχτές μίλησα στο τηλ με περσινή μου συνάδελφο μαθηματικό 3τεκνη, που δεν έδωσε ΑΣΕΠ ποτέ και χαρακτηρίζει "κορόιδα" τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό. Είναι στην κόψη να διοριστεί με το 40% (2 χρόνια ΠΔΣ και 3 χρονιές αναπληρώτρια!).
"Διορίζεσαι τελικά;" τη ρωτάω. "Τη γλιτώνετε οι 40% από τους ΟΑΕΔίτες."
"Δε μ' ενδιαφέρει (!!!)" μου απαντά. "Έχω άσσο στο μανίκι μου, είμαι έγκυος στο 4ο".

Τα παιδιά είναι "άσσος στο μανίκι" των μανάδων τους;;;  :o  :o  :o
Αυτή είναι η αντίληψη των τριτέκνων για τα παιδιά!
Των περισσοτέρων, για να μην τους αδικήσω όλους.
Γιατί φέτος έχω συνάδελφο 3τεκνη χωρισμένη με 2 επιτυχίες ΑΣΕΠ.
Αυτή, δηλαδή, πώς μπόρεσε να δώσει 2 φορές;;;
Για όλους τους άλλους είμαστε... κορόιδα...  ::)  ::)

Συμφωνώ μαζί σου bikini..
Και εμένα γνωστή μου έμεινε εσκεμμένα έγκυος στο τρίτο ,γέννησε τον Ιανουάριο, κατέθεσε αμέσως την νέα οικογενειακή κατάσταση στην Πρωτοβάθμια και τέλη Μάρτη την καλέσανε αναπληρώτρια....
Τελειόφοιτη 1995 δεν έδωσε ΠΟΤΕ ΑΣΕΠ.
Σε συζήτηση μαζί της,της λέω δώσε στον επόμενο ΑΣΕΠ για να περάσεις τουλάχιστον για να διοριστείς με το 24μηνο και μου απάντάει ' μα.....κας' είμαι να δώσω ΑΣΕΠ???
Μιλάμε τα πήρα στο κρανίο που λένε ..Δηλαδή εγώ με 2 παιδιά και το ένα όταν έδινα, νεογέννητο "μα...κας 'ημουνα?...
Ή τόσες άλλες κοπέλες?????
Συμφώνω ότι δεν λειτουργούν  όλες οι τρίτεκνες ή πολύτεκνες με αυτό το σκεπτικό...αλλά το να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο μόνο και μόνο για να διοριστείς χωρις να προσπαθήσεις καθόλου ?..δε ξέρω ....

Δυστυχώς, Sophaki μου, είμαστε όλοι οι ΑΣΕΠίτες μ@λ@κες
- για αυτούς που παίρνουν προϋπηρεσία ξανά και ξανά με πλάγιους τρόπους και διορίζονται σε κάποια χρόνια με το 40%
- για τους 3τεκνους
- για τους πολύτεκνους
- για τους ΟΑΕΔίτες πια
- για την ΟΛΜΕ, εφόσον πιέζει για προσλήψεις άλλων χωρίς την προύπόθεση του ΑΣΕΠ
- για τις οικογένειές μας, αφού αυτοαπομονωνόμαστε και παρατάμε παιδιά, άντρες, γονείς για τα βιβλία μας κάθε 2 χρόνια.

Η ίδια περσινή μου συνάδελφος, όταν ερωτώταν αν θα δώσει ΑΣΕΠ, απαντούσε "εγώ έχω τα παιδάκια μου"!!!
Ανάξιες εκπαιδευτικοί, προσλαμβανόμενες με μοναδικό κριτήριο πόσων παιδιών μαμάδες είναι...

Υ.Γ: Γιατί οι τρίτεκνοι καταθέτοντας τα χαρτιά της νέας οικογενειακής τους κατάστασης τροποποιούν τους πίνακες πολλές φορές την ίδια χρονιά και δεν περιμένουν τις επόμενες αιτήσεις αναπληρωτών;;; Πώς επιτρέπουμε κάτι τέτοιο;;;  ???  ??? Κλέβουν στην κυριολεξία τη σειρά άλλων!!!  :o  :o Έτσι η panickos (και δεν ξέρω και πόσες άλλες ακόμη...) έχασε φέτος την αναπλήρωση... (http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=9948.165)
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος georget3

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 03, 2009, 11:57:48 am »
Επιτρέπουμε στις άλλες κοινωνικές ομάδες να μας υποσκελίζουν λόγω δικής μας αγνοίας. Δυστυχώς πολλοί συνάδελφοι, κυρίως οι νεότεροι, δεν γνωρίζουν τους νόμους και τους τρόπους που μπορεί κάποιος να διοριστεί.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: αναπληρωτής καθηγητής στα ΣΜΕΑ πριν από δύο σχολικές χρονιές είχε φτάσει το όριο για να διοριστεί. Επειδή όμως αγνοούσε την ύπαρξη του Ενιαίου Πίνακα Διορισμών - γνώριζε μόνο τον Ενιαίο Πίνακα Αναπληρωτών στον οποίο ήταν χαμηλά λόγω των προσαυξήσεων που υπάρχουν εκεί - δεν έκανε χαρτιά για διορισμό αλλά μόνο για αναπληρωτής. Διορίστηκε τελικά μια χρονιά αργότερα.

Θεωρώ απαραίτητο να υπάρξει άμεση ενημέρωση όλων των συναδέλφων και για τη νομοθεσία αλλά και για τους κινδύνους που υπάρχουν και που θα μας στερήσουν το δικαίωμα στο διορισμό και την αναπλήρωση. Μόνο τότε το κίνημα μπορεί να γίνει μαζικό.

Αποσυνδεδεμένος knkn

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • η ζωή είναι ωραία !
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 03, 2009, 12:04:02 pm »
συμφωνω μαζι σου ως προς την  αξια της ενημερωσης...

http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=10822.135

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:06:30 »

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 12, 2009, 03:02:19 pm »
Επιστολή τρίτεκνων εκπ/κών προς τον υπ. Παιδείας:

http://www.esos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1316&Itemid=177

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 12, 2009, 03:19:24 pm »
Νομίζω πως έχουν χάσει το "μέτρο" οι τρίτεκνοι (εγώ έχω 2 παιδιά).

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 12, 2009, 03:30:09 pm »
θεωρω δικαιοτατο το αιτημα των 3τεκνων για διορισμο κοντα στο τοπο κατοικιας εστω και με προυποθεσεις.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 12, 2009, 03:43:53 pm από Μarkos »

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
  • "La fille de l' artiste avec un bateau"
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 12, 2009, 03:49:07 pm »
Αν καποιος θελει να πουλησει τα μορια του(ΑΣΕΠ+προυπηρεσια) μπορει να τα εξαργυρωσει με ευρω?

Αποσυνδεδεμένος Sophaki

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60 Λατρεύω τα παιδιά μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 12, 2009, 03:49:27 pm »
Αντε παιδιά, όσοι και όσες δεν έχετε διοριστεί εμπρός μαρς..........τί είναι 3 παιδάκια? Μπαμ μπαμ γίνονται.
Και για όσες οι όσοι δεν έχετε συντροφο ,όλα γίνονται,  όλο και κάποιος θα το κάνει το ψυχικό...Εν ανάγκη επί χρήμασι.......... ???

Αααααχ βρε που θα φτάσουμε ακόμα γι άυτόν τον ρημαδοδιορισμό........

Destination anywhere ..name a place and i be there....

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 12, 2009, 04:31:55 pm »
θεωρω δικαιοτατο το αιτημα των 3τεκνων για διορισμο κοντα στο τοπο κατοικιας εστω και με προυποθεσεις.

Εγώ πάλι θεωρώ δίκαιο το αίτημα για διορισμο κοντα στο τοπο κατοικιας, όλων κι όχι μόνο των τριτέκνων...
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 12, 2009, 04:47:03 pm »
Το ιδανικο !!!! (αλλα ....ανεφικτο)

Αποσυνδεδεμένος apostolisd

• Πλήρες μέλος
  • Στρατακης:Λυκουρέντζε μου να σ φιλήσω για ΟΑΕΔίτες
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μαΐου 12, 2009, 04:53:47 pm »
Καλά...αν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους θα προηγηθούν και από πολλούς μόνιμους στις μεταθέσεις;
Θα έρθουν τα πάνω κάτω στις μεταθέσεις; Μήπως αυτό τώρα αφορά και τους μόνιμους;
Το επίκοτον του προσώπου λίαν παρά φύσιν

Αποσυνδεδεμένος GR

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μαΐου 12, 2009, 05:18:25 pm »
Ενω των διτεκνων να φανταστω ειναι λιγοτερο δικαιο.Οι δικες τους οικογενειες δε διαλυονται γιατι υπαρχει ενα παιδι λιγοτερο.Νομιζω οτι ζουμε λιγο το θεατρο του παραλογου πια.Τη μια οι οαεδιτες την αλλη οι τριτεκνοι παντα θα θιγονται τα δικαιωματα ολων των υπολοιπων.Προσωπικα με ενοχλουν οι αποψεις σου επι παντος επιστητου για ενα μονο λογο.Προφανως δεν εχεις δουλεψει ουτε ωρομισθιος ουτε αναπληρωτης και φανταζομαι ουτε παιδια αφησες πισω για να τρεχεις οπου σε καλουν με στοχο το διορισμο.Και μια ωραια μερα να σου λενε συγγνωμη προηγειται αλλος...Ας ειμαστε λοιπον πιο συγκρατημενοι οταν ειμαστε εξω απο το χορο.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182561
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 661
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)