0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bikini στις Μαΐου 02, 2009, 10:27:07 amΠαράθεση από: georget3 στις Μαΐου 02, 2009, 12:17:53 amΠιέζουν για διορισμό με μικρή προϋπηρεσία. Ακούγεται άλλες φορές για 16 μήνες και άλλες για 18. Φυσικά επιδιώκουν για τη μικρότερη δυνατή. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος είχε προϋπηρεσία 8 μήνες πέρσι και πάρει φέτος άλλους 8 ως αναπληρωτής με το 20% των τριτέκνων, διορίζεται αυτόματα. Το θέμα είναι πόσοι θα μπουν σε αυτή τη ρύθμιση και πόσες θέσεις θα κόψουν από τους αναπληρωτές. Σίγουρα θα είναι πολλές γιατί υπάρχουν πολλοί με τις προϋπηρεσίες που προανέφερα.Το έχω ακούσει κι εγώ.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι τρίτεκνοι "θεωρούνται" ικανοί για πρόσληψη, φτάνει που έχουν 3 παιδιά.Είναι κριτήριο για την εισαγωγή στην εκπαίδευση;Οι περισσότεροι δεν μπήκαν καν στον κόπο να δώσουν ΑΣΕΠ με την δικαιολογία των παιδιών τους, αλλά τα 3 παιδιά τους έκαναν να προσληφθούν...Προχτές μίλησα στο τηλ με περσινή μου συνάδελφο μαθηματικό 3τεκνη, που δεν έδωσε ΑΣΕΠ ποτέ και χαρακτηρίζει "κορόιδα" τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό. Είναι στην κόψη να διοριστεί με το 40% (2 χρόνια ΠΔΣ και 3 χρονιές αναπληρώτρια!)."Διορίζεσαι τελικά;" τη ρωτάω. "Τη γλιτώνετε οι 40% από τους ΟΑΕΔίτες.""Δε μ' ενδιαφέρει (!!!)" μου απαντά. "Έχω άσσο στο μανίκι μου, είμαι έγκυος στο 4ο".Τα παιδιά είναι "άσσος στο μανίκι" των μανάδων τους;;; Αυτή είναι η αντίληψη των τριτέκνων για τα παιδιά!Των περισσοτέρων, για να μην τους αδικήσω όλους.Γιατί φέτος έχω συνάδελφο 3τεκνη χωρισμένη με 2 επιτυχίες ΑΣΕΠ.Αυτή, δηλαδή, πώς μπόρεσε να δώσει 2 φορές;;;Για όλους τους άλλους είμαστε... κορόιδα... Συμφωνώ μαζί σου bikini..Και εμένα γνωστή μου έμεινε εσκεμμένα έγκυος στο τρίτο ,γέννησε τον Ιανουάριο, κατέθεσε αμέσως την νέα οικογενειακή κατάσταση στην Πρωτοβάθμια και τέλη Μάρτη την καλέσανε αναπληρώτρια....Τελειόφοιτη 1995 δεν έδωσε ΠΟΤΕ ΑΣΕΠ.Σε συζήτηση μαζί της,της λέω δώσε στον επόμενο ΑΣΕΠ για να περάσεις τουλάχιστον για να διοριστείς με το 24μηνο και μου απάντάει ' μα.....κας' είμαι να δώσω ΑΣΕΠ???Μιλάμε τα πήρα στο κρανίο που λένε ..Δηλαδή εγώ με 2 παιδιά και το ένα όταν έδινα, νεογέννητο "μα...κας 'ημουνα?...Ή τόσες άλλες κοπέλες??Συμφώνω ότι δεν λειτουργούν όλες οι τρίτεκνες ή πολύτεκνες με αυτό το σκεπτικό...αλλά το να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο μόνο και μόνο για να διοριστείς χωρις να προσπαθήσεις καθόλου ?..δε ξέρω ....
Παράθεση από: georget3 στις Μαΐου 02, 2009, 12:17:53 amΠιέζουν για διορισμό με μικρή προϋπηρεσία. Ακούγεται άλλες φορές για 16 μήνες και άλλες για 18. Φυσικά επιδιώκουν για τη μικρότερη δυνατή. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος είχε προϋπηρεσία 8 μήνες πέρσι και πάρει φέτος άλλους 8 ως αναπληρωτής με το 20% των τριτέκνων, διορίζεται αυτόματα. Το θέμα είναι πόσοι θα μπουν σε αυτή τη ρύθμιση και πόσες θέσεις θα κόψουν από τους αναπληρωτές. Σίγουρα θα είναι πολλές γιατί υπάρχουν πολλοί με τις προϋπηρεσίες που προανέφερα.Το έχω ακούσει κι εγώ.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι τρίτεκνοι "θεωρούνται" ικανοί για πρόσληψη, φτάνει που έχουν 3 παιδιά.Είναι κριτήριο για την εισαγωγή στην εκπαίδευση;Οι περισσότεροι δεν μπήκαν καν στον κόπο να δώσουν ΑΣΕΠ με την δικαιολογία των παιδιών τους, αλλά τα 3 παιδιά τους έκαναν να προσληφθούν...Προχτές μίλησα στο τηλ με περσινή μου συνάδελφο μαθηματικό 3τεκνη, που δεν έδωσε ΑΣΕΠ ποτέ και χαρακτηρίζει "κορόιδα" τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό. Είναι στην κόψη να διοριστεί με το 40% (2 χρόνια ΠΔΣ και 3 χρονιές αναπληρώτρια!)."Διορίζεσαι τελικά;" τη ρωτάω. "Τη γλιτώνετε οι 40% από τους ΟΑΕΔίτες.""Δε μ' ενδιαφέρει (!!!)" μου απαντά. "Έχω άσσο στο μανίκι μου, είμαι έγκυος στο 4ο".Τα παιδιά είναι "άσσος στο μανίκι" των μανάδων τους;;; Αυτή είναι η αντίληψη των τριτέκνων για τα παιδιά!Των περισσοτέρων, για να μην τους αδικήσω όλους.Γιατί φέτος έχω συνάδελφο 3τεκνη χωρισμένη με 2 επιτυχίες ΑΣΕΠ.Αυτή, δηλαδή, πώς μπόρεσε να δώσει 2 φορές;;;Για όλους τους άλλους είμαστε... κορόιδα...
Πιέζουν για διορισμό με μικρή προϋπηρεσία. Ακούγεται άλλες φορές για 16 μήνες και άλλες για 18. Φυσικά επιδιώκουν για τη μικρότερη δυνατή. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος είχε προϋπηρεσία 8 μήνες πέρσι και πάρει φέτος άλλους 8 ως αναπληρωτής με το 20% των τριτέκνων, διορίζεται αυτόματα. Το θέμα είναι πόσοι θα μπουν σε αυτή τη ρύθμιση και πόσες θέσεις θα κόψουν από τους αναπληρωτές. Σίγουρα θα είναι πολλές γιατί υπάρχουν πολλοί με τις προϋπηρεσίες που προανέφερα.
θεωρω δικαιοτατο το αιτημα των 3τεκνων για διορισμο κοντα στο τοπο κατοικιας εστω και με προυποθεσεις.