0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το θέμα της έκθεσης ήταν σχετικο με την αρωγή και την ευδοκίμηση και μάλιστα έγινε η σφαγή τότε.
Αυτό το θέμα με το γέλιο το θυμάμαι κ εγώ! ήμουν μικρή ακόμα τότε αλλά μου είχε κάνει εντύπωση γιατί τότε όλοι μιλούσαν για αυτό!Αν και δεν έδωσα με το σύστημα των δεσμών και δεν ξέρω πώς ήταν τα πράγματα τότε, παρόλα αυτά νομίζω ότι τώρα το μάθημα και η εξέταση του μαθήματος της έκθεσης είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από,τι ήταν τότε με τις δέσμες.. Καμία σχέση...Μπράβο πάντως ρε παιδιά... Τι 19,6 ακούω στην έκθεση τότε?? Μπράβο πραγματικά! Νομίζω ότι ηταν ακατόρθωτο...Δλδ τότε σας έδιναν το θέμα και γράφατε ό,τι θέλατε όσο θέλατε? Υπήρχαν περιορισμοί στον αριθμό λέξεων; Δεν έβαζαν καμία άσκηση;;
Και αυτή ήταν και η μεγάλη δυσκολία, κατα τη γνώμη μου.Αν δεν καταλάβαινες το θέμα και έβγαινες εκτός θέματος, ήσουν χαμένος....από χέρι!.Άσε που έπρεπε να γράφεις 7, 10 ή και περισσότερες κόλλες αναφοράς.Φανταστείτε πόσο καλά προετοιμασμένοι έπρεπε να είμαστε, ώστε να μπορούμε να αναπτύσσουμε κάθε θέμα τόσο πολύ!!!Σήμερα πάλι τα παιδιά δυσκολεύονται να γράψουν ακόμα και 400 λέξεις.
Πώς είναι δυνατόν να υποβάλλει μηχανογραφικό ο "δεσμίτης" όταν τα μαθήματα που εξετάζονται σήμερα είναι διαφορετικά; πχ η λογοτεχνια κατεύθυνσης; Αυτό άλλωστε είναι και το πρόβλημα, η μεγάλη αδικία που γίνεται με τη συνεχή αλλαγή των συστημάτων για την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια. Απόφοιτοι παλιότερων συστημάτων αυτόματα αποκλείονται, δεν μπορούν να συμμετάσχουν με το 10%...