0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν και το είδα λίγο καθυστερημένα αυτό το θέμα, κι εγώ φέτος έχω βαρεθει να μου ακυρώνουν μαθήματα. Πλέον σπάνια προσπαθώ να τα αναπληρώσω, γιατί και να κανονίσουμε μια ώρα αναπλήρωσης, θα με πάρουν ξανά να το ακυρώσουν..Μία ο ένας έχει χορωδία, μία ο άλλος είναι πιεσμένος , μία έχει διαγώνισμα στην άλγεβρα, μία θα λείπουν στο χωριό..Ειδικά ένας μαθητής που συνηθίζει να έρχεται αδιάβαστος και η μανα του (δασκάλα παρακαλώ) τον δικαιολογεί συνεχώς, έκανα να τον δω 4 εβδομάδες..γιατί πήγε τριήμερη, την επόμενη ήταν πιεσμένος και τις 2 εβδομάδες του Πάσχα έλειπαν..όταν επιτέλους κάναμε μάθημα σήμερα, είχε έρθει αδιάβαστος.. και όταν δε μπορούσε να κάνει μια απλή χρον. αντικ. μου λεει: ε, δε φταίω εγώ, αφού δεν κάναμε και τίποτα ολο το χρόνο
Παράθεση από: monogramma στις Μάιος 06, 2012, 03:42:23 πμΑν και το είδα λίγο καθυστερημένα αυτό το θέμα, κι εγώ φέτος έχω βαρεθει να μου ακυρώνουν μαθήματα. Πλέον σπάνια προσπαθώ να τα αναπληρώσω, γιατί και να κανονίσουμε μια ώρα αναπλήρωσης, θα με πάρουν ξανά να το ακυρώσουν..Μία ο ένας έχει χορωδία, μία ο άλλος είναι πιεσμένος , μία έχει διαγώνισμα στην άλγεβρα, μία θα λείπουν στο χωριό..Ειδικά ένας μαθητής που συνηθίζει να έρχεται αδιάβαστος και η μανα του (δασκάλα παρακαλώ) τον δικαιολογεί συνεχώς, έκανα να τον δω 4 εβδομάδες..γιατί πήγε τριήμερη, την επόμενη ήταν πιεσμένος και τις 2 εβδομάδες του Πάσχα έλειπαν..όταν επιτέλους κάναμε μάθημα σήμερα, είχε έρθει αδιάβαστος.. και όταν δε μπορούσε να κάνει μια απλή χρον. αντικ. μου λεει: ε, δε φταίω εγώ, αφού δεν κάναμε και τίποτα ολο το χρόνο Έχω μία μαθήτρια που ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω μαζί της. Σκέφτομαι σοβαρά να βρω μία δικαιολογία να σταματήσω το μάθημα μαζί της. Δουλεύει και έχει ασταθές ωράριο, αλλά με είχε πάρει για μαθήμα αγγλικών γιατί ήθελε να πάει να δουλέψει Αγγλία του χρόνου. Είναι κάτοχος του lower αλλά πολλά τα έχει ξεχάσει, οπότε άρχισα από επίπεδο lower και προσπαθούσα να βελτιώσουμε το επίπεδό της όσο πιο πολύ γίνεται μέχρι να φύγει. Ήθελε να κάνουμε 2 δίωρα την εβδομάδα. Δεκτό, αλλά λόγω του ωραρίου της μου άλλαζε συνέχεια τις ώρες με αποτέλεσμα δύο μέρες της εβδομάδας να μην μπορώ να κλείσω άλλο μάθημα για να μη συμπέσουν (καλό κορόιδιο κι εγώ)!Κάποια στιγμή εντελώς τυχαία μου λέει πως απογοητεύτηκε(; ) με την ιδέα του εξωτερικού, αλλά ότι ήθελε να συνεχίσει μαζί μου για Proficiency. Της λέω: "Σίγουρα; Πρέπει να μου πεις γιατί άλλο είναι το μάθημα για βελτίωση του επιπέδου σου και εργασία στο εξωτερικό (διάβαζα και της έκανα ΚΑΙ ορολογία από τη δουλειά της πανάθεμά με) και άλλο το μάθημα για πτυχίο!". "Ναι, ναι" αυτή. Από 4ωρο την εβδομάδα μου το πήγε στις 2 ώρες (για Proficiency, αν είναι δυνατόν), δε διαβάζει παρά ελάχιστα, μου ακυρώνει μαθήματα, και το καλύτερο είναι ότι κλείνουμε μία μέρα για μάθημα και είτε με ενημερώνει τελευταία στιγμή για την ώρα (με sms στις 8 το πρωί την ίδια μέρα), είτε δε μου στέλνει τίποτα, κι εγώ έχω κλείσει την μέρα μου εγώ σα χαζή. Της έχω πει 1000 φορές να με ειδοποιεί τουλάχιστον 1-2 μέρες πριν για την ακριβή ώρα, αλλά τα ίδια κάθε φορά. Επίσης, τη μία μου λέει πως επειδή τους παιδεύουν στη δουλειά σκέφτεται για Αγγλία πάλι, και την άλλη πάλι για Proficiency. Της λέω "αποφάσισε, γιατί δεν μπορώ να αλλάζω συνέχεια τη δομή του μαθήματος". Τίποτα. Και από τη μία έλεγε για Proficiency τον Δεκέμβρη και από την άλλη όταν της επιστώ την προσοχή μου λέει "καλά, δε βιαζόμαστε για Proficiency, μην αγχώνεσαι". Με τέτοιο μάθημα εμένα μου διαλύεται το νευρικό μου σύστημα κι εκείνη θα κάνει καμιά αιωνιότητα να πάρει το Prof.