0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πριν ένα μήνα ξεκίνησα προετοιμασία μαθητή για τη Γ' Λυκείου .Στην πρώτη συνάντηση με τους γονείς μου ανακοίνωσαν ( οι γονείς) ότι ενδιαφέρεται για τμήμα της Νομικής επιθυμώντας αργότερα να ασχοληθεί με το διπλωματικό σώμα ή το δικαστικό κλάδο.Τον συγχάρηκα για τον υψηλό στόχο που θέτει και απο κοινού αποφασίσαμε ότι θα κάνουμε όλοι (γονείς, καθηγήτρια και αυτός) ό,τι περνά από το χέρι του καθενός για την επιτυχία του στόχου του. Στην πρώτη βδομάδα διαπίστωσα ότι δεν έχει κριτική ικανότητα, συνδυαστική σκέψη και λέγειν (απαντήσεις ανάπτυξης σε μισή σελίδα, ελλειπείς σε περιεχόμενο και σε κάποιες περιπτώσεις και άσχετες με την εκφώνηση).Το προσπέρασα γνωρίζοντας ότι επιδέχεται βελτίωσης, αν και με παρεξένεψε.Τη δεύτερη βδομάδα διαπίστωσα ότι διατυπώνει απορίες άκυρες και άστοχες καταναλώνοντας χρόνο από το διάβασμά του (πχ. απορία: Εάν βρω ορθογραφικό λάθος στα θέματα να το πω στους επιτηρητές;Την Ιστορία πειράζει να μην την αποστηθίζω εφόσον δεν αλλάζω το νόημα;Στο Γνωστό επειδή διαβάζοντάς το πολλές φορές μπορεί να το μάθω αυτολεξεί απέξω υπάρχει πρόβλημα;)Μην με ρωτήσετε για την αντιφατικότητα των δύο τελευταίων αποριών.Σημέρα, λοιπόν, διορθώνοντας ανακαλύπτω ότι ένα ολόκληρο διαγώνισμα επαναληπτικών εξετάσεων παρελθούσης χρονιάς είναι εξ ολοκλήρου αντεγραμμένο (με τα λάθη) από το διαδίκτυο (Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων δεν είναι και πολλά τα φροντιστήρια που αναρτούν απαντήσεις στις επαναληπτικές εξετάσεις και μάλιστα ακόμα λιγότερα είναι αυτά που έχουν και λάθη στις απαντήσεις τους)!!!!!!!!Πώς θα εξηγήσω στους έρμους τους γονείς ότι ο γιος τη Νομική με αυτά τα χάλια μόνο με κυάλια θα τη δει ;;;;;Πώς να τους εξηγήσει κάποιος ότι ο βαθμός της
βασικα γι αυτο το εγραψα το παραπονο μου εδω να μου βρει κανεις καμια καλη δικαιολογια