0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι ενήλικες είναι δύσκολες περιπτώσεις με την έννοια ότι ακυρώνουν μαθήματα, μπορεί να αποφασίσουνε να σταματήσουνε για λίγο μεσα στη χρονοά για χ ψ λόγους, ειδικά αυτοί που απλά θέλουν απλά να μάθουν αγγλικά χωρίς κάποιο σκοπό. Γιˊ αυτό πάντα προσπαθώ να τους λέω ότι θα βάλουμε στόχο το τάδε πτυχίο φέτος αλλά και πάλι τους θεωρώ μαθβτές προς αποφυγήν.
Συμφέρουν και τα παιδιά όμως;; Εξαρτάται από τους γονείς πάλι.. είχα αναλάβει 2 αδέλφια αλλά οι γονείς ήταν εντελώς ασυνεπείς (έπρεπε να το καταλάβω βέβαια, είχα από το 1ο μάθημα ενδείξεις.. 1ο μάθημα με στήσανε έξω από το σπίτι τους 20 λεπτά). Τελικά λεφτά δεν έβγαλα από αυτούς λόγω της ασυνέπειά τους, πρέπει να ζημιώθηκα κιόλας, δεν ξέρω. χμ, been there done that. Παρόλα αυτά, αν ένα παιδάκι το ξεκινήσεις από Junior μέχρι ECPE (και αν όλα πάνε καλά) έχεις revenue για τουλάχιστον 5-6 χρόνια! Συν μετά προσθέτεις άλλα ιδιαίτερα-μαθήματα σε φροντιστήρια κτλ.Ύστερα οι γονείς επειδή είναι παιδιά και είναι μικρό το γλωσσικό επίπεδο θεωρούν ότι πρέπει να είναι εξίσου χαμηλή και η τιμή και είτε σε απορρίπτουν επειδή σε βρίσκουν ακριβή είτε σου αρχίζουν τα παζάρια. Χμ, οκ. Ταρίφα κρατάω με νύχια και με δόντια πάντως τα 10 ευρώ, αρκετά παράδοξο καθώς σε Junior μπορεί να πάρω 10 ευρώ και σε ECPE 12!!!Και κάτι τελευταίο, εγώ τη χρονιά που μας πέρασε είχα 22 ώρες φροντιστήριο (ηλικίες 4-15) και 6 ώρες ιδιαίτερα (ηλικίες 4-14), δηλαδή μόνο παιδιά με τα υψηλότερα επίπεδα να είναι B2-C1. Ε, κόντεψα να ξεχάσω τα αγγλικά μου! Πολύ χαμηλά επίπεδα, νιώθω σκουριασμένη. Συμφωνώ, αλλά τι να κάνουμε? αν κάποιος ήταν επαΐων δεν θα μας φώναζε. Έχω μια κοπέλα IELTS, το προσπαθεί αλλά τα λάθη βροχή. Ε, βγάζω 4 ωρίτσες per week (payment in cash only!) Προσωπικά, φέτος θα τα αποφύγω όσο μπορέσω τα παιδιά κ εφήβους, θα κάνω μόνο σε ενήλικες - φοιτητές που θέλουν να δώσουν εξετάσεις για μεταπτυχιακά στο εξωτερικό. *fingers crossed* ε, κυρίως με IELTS θα δουλέψετε τότε και TOEFL, good luck!
εγω με τους ενηλικες εχω και αλλο θεμα, οχι τοσο με τις ακυρωσεις γιατι αυτο το εχω και με παιδια. που στους ενηλικες καμια φορα το βρισκω λογικο ενω τα παιδια ακυρωνουν και για τελειως ακυρους λογους. το θεμα μου ειναι ο παγιωμενος, στο μυαλο τους, τροπος διδασκαλιας! θελουν να συνεχισουν να μαθαινουν αγγλικα οπως κανανε 20 χρονια πριν, με grammar translation method δλδ. και προσπαθω να τους αλλαξω γνωμη αλλ τπτ! βαριεμαι και εγω η ιδια να κανω μαθημα ετσι.
το θεμα μου ειναι ο παγιωμενος, στο μυαλο τους, τροπος διδασκαλιας! θελουν να συνεχισουν να μαθαινουν αγγλικα οπως κανανε 20 χρονια πριν, με grammar translation method δλδ. και προσπαθω να τους αλλαξω γνωμη αλλ τπτ! βαριεμαι και εγω η ιδια να κανω μαθημα ετσι.
Το είδαμε και αυτό! Γνωριμία που κράτησε 1,5 ώρα (!?!?), προτείνω σε μαθήτρια 50 ετών, νοσηλεύτρια επιπέδου