0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και ένα πρόσφατο περιστατικό.Β λυκείου και ξεκινάμε κανονικά. Αρχαία και έκθεση. Ακυρώσεις και απαιτήσεις. Αντικαθιστώ στην πρώτη ευκαιρία τις ώρες του με κάτι σταθερό. Τώρα με τρέχει και του λέω βράδυ Κυριακής έμεινε, αν θες.
Μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο.Είχα ένα παιδί μέχρι τις πανελλήνιες.Πήγε πιο καλά σε μένα απ ότι στα μαθήματα της τεχνολογικής κατεύθυνσης την οποία είχε επιλέξει ο ίδιος. Όλα καλά και κυρίως ομαλά.Μέχρι που ανέλαβα τον αδερφό του στη β λυκείου.Έκθεση πάλι. Ακυρώσεις,αναβολές.Αν και στενοχωρήθηκα τον άφησα.Είπα πως δεν έχει διάθεση και αν τυχόν αποκτήσει ας με ειδοποιήσει.Ήταν ψυχοφθόρο. Δουλειά δεν γινόταν και ουσιαστικά δεν μπορούσε να γίνει κάτι.Αργότερα,μετά από καιρό,συνάντησα τη μητέρα.Δεν είχε περάσει πουθενά και πλέον έδινε ξανά και με άλλο καθηγητή. Εκείνον δεν τον ακυρωνε διότι δεν είχε τα περιθωρια πια.Το χάρηκα.Αλλά δεν μου κράτησαν και κακία διότι εξήγησα πως με ακυρώσεις δεν υπάρχει λόγος να προσποιούμαστε πως έχουμε καθηγητή ή προχωράμε στην ύλη.Δικό τους το λάθος και η ντροπή.
καλά ξηγήθηκες, αν θέλει πες του πέρα από περίεργη ώρα, ότι η τιμή άλλαξε κατά +10 Ευρώ, και τα θέλω προκαταβολικά για όλο το μήνα
Πρέπει να είμαστε σκληροί και σαφείς.Δυστυχώς και γω είμαι ευαίσθητη και λυπάμαι. Αλλά αυτό το πλήρωσα και πλέον προσπαθώ να φέρομαι όπως μου φέρονται.
Μένω άναυδη.
Χα,χα....έχω κάτι καλύτερο.Ο πατέρας ενός παιδιού καθόταν στα μαθήματά μου και με ρωτούσε τα πάντα.Απορίες και ερωτήσεις.Ζαλιζόμουν να τα λέω ξανά και ξανά. Ήταν και ντουβάρι