0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η μητέρα του μου ζήτησε να τα κάνω εγώ για να μην πηγαινει αγραφος στο σχολείο, ωστόσο εγώ το θεωρώ λάθος. Της εξήγησα αλλά τίποτα. Και φυσικά συχνά πυκνά υπάρχουν και οι ακυρώσεις που επιβαρύνουν ακόμα πιο πολύ την κατάσταση. Τι να κάνω?
Δυστυχώς δεν έχει περάσει από ΚΕΔΔΥ. Έχοντας κάνει μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής θεωρώ ότι σίγουρα έχει μαθησιακές δυσκολίες αλλά δεν ξέρω αν έχει και κάτι αλλο, γιατί όπως είπα το επίπεδο και γενικότερα η κατάσταση στο σπίτι είναι δύσκολη! Τους είπα να απευθυνθούν και σε κεδδυ, να μιλήσουν και με τους δασκαλους στο σχολείο αλλά τίποτα!
Προτείνω το εξής διότι το έπαθα και γω: Κανονιζεις το επόμενο μάθημα αλλά τηλεφωνικά λες να σου δώσουν τα χρήματα λόγω ενοικιου,εγχειρισεως...ο,τι σου έρθει.Να είσαι πειστική.Αφου πάρεις τα χρήματα και αφού κάνετε το μάθημα φύγε κανονικά. Μετά τηλ.οπως κάνουν οι ίδιοι και πες πως σταματάς διότι φεύγεις αναπληρωτρια ή πας στο διάστημα.Το έκανα.
Χα χα πόσο δίκιο έχεις ότι υπάρχουν τρελοί. Ενηλικας μου ζητά να ξεκινήσει μαθήματα για να περάσει σε μία σχολή διότι τα είχε παρατηρήσει και δεν έδωσε όταν έπρεπε.Στη συνάντηση φάνηκε λογικό άτομο αν και μεγάλος σε ηλικία. Αλλά για σπουδές ποτέ δεν είναι αργά.Ξεκινάμε με ένα 6ωρο που γίνεται 4ώρο και στο τέλος μου την πέφτει κιόλας.Χα χα,ήθελε κοπέλα και όχι μάθημα.Τον άφησα τηλεφωνικά και φώναζε.Στο τέλος τον βρήκα να με παρακολουθεί και για καιρό είχα τρομοκρατηθει μην μάθει που μένω.Τον έβλεπα συνεχώς μπροστά μου.
Δεν ήμουν σαφής. Με πλήρωνε συνάδελφε με έναν τρόπο....έβγαζε μια δέσμη χρημάτων και ρωτούσε πόσα θες;Έφυγα αφού πληρώθηκα και τον άφησα τηλεφωνικά. Όσο για το κινητό, έκανα φραγή αλλά απόκρυψη 1 το χάραμα είχα. Δεν μπορούσα να αλλάξω νούμερο λόγω υποχρεώσεων.Και συνεχώς με ακολουθούσε σαν σκιά όταν με εντόπιζε. Είχα φόβο για πολύ καιρό. Μια φορά τον πέτυχα στο αστικό να κρύβεται πίσω από άλλους και μετά, όταν κατέβηκα, με ακολούθησε. Εφιάλτης για δυο χρόνια. Στο τέλος είχα αποκτήσει φοβίες και για καιρό με τον παραμικρό θόρυβο πίσω μου έτρεμα.