Σύνολο ψηφοφόρων: 470
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν οι θέσεις μόνιμων ΠΕ02 ήταν 3000 και όχι 480 δε θα μας απασχολούσε τώρα το θέμα του 'γνήσιου φιλόλογου'.
πολυ ωραια,λοιπον, το λυσαμε και αυτο το θεμα των τμηματων (και ευτυχως δηλ.γιατι δεν μας τιμα καθολου να το συζηταμε). Ας παμε τωρα στο πώς θα "ξεμπλοκαρει" ο κλαδος των φιλολογων.Ε,.....δεν βλεπω να ξεμπλοκαρει ουτε με τα ολοημερα-μακαρι να βγω ψευτης.
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 20, 2009, 09:20:19 amπολυ ωραια,λοιπον, το λυσαμε και αυτο το θεμα των τμηματων (και ευτυχως δηλ.γιατι δεν μας τιμα καθολου να το συζηταμε). Ας παμε τωρα στο πώς θα "ξεμπλοκαρει" ο κλαδος των φιλολογων.Ε,.....δεν βλεπω να ξεμπλοκαρει ουτε με τα ολοημερα-μακαρι να βγω ψευτης.Μάρκο, το συζητάμε γιατί το 42% ψήφισε εδώ υπέρ του διαχωρισμού του κλάδου σε νέα, αρχάια και ιστορία, προφανώς γιατί πιστεύει ότι έτσι θα τα καταφέρει καλύτερα και ελπίζει ότι στους κλασικούς (σε περίπτωση διαχωρισμού) θα δοθούν περισσότερες θέσεις, ενώ δε θα συμβεί αυτό (βλέπε ΠΕ 04). Επίσης πιστέυουν ότι θα πρέπει να διαχωριστούν οι κλάδοι για να ξεχωρίσουν οι 'άξιοι'.
2ο οι κλαδοι ΠΕ04 & ΠΕ02 ειναι δυο ανομοια πραγματα,οποτε δεν σηκωνει καμια απολυτως συγκριση. αλλο θετικες επιστημες, αλλο θεωρητικες.
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 20, 2009, 12:08:51 pm2ο οι κλαδοι ΠΕ04 & ΠΕ02 ειναι δυο ανομοια πραγματα,οποτε δεν σηκωνει καμια απολυτως συγκριση. αλλο θετικες επιστημες, αλλο θεωρητικες.η σύγκριση είναι μόνο ως προς το ότι κάποτε και αυτοί ήταν ενιαίος κλάδος και μετά διαχωρίστηκαν χωρίς κανένα όφελος.