Σύνολο ψηφοφόρων: 470
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι απόψεις περί διαχωρισμού του κλάδου θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες. Είναι δυνατό την αδιοριστία που το ίδιο το κράτος διαιωνίζει να προσπαθούμε να την επιλύσουμε με διάσπαση γνωστικών αντικειμένων; 1. Επιστημονικά δε στέκει. Φιλόλογοι άνθρωποι και πιστεύουμε πως τα αντικείμενά μας δε σχετίζονται μεταξύ τους; 2. Από πότε η ποσότητα των μαθημάτων που κάναμε στη σχολή ορίζει και την ποιότητα που μπορούμε να τα διδάξουμε; Εγώ καλύτερα νομίζω ότι θα μπορούσα να διδάξω αρχαία όταν τελείωσα το σχολείο παρά όταν στη Φιλοσοφική έκανα αρχαία με κάτι τύπους σαν τον Ξυδά και τον Γεωργατζόγλου. Και ας μου πει κάποιος πώς τον βοήθησε η σχολή να διδάξει έκθεση ή λογοτεχνία...
Καλημέρα κι από' μένα! Θα διαφωνήσω γενικά με όσα λέγονται και με κάνουν ειλικρινά να λυπάμαι που έχουμε φτάσει στο σημείο να θέλει ο καθένας να "ευλογεί τα γένια του" υποτιμώντας άλλους συναδέλφους. Ειλικρινά δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω αυτή τη λογική του καθενός να λέει ότι εγώ που τελείωσα κλασσικό είμαι καλύτερος από σένα που τελείωσες ΦΠΨ για να διδάξω αρχαία ή εγώ που τελείωσα ΜΝΕΦ πρέπει να διδάξω Κείμενα κ.ο.κ. Προς τι όλο αυτό? Πραγματικά αδυνατώ να συλλάβω τη λογική κάποιων εδώ μέσα...